Şimdi Ara

Canon ip7250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon ip7250 yazıcısını kullanan varmı ? Var ise memnun mu tavsiye eder mi kartuşları ne kadar gidiyor (bitmeyen kartuş da dahil) yazıcının görsellerine buradan.
    Yazıcının fiyatına buradan ulaşabilirsiniz.
    Yorumlarınızı bekliyorum saygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtgrl -- 15 Mart 2014; 13:31:34 >

• 7270 diye bir model var mı?
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    Yukarda görsellerini falanda koydum olmasa yazarmıyım sence
  • Yazıcının tasarımı ve cd dvd üstüne yazması albenisi tabi 1pl mürekkebi saymııyorum
  • 7250 ile karıştırma
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    Haklısın 7270 de var ama 7250 benim istediğim düzeltiyim saol.
  • Kullanan yokmu arkadaşlar
  • yazıcıyı ne için kullanmayı düşünüyorsunuz?

hobi amaçlı fotograf basmak için 7250 şu anda alınabilecek en iyi en ucuz yazıcıdır.
  • civalı sokak lambası C kullanıcısına yanıt
    baskı kalitesi ve ne kadar basıyor bir kartuşla uzun süreli kullanabilir miyim daha önceki yazıcım hp b110a idi 3 yıl kullandım uzun vadeli kullanılırmı ip7250 bide çok beğendiniz özelliklerini söylerseniz yazıcının incelemesini hiç bir yerde bulamadım sorularımı cevap verirseniz sevinirim
  • baskı kalitesi gayet güzel
    kartuşların ömrü baskı yogunluguna göre değişir.
    metin çıktısıyla fotograf çıktısı arasında takdir edersinizki kartuş ömrü açısından fark olacaktır.
    yazıcıda begendiğim özellik bu fiyata çok kaliteli fotograf baskısı vermesi
    uzun vadeli kullanılır mı? emin değilim

baskı kalitesini görmek istiyorsanız elinizdeki fotograflardan bir kaç tane basıp yollayabilirim. size 5-6 tl kargo parasına patlar.
  • dolan kartuş ile bir dolumda 200 kadar foto çıktısı alıyorum.
  • Hepinize çok teşekkür ederim yazıcıyı almaya karar verdim bitmeyen kartuşla beraber alıcam tekrardan herkese gerçekten teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtgrl

Hepinize çok teşekkür ederim yazıcıyı almaya karar verdim bitmeyen kartuşla beraber alıcam tekrardan herkese gerçekten teşekkür ederim.

Bende almayı düşünüyorum da acaba aldınız mı yazıcıyı?Aldıysanız genel olarak performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Şuanda kolay dolum kartuşla kullanıyorum Photo Ink mürekkeple kullanıyorum orjinal kartuşlarını daha açmadım ama Photo Ink mürekkeple bile performansı yeterli yazıcı ne için kullnacaksınız ona göre bilgi vereyim ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.