Şimdi Ara

canon ıxus 70 problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir yıl önce erkayalardan aldığım canon ıxus 70 fotoğraf makinam normal çalışıyordu
    Geçenlerde açtığımda ekran komple bembeyaz bir şekilde ve hiç bir şey gözükmüyordu şu andada aynı durumda.Biraz uzunca bir süre bekleyince açık olarak düzeliyor ama sonra yine donmalar ve ekranın beyazlaması ara ara oluyor.İlk açtığımda bembeyaz bir ekranla karşılaşıyorum her seferinde ve o beyaz ekran gidene kadar hiç bir görüntü gözükmüyor birde makinanın hangi tuşuna bazarsanız basın çalışmıyor
    Acaba arızası nedir arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar bir yardım edecek yok mu
    Bu arada makina fotoğraf çekiyor ama lcd ekran bembeyaz olduğundan görünmüyor.
  • Slm arkadaşlar
    Makina fotoğraf çekiyor.Ama ekran bembeyaz olduğundan ekranda görünmüyor.Acaba ayarımı var ben mi bilemedim
    Şİmdi bilgisayara bağladım.Makinada kayıtlı fotoğrafları bilgisayara attım.Ekran gözükmezken çektiğim fotolarıda görebildim bilgisayardan.
    Bilgisayara fotoğraf makinası ile beraber verilen cd yi yükledim.Makinayı bilgisayara tekrar takdığımda bembeyaz olan ekran açıldı.makina normal şekilde çalışmaya başladı.Bunun sebebi nedir acaba..
    Bu arada makinanın ayarlar kısmından hepsini sıfırla kısmına tıklayıp orjinal anarlara alayım dedim ama meşgul uyarısı çıkıyor alamıyorum
    Anlayan arkadaşlarım lütfen yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D 18-55
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.