Şimdi Ara

Canon MG2250 hakkında nedersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon MG2250 almayı düsünüyorum kullanan veya hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi.
    Epson L200 gördüm alacaktım ama yorumlara bakınca kafam karıştı ucuzunu alıp geçeyim dedim.
    Yazıcıyı arasıra kullanacağım için mürekkeplerde kuruma olurmu acaba, kartuş resetleme falan istermi, birde beraberinde Canon Pixma 100 CC TAKIM 4 RENK Mürekkep almayı düşünüyorum nedersiniz. şimdiden teşekkürler.

• mademki dolum yapacaksın bu tarz 2 kartuşlu canonlardan uzak dur. bir süre sonra dolum yapılan kartuşlar sıkıntı çıkarıp seni yeni kartuş almak zorunda bırakma ihtimalleri çok yüksek (renkli ve siyah 2 kartuş=90-100 TL) ve bu yenilerinde akıbetleri çok farklı olmayacaktır. Alman gereken makine dolan kartuşları olan bir epson eğer 2250 yeterliyse senin için EPSON SX435 seni fazlasıyla memnun edecektir. orjinaller bitmeye yüz tutunca 1 kerelik dolan kartuşlardan alırsın onları doldurur doldurur kullanırsın. sadece bittikçe mürekkep alman icap eder.

http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Seti,LA_152-2.html/Epson-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti,LA_177-2.html/Epson-T1291-T1294-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-4089.html

• mürekkep püskürtmeli yazıcıyı uzun süre kullanmamazlık yaparsan kuruma olur. en kötü haftada bir 10günde falan çıktı almaya gayret etmek lazım aylarca kullanmama gibi bir durum söz konusuysa eğer lazer al inkjet başını ağrıtır.
  • öneriniz için teşekkürler. aşağıdaki linkide araştırırken kısa yoluma almıştım. bakarsanız memnun olrum. Acaba buradaki 24 dolumdan kasıt nedir? sonrasında ne yapacağız resetleme mi? mürekkep mi alacagız?
    http://www.dolankartuscu.com/Epson-Sx435W-Wi-Fi-Yazici-Dolan-Kartus-Dolum-Seti-24-Dolumluk-20-Adet-A4-260gr-Fotograf-Kagidi,PR-1240.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdemberk -- 5 Ocak 2013; 18:41:42 >
  • 24 dolum; bu setle birlikte aldığınız 60'ar ml'lik mürekkep 4 kartuşu 6'şar kere doldurur demek yani kartuş yada yazıcı yada başka bir şey 24 dolumda ömrü biter manasında değil. mürekkep bittimi yenisini alırsın işine devam edersin. kartuşları resetlemek için yazıcı kartuş bitti uyarısı verdiğinde çıkarıp takmak yeterli olur başka bir işleme gerek yok.

240 lira biraz fazla bir rakam lüzum yok bu kadar vermeye yazıcıyı ayrı dolan kartuşlar ayrı alırsan daha ucuza mal edebilirsin epson sx435 demişler aşağıda özelliklere bir canon yazıcıdan kopyala yapıştır yapmışlar pek güvenilir gelmedi bana. vatanda 150 civarında satılıyor sx435 24 dolumluk sette 65 - 70 civarı olsa taş çatlasa 220 ödersiniz bence paket olarak değil ayrı ayrı alın. aşağıdaki linkte mürekkep fiyatları var en küçük 60 gr'lk şişe bir kartuşu 5 kere falan doldurur.

http://www.cescesor.com/epson-claria-uyumlu-kartus-dolum-murekkebi.html

• teşekkür ederim. biraz araştırdıktan sonra olayı öğrendim ve gg den 219 tl aldım. 20 adet foto kağıdıda var. gelsin bakalım inş. memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdemberk -- 7 Ocak 2013; 16:28:53 >
  • canon mg2250 mürekkep hortumunda hava birikti nasıl boşaltırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon pixma e414 alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • canon mg2250 mürekkep hortumunda hava birikti nasıl boşaltırım Acill
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıkerim

canon mg2250 mürekkep hortumunda hava birikti nasıl boşaltırım Acill

derin temizleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

derin temizleme

ama mürekkep bitti diyor temizleme yapmıyor
  • quote:

quote:

quote:

derin temizleme

yazıcının üzerinde pembe yuvarlak içindeki ters üçgen işareti olan stop tuşuna 10 saniye basılı tut mürekkep bitti uyarısını vermeyi keser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 2 Mart 2013; 16:07:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

derin temizleme

yazıcının üzerinde pembe yuvarlak içindeki ters üçgen işareti olan stop tuşuna 10 saniye basılı tut mürekkep bitti uyarısını vermeyi keser

tamam uyarı kesildi ama mürekkep tankında mürekkep var ama kartuşlara mürekkep gitmiyor bu nedenle de yazdırmıyor ne yapıcam kartuşlara tankdan nasıl mürekkep aktarıcam

• işte derin temizleme yapınca kartuşlara doğru mürekkep ilerleyecektir hortumlardan ilerleme olup olmadığını kontrol et tankların küçük tıpalarını açmayıda unutma büyük tıpalar dolum küçük tıpalar hava tıpalarıdır yazıcıyı bir yerden bir yere taşımadığın sürece küçük tıpaları açık bırak.
  • arkadaşlar laser yazıcı alıcam,bu nasıl iş görürmü,yazıcılarda tonerle tümleşik falan yazıyo nedir bu,laser yazıcı tonerleri tekrar doldurulabiliyomu evetse pahalı mı fiyatı

http://www.vatanbilgisayar.com/xerox-3045b-workcentre-3045b-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=58450
  • L200 al kurtul :P
  • ama chungkingexpress
    tanktan kartuşlara mürekkep otomatik gitmiyor
    ben tankı havaya kaldırınca mürekkep kartuşlara doğru akıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.