Şimdi Ara

canon mg 6450 siyah kartuş doldurdum görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canon mg6450 yazıcım var..siyah kartuş bitti.mürekkep doldurttum..şimdi görmüyor kartuş üzerindeki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ne yapmam lazım ?teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkemal -- 19 Aralık 2014; 12:23:07 >

• alperkemal A kullanıcısına yanıt
    Daire içinde üçgen sembolü bulunan reset tuşuna 10 sn kadar basılı tutun. Yazmaya devam etmiyorsa kartuş çipi bozulduğu için değiştirmeniz gerekebilir.
  • Aynı sorun bende de oldu. Resetleme işlemini yaptım. Şimdi tüm kartuşlar boş görünüyor ve baskı yapıyor ancak sadece siyah renk basmıyor (siyah kartuşun ışığı yanıp sönüyor) Siyah kartuşu görmesi için ne yapmam lazım?
  • amuleth kullanıcısına yanıt
    Cipini sil bence, belki üzerine mürekkep vs bulaşmış ise okumamazlık yapıyor olabilir. Eğer olmaz ise kartuş ömrünü tamamlamıştır. Bende de aynı yazıcıdan var, ben dolan kartuş kullanıyorum. Yazıcı bitti dedikçe çıkarıp doldurup takıyorum işlem tamam oluyor, yazıcı direk dolu olarak algılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Cipini sil bence, belki üzerine mürekkep vs bulaşmış ise okumamazlık yapıyor olabilir. Eğer olmaz ise kartuş ömrünü tamamlamıştır. Bende de aynı yazıcıdan var, ben dolan kartuş kullanıyorum. Yazıcı bitti dedikçe çıkarıp doldurup takıyorum işlem tamam oluyor, yazıcı direk dolu olarak algılıyor.

Hocam yazıcıdan ve dolan kartuşlardan memnun musunuz?
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Evet gayet güzel sorun yok. Ancak beklenti ve kullanım amacı önemli tabi. Standart ev kullanıcısı için yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet gayet güzel sorun yok. Ancak beklenti ve kullanım amacı önemli tabi. Standart ev kullanıcısı için yetiyor.

Evde kullanacağız arada sırada kardeşlerim ödevlerini çıkarıyorlar, bazen fotoğraf basıyoruz. Merak ettiğim herhangi bir kartuş sorunu olmadan, emici dolum hatası vermeden kullanabiliyor muyuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Düzgün kullanılırsa kaliteli mürekkeplerle sorun yapmaz. Ben 1.5 senedir kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Düzgün kullanılırsa kaliteli mürekkeplerle sorun yapmaz. Ben 1.5 senedir kullanıyorum

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.