Şimdi Ara

Canon mp250 yazıcım sadece tarayıcı olarak gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü driverini bulamadım windows update'de canonmp 200'den 280'e kadar 250 hariç hepsi var acayip sinirlendim
    Kabloyu çıkarıp taktım bu seferde sadece tarayıcı olarak algıladı ne yapmam gerekiyor?

• sevilesi adam kullanıcısına yanıt
    http://www.canon-europe.com/Support/Consumer_Products/products/Fax__Multifunctionals/InkJet/PIXMA_MP_series/PIXMA_MP250.aspx
    Driver burada, yeniden yükleyin bakalım ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

http://www.canon-europe.com/Support/Consumer_Products/products/Fax__Multifunctionals/InkJet/PIXMA_MP_series/PIXMA_MP250.aspx
    Driver burada, yeniden yükleyin bakalım ne olur?

Dün akşam sorunu çözdüm teşekkürler

Usb'yi hem yazıcıdan hemde pc'den çıkardım. Aygıtlardan tarayıcıyı silip tekrar kabloyu takınca hem tarayıcı hemde yazıcı yüklendi fakat herhangi bir resim çıkardığımda resmin tonu sarı oluyor.

Orjinal fotoğraf

Buda yazıcımdan çıkan fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 10 Şubat 2014; 11:50:17 >

Yazıcıdan çıkan fotoğraftan ziyade röntgen filmi gibi olmuş yanlış driver yüklemiş olmayasın :p

Kartuşta mürekkep varsa 1-2 kafa temizleme harekatı yapın kalan mürekkep de bitsin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

Yazıcıdan çıkan fotoğraftan ziyade röntgen filmi gibi olmuş yanlış driver yüklemiş olmayasın :p

Kartuşta mürekkep varsa 1-2 kafa temizleme harekatı yapın kalan mürekkep de bitsin bari.

Mürekkepler yarısına kadar dolu hocam.
    Driver yüklemedim usb'yi takınca windows update driveri kendi yükledi
    menüden yoğun kafa temizleme yapıp test sayfasını bas bakalım, mavi ve kırmızı tıkalı gibi duruyor.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    Benim yazıcının ömrü dolmuş galiba. Yazıcı çevrimdışı hatası var şimdide kablo takılı yazıcıda açık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    uyku moduna girmiştir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.