Arkadaslar yeni bir fotoğraf makinesi alacağım bu iki makine arasında kaldım kullananlardan veya bu iki makine hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımızdan yorum ve yardım istiyorum..Bu makinelerede eş değer başka marka model makinelerde önerebilirsiniz fiyat/performans bakımından güzel olan çünkü bütcemi en fazla bu fiyat aralığında zorlayabilirim..Teşekkürler..
arkadasım makıneyı ne ıcın alacagın ve fotografcılıkta ne durumda oldugunda onemlı karar verebılmek ıcın ...
Ben canon powershot a3000 is kullanıcısıyım ve cok memnunum kı ixus 130 modelı benım kullandıgımdan cok daha ustun bı model ve vıdeo cekımı cok kalıtelı ayrıca canon fotografcılkta nıkon la bırlıkte ılk sırada bence; sony nın tek avantajı carl zeiss lens kullanması olarak gozukuo
Arkadaslar bende sony w570 alayım diyorum profesyonel değilim amacım net ve el titremesi olmasın ve pc ye falan atınca bulanık görüntü vs olmasın ne önerirsiniz birde HD video olması önemli
hd video olması önemli ise video çekimindeki streio ses kaydının olup olmadığına dikkat edin tavsiyem canon ıxus 220 (full hd) canon sx130
help 21 arkadasım ben sana yenı aldıgım makıneyı onereyım canon powershot sx130 is muthıs bı makıne pıyasa degerı 650 lıra cıvarında optık zoomu ve vıdeoları harıka, pıyasa degerı 650 lıra cıvarında ben golddan ınternet uzerınden 475 tl ye aldım 2 gun ıcınde elıme ulastı turkıye garantılı ınanılmaz keyıflı bı makıne su an pıyasada bu fıyata alınabılecek en ıyı makıne manuel ayarlarıda war ıstersen bu sıtede yer alan canon powershot sx130 kullanıcıları konusunu takıp ederek ne kadar haklı oldugumu gorebılırsın
Arkadaşlar şu makinelerden birini almak istiyorum, hangisini almalıyım, özellikler ve fiyatlar yakın, tavsiyede bulunurmusunuz.
Sony w570: 16mp, 5xoptik, HD(1280x720) 329 tl Sony w620: aynen 325 tl Canon DSC a3300: 14mp, 5xoptik, (1280x720) fiyat:377 tl Canon DSC a3200: benze özellik fiyat:288 tl