Şimdi Ara

canon mp 170 aldım bi bakar mısınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oncelıkle selamlar. bugun en cok tavsıye edılen marka olarak gordugun canon bır yazıcı aldım. herseyi guzelce bagladım hıc bı sorun yok. ancak sıyah baskıda hıc bır sorun olmamasına ramen renklı baskı benı bıraz uzdu. renkler hıc net degıl sımdı anlatamıyorum ama dısarda normal A4 kagıda aldıgımız renklı baskılardan cok uzak ve kotu bır kalıte. sımdı bu normal mıdır??? ılk yazıcım oldugu ıcın bıraz acemıyım kusuruma bakmayın.. ayrıca bu modellerın orjınal kartuslarının fıyatı ne kadardır??? son bır soru makıneyle beraber gelen demo kartus kac sayfalık bır cıktı kapasıtesıne sahıptır??? ılgınıze sımdıden tesekkurler...

• bastığın foto nun kalitesi düşüktür yoksa gayet güzel baskısı canonların.yanında gelen kartuşda demo değil tam dolu kartuştur
  • canozpinar
    oncelıkle ılgınıze tesekkurler.. mavı bılgısayardan aldım yazıcımı alırken bana kartusların demo oldugu soylendı. tam doluysa cok ıyı olur benım ıcın. ayrıca cıkarttıgım foto cv mın yanındakı vesıkalık resmımdı. belkı kuculttum ondan boyle oldu normal bır resımde tekrar denıcem... kolay gelsın.

***************************************************************************************

evet tekrar denedım kalıte guzel... tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskote -- 29 Aralık 2006; 22:37:04 >
  • Basacağı resmin çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa çıktılar o kadar güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.