Bildirim
Canon MG 3550 Servis Modu Alma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bende de var -
Bu modellerde bildiğim kadarıyla emici dolu reset programı işlemiyor. bizim de başımıza geldi birkaç kez. Çöp... -
Aynı modelden bi' adet de ben hurdaya çıkardım. Emici dolu hatası resetlenmiyor. Anakart değiştirdim ancak öyle kullanmaya devam edebildim yeni anakartda emici dolu deyince hurda. -
Bizim amcada Canon G3400 var bir şekilde İşgüzarlık yapıp servis moduna almış ama çıkamıyor. Bir çözümü var mı acil cevap yazarsan sevinirim. -
Kapat aç çıkıyor hocam. Ama bu modelin servis modunda bir sorun var. Anakartı perte çıkmıştı benim yenisiyle değiştirdim yine perte çıktı. Alınmaması gereken bir model. -
Dönüş için sağol kardeşim fakat yazıcıyı algılamıyormuş PC ve kırmızı yanıyormuş yine başlatınca. -
Arkadaşlar çözümü bizde. 05514123244 Canon g ve mg serisi bizim işimiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazer yazıcı -- 26 Temmuz 2018; 11:24:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X