Şimdi Ara

Canon HG 10 nereden en uygun fiyata alabiliriz? Doğubank? Tahtakale?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan 2009 sonunda bir yurtdışı tatiline çıkacağım. Gezeceğim yerleri video'ya çekmek için kamera almak istiyorum.
    Canon HG 10 moddelini düşünüyorum.Sony'nin SR37E (60 gb) SR 75E (60gb) , SR 38E (70gb) ve SR 57E (80Gb) modellerine göre HD olması sebebiyle HG 10 daha üstün geldi. Tabi fiyatı bunlara göre pahalı. vatan computer: 1415 TL, Eksen: 1586 TL, darty 1633 TL, Hepsiburada: 1499 TL. Bu durumda en ucuz vatan computer(tek çekim).

Acaba daha ucuza nereden bulabilirm. Doğubank'ta fiyatlar nasıldır? uzak oduğu için gidemiyorum. ama bu ctesi gidebilirim. Canon HG 10'u doğubank'ta soran oldu mu hiç?

teşekkürler. Kamerayı alınca bilgilerimi buradan paylaşırım.

• hg1o değil ama sony sr11 1600 tl civarında, genelde sony satıyorlar doğubankta, canon da varsa eğer 1ooo- 11oo arasıdır diye tahmin ediyorum ama varsa :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

hg1o değil ama sony sr11 1600 tl civarında, genelde sony satıyorlar doğubankta, canon da varsa eğer 1ooo- 11oo arasıdır diye tahmin ediyorum ama varsa :s
    Sony SR11 kamera internetten baktım 2200 - 2700 TL arasında değişiyor.
    Dediğin gibi 1600 ise Doğubank bayağı bir ucuz oluyoruz.
    Canon HG 10 kemarada 1350-1900 TL arasıda olduğu düşünürsek oda dediğin gibi 1000 TL civarında olabilir. Oralara yakın birileri varsa sorabilir mi fiyatını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicfriend

Sony SR11 kamera internetten baktım 2200 - 2700 TL arasında değişiyor.
    Dediğin gibi 1600 ise Doğubank bayağı bir ucuz oluyoruz.
    Canon HG 10 kemarada 1350-1900 TL arasıda olduğu düşünürsek oda dediğin gibi 1000 TL civarında olabilir. Oralara yakın birileri varsa sorabilir mi fiyatını?

Alıntıları Göster
    daha üç gün önce canon hg 20 mi bedava denilecek bi fiyata sattım (1100tl) onunda yüzde 10 komisyon, ürünün tr fiyatı sr-11 ile aynıydı ama ben dubaiden almıştım benim gibi zorunluluktan satan çok kişi var araştırmak lazım .

• quote:

Orijinalden alıntı: mikebibby

daha üç gün önce canon hg 20 mi bedava denilecek bi fiyata sattım (1100tl) onunda yüzde 10 komisyon, ürünün tr fiyatı sr-11 ile aynıydı ama ben dubaiden almıştım benim gibi zorunluluktan satan çok kişi var araştırmak lazım .

Alıntıları Göster
    Aslında Doğubank'ı merak ediyorum söylenilenlere göre fiyatlar ucuzmuş. Fakat ben Tekirdağ'da oturuyorum. Oraya gitmeden önce HG 10'nun oradaki fiyatını bir öğrenebilsem. Aslında internette 1350-1420 TL arasında bi kaç site var. Doğubank fiyatını öğrenemez isem alışveriş sitelerinden alacam her halde.

ayrıca tüm HD cameralar *.m2ts uzantılı kayıt yapıyor galiba. bunları avi'ye kayıpsız dönüştürebileceğimiz kırık programlar varmıdır?
    Sony Canon ve panasonic gibi HD kamera kullanıcıları çektiği videoları 106 LCD ekranda seyretmek için bir problem ile karşılaşıyolar mı?

• quote:

Aslında Doğubank'ı merak ediyorum söylenilenlere göre fiyatlar ucuzmuş. Fakat ben Tekirdağ'da oturuyorum. Oraya gitmeden önce HG 10'nun oradaki fiyatını bir öğrenebilsem. Aslında internette 1350-1420 TL arasında bi kaç site var. Doğubank fiyatını öğrenemez isem alışveriş sitelerinden alacam her halde.

ayrıca tüm HD cameralar *.m2ts uzantılı kayıt yapıyor galiba. bunları avi'ye kayıpsız dönüştürebileceğimiz kırık programlar varmıdır?
    Sony Canon ve panasonic gibi HD kamera kullanıcıları çektiği videoları 106 LCD ekranda seyretmek için bir problem ile karşılaşıyolar mı?

Alıntıları Göster
    magicfriend,

Ben de senin durumundayım. Bana sony sr11 için 1650 demişlerdi. Ama o zaman kur biraz daha yukardaydı. Ama biliyosun garanti yok. Canon HG10'u ben de merak ediyorum. Eğer 1000 TL'lere varsa Doğubank'ta, sanırım onu almak daha iyi. Sonuçta sr11 ile hg 10 arasında nerden baksan 600 TL oynar. Ama yok ise o zaman garantisiz sr11 almak mı yoksa garantili hg10 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbuci

magicfriend,

Ben de senin durumundayım. Bana sony sr11 için 1650 demişlerdi. Ama o zaman kur biraz daha yukardaydı. Ama biliyosun garanti yok. Canon HG10'u ben de merak ediyorum. Eğer 1000 TL'lere varsa Doğubank'ta, sanırım onu almak daha iyi. Sonuçta sr11 ile hg 10 arasında nerden baksan 600 TL oynar. Ama yok ise o zaman garantisiz sr11 almak mı yoksa garantili hg10 mu?

Alıntıları Göster
    hepsiburada.com'dan canon HG 10'u aldım. Canon çanta hediyeli idi. HD kamera alanlara erkayalar tarafından bir de 3+3 saatlik kamera ile çekim eğitimi var. Foto. mak. alana da fotoğrafçılık eğitimi. Daha yeni aldım. Henüz kutu içinden çıkan CD'leri b.sayara kurmadığım için çektim deneme görüntülerine bakamadım.Ç,Şu an için iyi gözüküyor. İlerleyen günlerde görüntü ve kamera ile ilgili yorumlarımı yazarım.

• quote:

hepsiburada.com'dan canon HG 10'u aldım. Canon çanta hediyeli idi. HD kamera alanlara erkayalar tarafından bir de 3+3 saatlik kamera ile çekim eğitimi var. Foto. mak. alana da fotoğrafçılık eğitimi. Daha yeni aldım. Henüz kutu içinden çıkan CD'leri b.sayara kurmadığım için çektim deneme görüntülerine bakamadım.Ç,Şu an için iyi gözüküyor. İlerleyen günlerde görüntü ve kamera ile ilgili yorumlarımı yazarım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun kardeş,

Güle güle kullan, Kaçtan aldın? Görüşlerini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbuci

Hayırlı olsun kardeş,

Güle güle kullan, Kaçtan aldın? Görüşlerini bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    VATANDAN 1330 TL ALMIŞTIM... 1 AY ÖNCE TEK ÇEKİM TABİKİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl_alt_del

VATANDAN 1330 TL ALMIŞTIM... 1 AY ÖNCE TEK ÇEKİM TABİKİ...

Alıntıları Göster
    Kamerayı kullanmaya başladım. Kamera çok güzel çekim yapıyor. HD olunca dosyaların boyutları büyük. mts veya m2ts uzantılı oluyor dosyalar. Aktarım programı ile aktarınca "m2ts"uzantılı, windows ortamında kameranın hardiskini bir USB bellke gibi görerek mts uzantılı olarak kopyalanıyor. Kameranın kendisi bir player olduğ için kamerayı LCD tv'ye bağlayarak 16:9 olarak seyrediliyor. DVD formatında DVD'ye çekimler kopyalanabilir fakar tabi ozaman görüntüler HD'den biraz daha kötü olyor. 106 ekran TV'de fark anlaşılıyor. AVCHD formatında DVD'ye kopyalanıyor faat o zaman da ne bilgisayar ne de DVDplayer okuyor. Blue-ray okuyan DVD playerler veya PS3 gerekiyor. Tabi blue-ray oynatıcılar pahalı.

En iyisi ya bilgisayarınızın hardiskinde yada DVD'ye, formatı değiştirmeden M2ts uzantılı dosya şeklinde yedeklemek ve seyretmek istenildiğinde seyredilecek dosyaları kameraya kopyalayıp kemaranın TV'ye bağlanması ile seyretmek. Blue-ray playerler uzunlayana kadar.

• quote:

Kamerayı kullanmaya başladım. Kamera çok güzel çekim yapıyor. HD olunca dosyaların boyutları büyük. mts veya m2ts uzantılı oluyor dosyalar. Aktarım programı ile aktarınca "m2ts"uzantılı, windows ortamında kameranın hardiskini bir USB bellke gibi görerek mts uzantılı olarak kopyalanıyor. Kameranın kendisi bir player olduğ için kamerayı LCD tv'ye bağlayarak 16:9 olarak seyrediliyor. DVD formatında DVD'ye çekimler kopyalanabilir fakar tabi ozaman görüntüler HD'den biraz daha kötü olyor. 106 ekran TV'de fark anlaşılıyor. AVCHD formatında DVD'ye kopyalanıyor faat o zaman da ne bilgisayar ne de DVDplayer okuyor. Blue-ray okuyan DVD playerler veya PS3 gerekiyor. Tabi blue-ray oynatıcılar pahalı.

En iyisi ya bilgisayarınızın hardiskinde yada DVD'ye, formatı değiştirmeden M2ts uzantılı dosya şeklinde yedeklemek ve seyretmek istenildiğinde seyredilecek dosyaları kameraya kopyalayıp kemaranın TV'ye bağlanması ile seyretmek. Blue-ray playerler uzunlayana kadar.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullan .

başka almaya niyeti olan varsa 5-10 kişi birleşip extra indirimde yaptırabiliriz acelem yok benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 22 Mayıs 2009; 4:10:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

hayırlı olsun güle güle kullan .

başka almaya niyeti olan varsa 5-10 kişi birleşip extra indirimde yaptırabiliriz acelem yok benim.

Alıntıları Göster
    bende hg10 düşünüyorum ama uygun fiyatlı bir yer bulamadım en azından 10 taksit 1250 civarına bulabilirsem alamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arost

bende hg10 düşünüyorum ama uygun fiyatlı bir yer bulamadım en azından 10 taksit 1250 civarına bulabilirsem alamayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    bende dün bh photadan hg20 aldım,çok araştırdım ve fiyat ve kalite açısından iyilerden biri olduğuna karar verdim 700 usd 1050 tlye mal oldu 10 gün sonra elimde olacak görüntülerini paylaşırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

bende dün bh photadan hg20 aldım,çok araştırdım ve fiyat ve kalite açısından iyilerden biri olduğuna karar verdim 700 usd 1050 tlye mal oldu 10 gün sonra elimde olacak görüntülerini paylaşırım artık

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: u7110

Link vermen mümkün mü dostum birde yurt dışından alışverişlerde gümrüğe takılma riski nedir,
    ve ödeme ne ile yaptın paypal mı yoksa direk havale mi yoksa başka şekilde mi?
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kridvan

quote:

Link vermen mümkün mü dostum birde yurt dışından alışverişlerde gümrüğe takılma riski nedir,
    Saygılar

Alıntıları Göster
    Doğubank'ı tavsiye etmem. Ucuz etin yahnisi olayı. Kamera bozulursa arkasında kimse durmaz başbaşa kalırsınız masraf yüksekse yenisini alın derler. Madem yurtdışına çıkıyorsunuz oralardan alın belki daha ucuza da alabilirsiniz. Kameralar kaçarı yok gümrüğe takılır. Ancak kendiniz bavula koyup getirirseniz sorun olmaz.

• quote:

quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    link aşağıda
    türkiyeye gönderi var ama gümrüğe mutlaka takılır,ben burdan alıp bizim şirketin amerikada kurs merkezi var oraya gönderdim kursta olan bir arkadaş var onun adına gelirken getiricek, sürekli böyle yapıyorum

http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html

quote:

Orjinalden alıntı: kridvan

quote:

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: u7110

link aşağıda
    türkiyeye gönderi var ama gümrüğe mutlaka takılır,ben burdan alıp bizim şirketin amerikada kurs merkezi var oraya gönderdim kursta olan bir arkadaş var onun adına gelirken getiricek, sürekli böyle yapıyorum

http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html

quote:

Orjinalden alıntı: kridvan

quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    Ben doğubankın içindeki bir kaç iş yerine sordum.
    Adamlar bırakın hg10, canon satmıyorlar.
    Ellerinde paso sony var.
    Canon hg10 Ankara'da antras içindeki electroworldde buldum. Peşin 1375
    Birde ankamall da canon ürünlerinin satıldığı bir yerde buldum. Orada peşin fiyat 1600 dedi.
    Kamera bulunmaz hint kumaşı oldu :))) Olan yerlerde ününü duymuş olmalı faiş fiyattan giydiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castaway_sea -- 13 Haziran 2009; 16:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: castaway_sea

Ben doğubankın içindeki bir kaç iş yerine sordum.
    Adamlar bırakın hg10, canon satmıyorlar.
    Ellerinde paso sony var.
    Canon hg10 Ankara'da antras içindeki electroworldde buldum. Peşin 1375
    Birde ankamall da canon ürünlerinin satıldığı bir yerde buldum. Orada peşin fiyat 1600 dedi.
    Kamera bulunmaz hint kumaşı oldu :))) Olan yerlerde ününü duymuş olmalı faiş fiyattan giydiriyorlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar "Sanyo" marka kameralar original japon malı'dır öyle değil mi?
    Ben Sanyo VPC FH1 Full HD kamera alacağım,ne malı olduklarını merak ettim.
    KAMERANIN ALTINDA "MADE IN JAPAN" MI YAZIYOR?
    BUGÜN KARAR VERMEM GEREKİYOR
    ACILLL CEVAP BEKLIYORUM...
    SAYGILAR

• quote:

Arkadaşlar "Sanyo" marka kameralar original japon malı'dır öyle değil mi?
    Ben Sanyo VPC FH1 Full HD kamera alacağım,ne malı olduklarını merak ettim.
    KAMERANIN ALTINDA "MADE IN JAPAN" MI YAZIYOR?
    BUGÜN KARAR VERMEM GEREKİYOR
    ACILLL CEVAP BEKLIYORUM...
    SAYGILAR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu canon hg10 sadece hard diske mi kayıt yapıyo
    yoksa mini sd karta da kayıt yapabiliyomu??

yoksa sadece resimleri mi sd cart a kaydediyo...

eğer öyle ise almayı düşünmüyorum...

bana hem hard diskli hem de sd karta kayıt yapabileceğim HD bir kamera önerebilirmisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ftftft1

arkadaşlar bu canon hg10 sadece hard diske mi kayıt yapıyo
    yoksa mini sd karta da kayıt yapabiliyomu??

yoksa sadece resimleri mi sd cart a kaydediyo...

eğer öyle ise almayı düşünmüyorum...

bana hem hard diskli hem de sd karta kayıt yapabileceğim HD bir kamera önerebilirmisiniz...

Alıntıları Göster
    fiyatı hala cok pahalı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.