Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

canon mp210 kartuş rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıktanda anlaşılacağı üzere canon mp210 aldım.yazıcıyla beraber içinde gelen pg-37 siyah ve cl-38 renkli kartuşları bir süre kullandıktan sonra bitti.bir kaç gündür internette kartuş dolumları hakkında araştırma yapıyorum ve canonun kartuşlarının dolumlarında öyle yada böyle belli bir süre sonra arıza oluyormuş galiba,ama ben yinede kartuş dolum seti alıp şansımı denemek istiyorum.asıl sormak istediğim ise,daha önce okuduğum bi kaç yazıda,eğer kartuş tamamen biterse tekrar dolumu olmuyormuş veya çok zor oluyormuş,ne varki bende kartuşların tamamen bittiği uyarısı alıyorum,bu durumda sizce ne yapayım,doldurmak imkansızmıdır ?birde bana yazıcının içerisinde gelen kartuşlar pg-37 ve cl-38 olarak geldi,fakat netten mp210 kartuşu olarak arattığımda karşıma pg 40 cl 41 kartuşları çıkıyor,acaba bunların arasındaki fark nedir,yoksa satıcının keleğine mi geldik?cwvaplarınız için şimdiden teşekkürler....

• Kartuş farklılıkları sadece aldıkları mürekkep hacimleri ile ilgili. Forumda ben dahil birçok kişinin açtığı konular var. Canon mp210 yazıcı ve pg-x cl-x kartuşlarla alakalı olarak yaşanan problemler yakında tamamen ortadan kalkacak. Biraz bekleyin. Ölseler bile sakın kartuşlarınızı atmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

Kartuş farklılıkları sadece aldıkları mürekkep hacimleri ile ilgili. Forumda ben dahil birçok kişinin açtığı konular var. Canon mp210 yazıcı ve pg-x cl-x kartuşlarla alakalı olarak yaşanan problemler yakında tamamen ortadan kalkacak. Biraz bekleyin. Ölseler bile sakın kartuşlarınızı atmayın.

konuyu biraz acarmısınız.Bu problemler nasıl kalkacak...
  • Yazıcınız kartuş bitti uyarısıyla birlikte çıktı vermemeye başladığı zaman yazıcıdaki yanıp sönen ışık sönene kadar en köşedeki kırmızı tuşa basılı tutabilirsiniz. 5-10 sn
  • arkadaslar aynı sıkıntı bendede var.. ben renklı oln kartusu doldurdum ama ne cıktı alabılıyorum nede yazıcı ustundekı lambalar sonuyor ne yapmam gerekıyor 1 haftadır kafayı yedım vallahı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cescesor

Yazıcınız kartuş bitti uyarısıyla birlikte çıktı vermemeye başladığı zaman yazıcıdaki yanıp sönen ışık sönene kadar en köşedeki kırmızı tuşa basılı tutabilirsiniz. 5-10 sn

Bu sadece sorunu erteliyor. En fazla 8-10 kere aynı kartuşu doldurabiliyorsunuz. Sonrasında Ekrandaki uyarı değişiyor. "kartuş tanınmadı/kartuş yok" uyarısı kaçınılmaz. Bu durumda ise millet kartuşu öldü diye atıyor. Esas çözüm başka. Çözüm çok yakın lakin test aşaması bitmedi. Eğer alttaki linke tıklayıp başınızı ağrıtan şıkkı yazarsaydınız bende elimdeki verileri daha net ve çabuk anlamlandırabilirdim. Bu sayede de test aşaması bitmiş olur, çoktan neyin ansıl yapıldığını gönül rahatlığı ile yazabilirdim. Ama halen detay kısımlarla uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@Zus -- 5 Kasım 2008; 0:35:48 >

• tam 3 takım kartuş eskittim (bozuldu )
    kullandığım printerlar canonip1800 ve canon mp210
    aynı kartuşları kullanıyor ikiside
    kartuşlar acı tecrübeler sonucu öğrendiğim üzere 3-4 dolum sonrası yazıcı tarafından tamamen görülmüyor.yazıcı ( ip1800 ) 7 turuncu 1 yeşil led ile kartuşlar tanınmıyor hatası veriyor ve tamamen kullanılmaz durumda.Bu andan itibaren kartuşlar çöper
    iptool programı çalışıyor.kartuşlarımı birkaç kez resetledim ama son resetlememde kartuşlarım bozuldu.Yazıcıda şu an belirttiğim hatayı verdiğinden ve başka kartuş alacak dermanım kalmadığından kullanılmaz durumda.
    iptool ile yazıcımın eepromunu resetlemeyi denedim.SOnrasında oluşan durum 7 turuncu 1 yeşil led.

YARDIM EDECEK ARKADAŞ BULAMIYORUM.BU DURUMLA KARŞILAŞAN KARTUŞLARI TEKRAR KULLANILABİLİR HALE GETİREBİLEN VARSA ACİLL ÇÖZÜM BEKLİYORUM YOKSA CİDDİ OLARAK 2 YAZICIYIDA BALKONDAN ATIP BİR DAHA CANON SOKMAYACAM EVE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson~canon~brother ?
    7 yıl önce açıldı
    Canon MP210 pg-37 kartuş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.