Şimdi Ara

Canon Mp280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce aldığım yazıcı aldıktan sonra 1 ay geçmeden bozuldu servise verdim gene bozuldu bende uğraşmak istemedim kenarda aylardır duruyor acaba bunu yedek parça olarak yada tamamını birden satsam kaç para eder?Birde tarayıcısınıda hata verdiği için kullanamıyorum bunu kullanabilirmiyim acaba?Bu arada yazıcı bitmeyen kartuşlu tankı mürekkebi herşeyi var içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: QeSChN

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce aldığım yazıcı aldıktan sonra 1 ay geçmeden bozuldu servise verdim gene bozuldu bende uğraşmak istemedim kenarda aylardır duruyor acaba bunu yedek parça olarak yada tamamını birden satsam kaç para eder?Birde tarayıcısınıda hata verdiği için kullanamıyorum bunu kullanabilirmiyim acaba?Bu arada yazıcı bitmeyen kartuşlu tankı mürekkebi herşeyi var içinde.

yazının ne arızası verdiğin yazar sanız yardım cı ola bilirim
  • Yazıcıyı açınca kartuşu hızlı bir şekilde çarpıyor
  • quote:

Yazıcıyı açınca kartuşu hızlı bir şekilde çarpıyor

filimde sorun var ya lekeli yada yerinden cıkmış kartuş ların takıldığı kafanın arkasında şefaf uzun bi şerit var ondan yapıyor
  • Evet o şeffaf uzun şey çıktı takılmadı bidaha kimsede takmıyor burada şimdi o parça yok acaba satsam ne kadar eder
  • quote:

Evet o şeffaf uzun şey çıktı takılmadı bidaha kimsede takmıyor burada şimdi o parça yok acaba satsam ne kadar eder

onu takamadılarmı yokmu ben size istediğiniz kadar göndereyim birde onu takmak çok basit takıma vidiosu ile beraber göndereyim
  • yok teşekkür ederim bu iş bana göre değil satıcam yada durucak kçşede bir yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.