Şimdi Ara

Canon MP560 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Wireless olarak kullanmak ümidiyle ben de canon mp560 aldım fakat MAC OS X Leopard üzerinde, setup aşamasında canon network utility her ne hikmetse bir tülü cihazı bulamıyor. Manuel olarak yazıcıyı ekliyorum bu sefer de yazıcının ayarlarını değiştiremiyorum. Lap-top'ıma yükledim her türlü ayarı değişebiliyor, ama mac de hiç bir ayar yapılamıyor. USB'den bağladım yine ayar yapamıyorum, MAC OS X Leopard üzerinde kullanıp da benim gibi problem yaşayan ve çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtasci -- 8 Mayıs 2010; 22:14:03 >
  • Merhabalar. Yazıcımın şu anda tüm problemleri halloldu. Ama kendi kendine. Teknik servis bilgisayarıma uzaktan bağlanıp ayarlarını yapmaya çalıştı ama bir türlü wireless olarak tarayıcıyı ekleyemedi. Problemin router'imden kaynaklandığını söyledi. NOrmalde ağ kısmında yazıcı görünmüyordu. Routerimi komle resetleyip tekrar kurdum. Yine düzelmemişti. Ben de kendi haline bıraktım. Birgün yazıcı üzerinden tarama yapıp bilgisayarıma gönderdiğimde taradığım fotoğrafı bilgisayarda gördüm ve yazıcı da artık ağ kısmında görünüyor.

Şu anda yazıcıdan gayet memnunum. Bir tane fotoğraf bastırdım. Gayet güzellll
  • Çok sevindim, umarım güle güle kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Çok sevindim, umarım güle güle kullanırsınız.

Teşekkür ederim.
  • Hemmen bende deniyorum
  • Playstation 3'ü olan arkadaşlar, şu anda PS3, aralarında MP560'ın da bulunduğu bazı Canon yazıcıları wireless olarak destekliyor bilginize. Kablosuz ağınızdan direk PS3'teki resimlerinizi bastırabilirsiniz.
  • arkadaşlar bende mp-560 aldım. bi sorum olacak tarama yapıyorum ışık geri dönerken çok ses çıkartıyor yani tararken sessiz ama dönerken ses fazla. normal mi bu?
  • var mı cevap ?
  • bu yazıcıyla kolay dolum kartuşu kullananlar memnunlar mı acaba? herhangi bir sorun çıkıyor mu? kolay dolum kartuşunun dezavantajı var mı? ben de mp550 ya da 560 almayı düşünüyorum. piyasada kolay dolum kartuşları ve çip resetleyiciler mevcut. acaba hangisi daha makul? kolay dolum kartuşuyla resetleyicinin(ebay) fiyatı yaklaşık aynı.
  • MP600 var bende yıllardır mürekkebi kendim dolduruyorum. boşaldıkça dolduruyorum.
    Hiçbir sorun yok. Ayrıca ebay dan kartuş seti+ çip resetleyici aldım. ucuz olduğu için. yedekte bekliyor.
    Sadece büyük olan siyah kartuşu kullandım bi sorun yok. dolum sanrası çip resetleyiciye de takıp çıkarıyorum.
    ful görünüyor kartuşlar. ne marka mürekkep kullanıyorsun derseniz, cescesor marka kullanıyorum.
  • merhaba bende yeni aldım mp560'ı. Birkaç sorum olacak kullanan arkadaşlara...cihazı akşamları kapatıyormusunuz (ya da kullanmadığınızda kapatıyormusunuz?)........birde kullanmadığım zaman gün içinde enerji tasarruf modu gibi bir moda geçiyormu acaba yoksa hep aynı enerjiyi mi harcıyor.....şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkaan87

merhaba bende yeni aldım mp560'ı. Birkaç sorum olacak kullanan arkadaşlara...cihazı akşamları kapatıyormusunuz (ya da kullanmadığınızda kapatıyormusunuz?)........birde kullanmadığım zaman gün içinde enerji tasarruf modu gibi bir moda geçiyormu acaba yoksa hep aynı enerjiyi mi harcıyor.....şimdiden tşkler.

enerji harcar ama 1-2w civarında. sürekli kapattığın zaman ilk açtığında yazmaya hazır hale gelmek için garç gurç birsürü işlem yapıyor. ayrıca açık kaldığında sanırım tıkanma olmaması için vs önlemler de alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: kkaan87

merhaba bende yeni aldım mp560'ı. Birkaç sorum olacak kullanan arkadaşlara...cihazı akşamları kapatıyormusunuz (ya da kullanmadığınızda kapatıyormusunuz?)........birde kullanmadığım zaman gün içinde enerji tasarruf modu gibi bir moda geçiyormu acaba yoksa hep aynı enerjiyi mi harcıyor.....şimdiden tşkler.

enerji harcar ama 1-2w civarında. sürekli kapattığın zaman ilk açtığında yazmaya hazır hale gelmek için garç gurç birsürü işlem yapıyor. ayrıca açık kaldığında sanırım tıkanma olmaması için vs önlemler de alıyor.

teşekkür ederim cevabın için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.