Şimdi Ara

Canon MP560 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazıcıyı wireless özelliği için alanlar 25 kere düşünsün. <tam bir rezalet. Yazıcıyı 2 sattir tanıtamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Bu yazıcıyı wireless özelliği için alanlar 25 kere düşünsün. <tam bir rezalet. Yazıcıyı 2 sattir tanıtamadım.

Hocam, tamam wireless çekimi biraz zayıf ama wireless tanıtımı, ayarları falan gayet güzel, ilk seferde ve 5 dakikada hallettim ben, sen şimdi sinirle yazmışsın 25 kere düşünün diye

Hala sorun yaşıyorsan yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Bu yazıcıyı wireless özelliği için alanlar 25 kere düşünsün. <tam bir rezalet. Yazıcıyı 2 sattir tanıtamadım.

Hocam, tamam wireless çekimi biraz zayıf ama wireless tanıtımı, ayarları falan gayet güzel, ilk seferde ve 5 dakikada hallettim ben, sen şimdi sinirle yazmışsın 25 kere düşünün diye

Yazıcının tüm programlarını kaldırıp tekrar kurduktan sonra düzeldi.
    Ama wireless özellliği ile scanneri bir türlü çalıştıramadım. Sürekli bağlantı koptu diye hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftv -- 12 Nisan 2010; 22:04:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Yazıcının tüm programlarını kaldırıp tekrar kurduktan sonra düzeldi.
    Ama wireless özellliği ile scanneri bir türlü çalıştıramadım. Sürekli bağlantı kotu diye hata veriyor.

Yazıcı ile kablosuz ağ noktası (mesela Kablosuz ADSL Modem) yakın olmalı. Yeterince çekip çekmediğini Canon IJ Network Tool programı ile ölçebiliyorsun. Fotoğraf yazdırırken baya yüklü veri iletimi oluyor, o nedenle kesintisiz ve kaliteli bağlantı gerekiyor.

• Canon Mp 560da wireless olarak scanner fonksiyonunda sorun yaşayan başka biri daha vardı.. böyle bir sorun var mı gerçekten ?
  • Tarayıcıyı wireless ile kullandım, sorun yaşamadım...
  • Benim yazıcım da şu anda tam modemin yanında. Çekim gücü de iyi ama malesef tarayıcıyı bir türlü çalıştıramıyorum.
  • Çıldırmak üzereyim. Printeri bir türlü online pozisyonuna gelmiyor. En son ayarlayıp yazıcıdan çıktı aldım. 2 gün sonra bir türlü yazıcıdan yazdıramıyorum.
    Arkadaşlar lütfen yardım..
  • Hocam sorunu biraz daha ayrıntılı yazar mısın? Kullandığın işletim sistemi de dahil bilgi verebilir misin?
  • Teşekkürler sn. TheSanitarium
    İşletim Sistemim Windows7.
    Yazıcıyı kaldırıp tekrar yükledikten sonra yazıcıyı kullanmıştım. Bir gün yazıcıyı hiç kullanmadım. Bugün yazıcıda işim vardı. Çocuğa bir döküman çıkarmam gerekiyordu. Yazdır dediğimde yazıcı offline pozisyonunda diye hata verdi. Yazıcı üzerinden wireless ayarlarını yeniden yaptım. Ağa bağlandı şeklinde teyit ettikten sonra bilgisayardan bağlanmaya çalıştım ama bir türlü bağlanamadım.
    Canon IJ network tool ile ayarlıyorum. İnuse olarak görülüyor ama sonra tekrar yazdır dediğimde offline oluyor.
    Yabancı forumlara baktım. Bu problemle birçok kişikarşılaşmış. Denetim masasından yazıcı özellikleri portlardan çözen olmuş ama ben denedim. Yapamadım.
    Sizde de win7 varsa yazıcı port ayarlarını bir kontrol edip yazabilir misiniz?
  • 64 bit ise sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir. win7 de bilgilerim şu şekilde;

General Info.
    ----------------------------------------
    (01)Date. . . . . . . . . . . . . . . . . : 2010/Apr/14 22:06:47
    (02)Model . . . . . . . . . . . . . . . . : Canon MP560 series
    (03)Printer . . . . . . . . . . . . . : Canon MP560 series Printer
    (04)BJNP Port Name. . . . . . . . : CNBJNP_001E8F5BE5C6(192.168.1.5) Wireless
    (05)Scanner . . . . . . . . . . . . . : Canon MP560 ser_001E8F5BE5C6
    (06)Card Slot . . . . . . . . . . . . : Not mapped

(09)BJNP Port Monitor Version . . . . . . : 2.6.0.150
  • denetim masası yazıcılarda vasayılan değil mi? öyle ise sağ mouse ile "yazıcı özellikleri"ne girip (özelliklere değil yazıcı özelliklerine) tüm sekmelerdeki bilgileri gözden geçirin. örneğin orada kullanılabilir olduğu saat ayarları bile var.
  • Şu anda acil ihtiyacım olduğu için yazıcıyı USB'den bağlayıp işimi görmek zorundayım. Sonra bu problemi halletmeye çalışacağım.
  • Yazıcıyı kaldırıp USB'den bağladıktan sonra wireless de normale geldi. Bakalım inşallah bundan sonra problem çıkarmaz.
  • Scanner ile ilgili problemim devam ediyor.Hem wireless hem de USB bağlantısı ile sürekli bağlantı koptu arızası veriyor. USB kablosunu değiştirdim ama problem hala devam ediyor.

Canon MP560
  • Bu yazıcıyı wireless özelliği için alacaklar için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim işletim sistemim win7 home premium ve saçımı yoluyorum. Yazıcıyla terbiye oldum. Bu ne yahu. Tarayıcıyı wireless olaraka kesinlikle kullanamıyorum. Yazıcının wireless çekim gücü zaten zayıf. Modemin tam karşısında 2 metre uzaklıkta çekim gücü %67 ancak oluyor.
    Yazıcıyı şimdiye kadar 6-7 kere kaldırıp tekrar kurmak zorunda kaldım. Çünkü yazıcı wireless ile hazır konumunda iken bilgisayarı açıp kapadığınız zaman yazıcı birdaha online olamyıyor. Ekteki resimdeki gibi sürekli offline konumunda. Yazıcıyı bu durumda online hale getirebilmenin tek yolu ya USB kablosunu bağlamak ya da yazıcıyı tekrar kurmak gerekiyor.
    Yazıcı üzerinden herşey normal olarak görünüyor. Ağ bağlantısı tamam diyor ama windowstan yazıcı ekle dediğiniz zaman yazıcıyı bulamıyor. Bir hafta sonum yazıcının tarayıcı özelliğini wireless olarak kullanabilmeyi denemekle geçti..

Canon MP560

• quote:

Bu yazıcıyı wireless özelliği için alacaklar için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim işletim sistemim win7 home premium ve saçımı yoluyorum. Yazıcıyla terbiye oldum. Bu ne yahu. Tarayıcıyı wireless olaraka kesinlikle kullanamıyorum. Yazıcının wireless çekim gücü zaten zayıf. Modemin tam karşısında 2 metre uzaklıkta çekim gücü %67 ancak oluyor.
    Yazıcıyı şimdiye kadar 6-7 kere kaldırıp tekrar kurmak zorunda kaldım. Çünkü yazıcı wireless ile hazır konumunda iken bilgisayarı açıp kapadığınız zaman yazıcı birdaha online olamyıyor. Ekteki resimdeki gibi sürekli offline konumunda. Yazıcıyı bu durumda online hale getirebilmenin tek yolu ya USB kablosunu bağlamak ya da yazıcıyı tekrar kurmak gerekiyor.
    Yazıcı üzerinden herşey normal olarak görünüyor. Ağ bağlantısı tamam diyor ama windowstan yazıcı ekle dediğiniz zaman yazıcıyı bulamıyor. Bir hafta sonum yazıcının tarayıcı özelliğini wireless olarak kullanabilmeyi denemekle geçti..

Canon MP560

dostum hazır garantisi var, yeni almışken bir göster derim.. bir kere aldın illa sorun çıkmayacak değilki.. göster sen düzeltirler, gerekirse yenisini bile alırsın.. peşini bırakma:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

quote:

Bu yazıcıyı wireless özelliği için alacaklar için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim işletim sistemim win7 home premium ve saçımı yoluyorum. Yazıcıyla terbiye oldum. Bu ne yahu. Tarayıcıyı wireless olaraka kesinlikle kullanamıyorum. Yazıcının wireless çekim gücü zaten zayıf. Modemin tam karşısında 2 metre uzaklıkta çekim gücü %67 ancak oluyor.

Canon MP560

dostum hazır garantisi var, yeni almışken bir göster derim.. bir kere aldın illa sorun çıkmayacak değilki.. göster sen düzeltirler, gerekirse yenisini bile alırsın.. peşini bırakma:)

Bence de müşteri hizmetlerini falan ara. Nazar değecek diye korkuyorum ama ben de win 7 home kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. Bir de dikkatimi çekti, ekran görüntüsünde iki driver yüklenmiş görünüyor ve varsayılan olarak ayarlanmış olan offline, diğer no driver yazan bağlı görünüyor. Bir gariplik var gibi.

• Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Bana software ile ilgili olabileceğini söyledi. Saat 6'dan sonra evde olabileceğimi söyledim. Bana o zaman ara sana en son driverlarının linklerini verelim dedi. Saat 6'dan sonra aradım. Görevli bana scannerin wireless özelliğini desteklemiğini söyledi. Ben ısrar edince diğer arkadaşını cepten arayıp benim dediğimi teyit ettti
    Bütün driverları tekrar internetten indirip yükledim. Ama problem devam etti. XP ingilizce yüklü bir bilgisayara kurulum yaptım. Onda scanneri sadece windows sürücüsü ile 300dpi ile çalıştırabildim..

İki tane yazıcı görünmesi bir tanesi USB sürücülü, diğeri ise wireless sürücüsü.
  • teknik servis yetersiz bilgi seviyesi ile gözden düşmüş
    quote:

Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Bana software ile ilgili olabileceğini söyledi. Saat 6'dan sonra evde olabileceğimi söyledim. Bana o zaman ara sana en son driverlarının linklerini verelim dedi. Saat 6'dan sonra aradım. Görevli bana scannerin wireless özelliğini desteklemiğini söyledi. Ben ısrar edince diğer arkadaşını cepten arayıp benim dediğimi teyit ettti
    Bütün driverları tekrar internetten indirip yükledim. Ama problem devam etti. XP ingilizce yüklü bir bilgisayara kurulum yaptım. Onda scanneri sadece windows sürücüsü ile 300dpi ile çalıştırabildim..

İki tane yazıcı görünmesi bir tanesi USB sürücülü, diğeri ise wireless sürücüsü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.