Şimdi Ara

CANON G9 CANON S5 VİDEO ÇEKİMİ İÇİN HANGİSİ SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb yine ben iyice karışmaya başladım g9 da karar kılmışken s5 in video kayıtlarının süper olduğu konusunda bi kaç yazı okudum g9 da o kadar ii çekim yapabilirmi yardımcı olursanız sevinirim:)

• s5 ın vıdeo cekımı gayet guzel...ayrıca yuksek zoomda kullanabılıyorsun buda cok onemlı...g9 da zoom daha az...cekım kalıtesını bılmıyorum ama kalıtelıdır oda..ama vıdeo dusunuysan s5 derım cunku 12x optık zoom kullanabılıyorsun vıdeoda
  • ah be üstad sende olmasan kimse yazmayacak bana:).çok karıştı ya kafam.aslında g9 a karar vermiş gibydim fakat s5 s3 başlığı topiclerini incelediğimde yine karıştım,ya aslında sizler kadar prof değilim benim için öncelikli işim de kullanmam ama sonuç ta hayatın her anında gerekli bi olay ve aşırı merağım var evet resim kalitesi önemli ama en azından video çekimi de çok önemli g9 hoş bir makine ve lcd ekranının 3 inc olması ve tasarımı hoş son fikirleri alırsam çok memnun olucam yani s5 ile g9 u kıyaslarsak ixus75 i kapadık o yok g9 s5 hangisi ?
  • bende bu ıkılemde kaldım gerek fıyat gerek zoomdan dolayı s5 ı sectım..bu arada g9 un tasarımı bence kotu..daha estetık olabılırdı...s5 ın pıl kullanmasıda secım nedenım..dedıgım gıbı vıdeoda yuksek zom cok ıyı oluyor...zor bı secım olacak senın ıcın....
  • EVET çok zor oluyor fazla başlıktan dolayı patronuda kızdrıdım sanırım bi konuyu kitlemiş başka sorum ve başlığım olmayacak ta zaten acemiyiz sonuçta s5 i ne kadara almıştın sen kardeşim?
  • Hangisini alırsan al pişman olmaz, memnun kalırsın. G9'un video kalitesi de iyidir bence. Benim S5 yerine G9 alırken ki en büyük kriterim büyüklük oldu, S5 hem daha büyük hem de daha ağır bir makine, bu yüzden her zaman yanında rahat taşıma ihtimalin daha zayıf. Yok bu önemli değil dersen, S5 hem daha ucuz hem de G9 ile karşılaştırıldığında çok geride kalan bir makina değil.

DP review'da S5, G9'a göre çok daha düşük not almış o da ayrı konu
  • Bu konuda genel cevap su oluyor:

Daha cok resim cekeceksen G9, daha cok video cekeceksen S5 iyidir.

Ancak aralarindaki kalite farki atla deve degil. Bu iki kamera arasinda tercih yapilirken en onem verilen iki sey:

1. Boyut (ya da tasinabilirlik)
    2. Fiyat

Ben boyundan ve cool retro tasarimindan oturu G9'u tercih ederdim. Evladiyelik bir makina. Yeni modeller ciksa da satmak istemeyip vitrine koymak isteyecegin turden bir ekol makinadir G9. O yuzden tank gibi yapilmistir.
  • G9 fotoğraf kalitesinde S5'den baya üstün..

S5'in video çekimi gayet tatminkar. Video çekimi esnasında hem zoom yapıp hem fotoğraf çekebiliyorsun.

Fakat ben G9 derim şüphesiz.
  • g9 ama pahalıdır aynı fiyatsa g9 hemde tartışmasız ama ben yüksek optik zoom isterim diyorsan sadece s5 bu yönden tercih edilebilir g9 a video bu kadar önemliyse HD video çeken bazı markalar var panasonic ve kodak ın çoğu modeli ama s5 g9 a video için tercih edilmez g9 çok kaliteli bir modeldir pahalı olmasa ilk alacağım modeldi çok pahalı nerdeyse DSLR fiyatına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 11 Ağustos 2008; 21:38:43 >
  • Hocam ben G9 almazdım..Hani aralarında belki fark vardır..ama tasarımını hiç beğenmedim..S5 ise daha hoş duruyor..Yani ağırlığını koyuyor bana göre..

Tabiki öncelik olarak bu işler tasarımla değerlendirilmez..Ama ben yine de ikilemde kalsaydım S5 derdim..
    Üstelik video çekiminde 12x optik zum kulanıyorsa hiç fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

Hocam ben G9 almazdım..Hani aralarında belki fark vardır..ama tasarımını hiç beğenmedim..S5 ise daha hoş duruyor..Yani ağırlığını koyuyor bana göre..

Tabiki öncelik olarak bu işler tasarımla değerlendirilmez..Ama ben yine de ikilemde kalsaydım S5 derdim..

Kendinizde söylemişsiniz. Fotoğrafı tasarım çekmiyor.

G9, S5'ten üstün bir makine inkar edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

Hocam ben G9 almazdım..Hani aralarında belki fark vardır..ama tasarımını hiç beğenmedim..S5 ise daha hoş duruyor..Yani ağırlığını koyuyor bana göre..

Kendinizde söylemişsiniz. Fotoğrafı tasarım çekmiyor.

G9, S5'ten üstün bir makine inkar edilemez.

Kesinlikle katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.