Şimdi Ara

CANON IXUS 860 IS 8.0 MP Hk. görüsleriniz nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CANON IXUS 860 IS 8.0 MP BLACK

bu digital fotograf makinesini almayi dusunuyorum daha önce yine baska bir ixus kullanmıs birisi olarak makinemden cok memnundum.

Canon Ixus bu modeldede eski modelleri kadar basarili bir aletmidir ? Yoksa baska bir marka/model mi öneririsiniz ?

Bu konuda benim icin kalite kıstası öncelikle fotograf kalitesi daha sonra ise boyutlarının kücük olmasını istememdir.

Simdiden yardımcı oldugunuz icin teşekkür eder mesajlarınızı heyecanla beklerim :)

• http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/11/27/Canon-IXUS-860-IS/p1
    http://www.dpreview.com/reviews/canonsd870is/
    iki sitede iyi puan vermiş.ama aynı fiyat aralığındaki diğer makinalrada bak.bende 950 is var.memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omeah

Herkeze iyi günler geceler ,

CANON IXUS 860 IS 8.0 MP BLACK

bu digital fotograf makinesini almayi dusunuyorum daha önce yine baska bir ixus kullanmıs birisi olarak makinemden cok memnundum.

Canon Ixus bu modeldede eski modelleri kadar basarili bir aletmidir ? Yoksa baska bir marka/model mi öneririsiniz ?

Bu konuda benim icin kalite kıstası öncelikle fotograf kalitesi daha sonra ise boyutlarının kücük olmasını istememdir.

Simdiden yardımcı oldugunuz icin teşekkür eder mesajlarınızı heyecanla beklerim :)

kullanmış biri olarak gündüz çekimleri iyi ama gece çekimlerinde vasat bir iso performansı var.bunun yerine daha büyük sensorlü kameralı modellere yonelmeni tavsiye edrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 19 Eylül 2008; 11:19:11 >

• Peki önerebileceginiz baska model varmı cunku ben cok deneyimli degilim bu konular hakkında ?
  • canon un yerine fuji f100 fd bu modele ve canon un en üst modeli olan 960ıs den daha iyi olan fuji f100fd yi öneririm manuel ayar yoktur ama canondan çok iyidir.

@pininfarina sifir 545 ytl (kılıf ve hafıza kartı dahil) ye satiyodu.
  • canon un point and shoot makineleri yaramaz bence estetiği gayet güzel ama teknik olarak foto kalitesi olarak yaramaz incelemelerine baktım resimler berbat noise performansları yerlerde sürünüyor.

http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/11/27/Canon-IXUS-860-IS/p5

400 isodan itibaren reism bozuluyor 800 de rezil oluyor 1600 de ise maymun etmiş resmi yapboza dönmüş resim.walla samsung s730 bundan iyi çekiyor 1600 iso sunda hafifi bir kumlanma var o kadar.
  • ben canonun bu konuda cok iyi oldugunu dusunuyordum simdi gercekten aklım karıştı peki arkadasımızın önerdigi

fuji f100fd modeli hakkında ne düsünüyorsunuz ? ben hic fuji alacagimi düsünmezdim ama sanırım biraz gelistirmis kendisini son zamanlarda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 960 IS 'i tercih et bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omeah

ben canonun bu konuda cok iyi oldugunu dusunuyordum simdi gercekten aklım karıştı peki arkadasımızın önerdigi

fuji f100fd modeli hakkında ne düsünüyorsunuz ? ben hic fuji alacagimi düsünmezdim ama sanırım biraz gelistirmis kendisini son zamanlarda ?

forumdaki bir çok deneyimli arkadslar ixus 960 ı gözü kapalı fuji f100fd ye tercih ediyorlar .fujinin basarısında yatan neden sensor boyutu ve kalitesi her yeni makinasında sensorlerini geliştiriyorlar.
  • 960 IS ile 860 IS arasında 200 ytl gibi bi fark var bu farka deger diyorsunuz yani ?

O halde teşekkür ederim sonucta canon alacagim icin mutluyum cunku eskiden cok memnundum :)
  • Baska yorumu olan arkadas varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.