Şimdi Ara

CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
9
Favori
184.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim :)

@cemtokgoz

bende IXUS 65 için Teknosa'dan 13 ytl'ye bir kılıf aldım, ince ve boyun için askısı da var siyah renkli. Markası Lowepro. fena değil tavsiye ederim :)
  • kılıf güzelmiş bende mi ondan alsam acaba
  • BENDE DE İXUS 40 VAR.. Bİ DE SILICON POWER MARKA 66 X HIZDA 512MB ULTIMA 2 SECURE DIGITAL CARD VAR.. VALLA BEN MAKİNEMDEN OLDUKÇA MEMNUNUM.. VİDEO ÇEKİMİ DE SÜPER AMA SES BAYAA Bİ MONO GELİYOR.. ESKİ MAKİNEM HP 735'TE BİLE SES DAHA İYİ GELİYORDU.. SİZCE SESİN BU KADAR DERİNDEN VE MONO GELMESİ MAKİNE İLE Mİ ALAKALI YOKSA YAZILIM FALAN YÜKLESEK BU SORUN GİDERİLİR Mİ.**
  • ixus 50 kullanıyorum.. şık ve kullanışlı zoomu zayıf, makro titreşimden çok etileniyor.. shutter hzını ayarlayamıyorum.. saat tarih baskısını resim üzerine çıkartamıyorum ayrıca removeable disk olarak kullanamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

BENDE DE İXUS 40 VAR.. Bİ DE SILICON POWER MARKA 66 X HIZDA 512MB ULTIMA 2 SECURE DIGITAL CARD VAR.. VALLA BEN MAKİNEMDEN OLDUKÇA MEMNUNUM.. VİDEO ÇEKİMİ DE SÜPER AMA SES BAYAA Bİ MONO GELİYOR.. ESKİ MAKİNEM HP 735'TE BİLE SES DAHA İYİ GELİYORDU.. SİZCE SESİN BU KADAR DERİNDEN VE MONO GELMESİ MAKİNE İLE Mİ ALAKALI YOKSA YAZILIM FALAN YÜKLESEK BU SORUN GİDERİLİR Mİ.**
    ses 11 khz daha iyi nasıl olsunki... ses veriyo işte kalite beklemek doğru olmaz... s2 IS ses kalitesi yüksek...
  • DAHA İYİ NASIL MI OLSUN.. DEDİM YA ÖNCEKİ MAKİNEM HP 735 İDİ.. SES KALİTESİ BENCE 3 BASAR CANON'A.. CANON'DA SES ACAYİP DERİNDEN GELİYOR.. BU BENİM BİLG. DAN FALAN KAYNAKLANAN BİŞEY D DEĞİL. YANİ HP İLE ÇEKTİĞİM VİDEOLARI BİLG.DA AÇTIĞIMDA SES GAYET GÜZEL.. ORTAMDAKİ HER SESİ KAYDETMİŞ.. AMA CANON'DA Bİ BU EKSİK..
    quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

quote:

BENDE DE İXUS 40 VAR.. Bİ DE SILICON POWER MARKA 66 X HIZDA 512MB ULTIMA 2 SECURE DIGITAL CARD VAR.. VALLA BEN MAKİNEMDEN OLDUKÇA MEMNUNUM.. VİDEO ÇEKİMİ DE SÜPER AMA SES BAYAA Bİ MONO GELİYOR.. ESKİ MAKİNEM HP 735'TE BİLE SES DAHA İYİ GELİYORDU.. SİZCE SESİN BU KADAR DERİNDEN VE MONO GELMESİ MAKİNE İLE Mİ ALAKALI YOKSA YAZILIM FALAN YÜKLESEK BU SORUN GİDERİLİR Mİ.**
    ses 11 khz daha iyi nasıl olsunki... ses veriyo işte kalite beklemek doğru olmaz... s2 IS ses kalitesi yüksek...

• benimde ABD den aldığım canon s500 var türkiyedeki ismi sanırım ixus 50 oluyo benimde en büyük sorunum fotoğraflara tarih atamamak. bunun cevabını bilen varsa söylesin.
    Artıları küçük olması emsallerine göre çok net fotolar çekmesi, video çekimlerinin net olması...
  • s500 ixus 50 olmaz.. ixus 50'nin u.s'deki karşılığı sd400'dür..
    quote:

Orjinalden alıntı: bilgetn

benimde ABD den aldığım canon s500 var türkiyedeki ismi sanırım ixus 50 oluyo benimde en büyük sorunum fotoğraflara tarih atamamak. bunun cevabını bilen varsa söylesin.
    Artıları küçük olması emsallerine göre çok net fotolar çekmesi, video çekimlerinin net olması...
  • benimkinin karşılığı ne oluyo o zaman biliyomusun
  • EVET BİLİYORUM.. SENİNKİNİN U.S MODELİ CANON POWERSHOT S500, AVRUPA İSMİ CANON DİGİTAL İXUS 500, JAPONYA İSMİ CANON iXY DİGİTAL 500...
    quote:

benimkinin karşılığı ne oluyo o zaman biliyomusun
  • tesekkur ederim... fotoğraflara nasıl tarih atarım biliyomusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgetn -- 21 Temmuz 2006; 18:01:25 >
  • MAKİNEYİ OTOMATİK MODA GETİR.. SONRA POST CARD SEÇENEĞİNİ SEÇ.. FOTOĞRAFLARA TARİH, SADECE POST CARD MODUNDA ATILIYOR.. 1600*1200 ÇÖZÜNÜRLÜK.. FENA DEĞİL YANİ...
    quote:

tesekkur ederim... fotoğraflara nasıl tarih atarım biliyomusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 22 Temmuz 2006; 16:39:33 >

• quote:

DAHA İYİ NASIL MI OLSUN.. DEDİM YA ÖNCEKİ MAKİNEM HP 735 İDİ.. SES KALİTESİ BENCE 3 BASAR CANON'A.. CANON'DA SES ACAYİP DERİNDEN GELİYOR.. BU BENİM BİLG. DAN FALAN KAYNAKLANAN BİŞEY D DEĞİL. YANİ HP İLE ÇEKTİĞİM VİDEOLARI BİLG.DA AÇTIĞIMDA SES GAYET GÜZEL.. ORTAMDAKİ HER SESİ KAYDETMİŞ.. AMA CANON'DA Bİ BU EKSİK..
    quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

quote:

ben de hp kullandım daha önce bence canonun sesi daha iyi heleki genel olarak kıyaslarsan canon üstünlüğü iyice belirginleşir

• Muratti Tesekkür ederim
  • BAŞKA SORU VARSA ALİİM
    quote:

Muratti Tesekkür ederim

• bana ıxus 700 un kullanma klavuzu lazım bırısı yollarmı bana kargo ucretı benden yada ınternette varmı bı yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: runha

bana ıxus 700 un kullanma klavuzu lazım bırısı yollarmı bana kargo ucretı benden yada ınternette varmı bı yardım pls

ingilizce kılavuz:

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=DownloadDetailAct&fcategoryid=323&modelid=11157

Product / Software Manuals kısmından ulaşabilirsiniz.

• slm. bana ixus 65 in kullanma klavuzu lazm internette nerde bulabilirim?
  • İxus 60 kullanıorrum ve çok mutluyum :) herkeze tavsiye ederim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: do_A

slm. bana ixus 65 in kullanma klavuzu lazm internette nerde bulabilirim?

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=DownloadDetailAct&fcategoryid=323&modelid=12956
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.