Şimdi Ara

Canon MP560

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün Canon MP560 All In One yazıcı aldım. Normalde bir ürünü almadan önce baya bir araştırma dönemi geçiririm ama bu sefer kısa bir araştırma ve hızlı bir karar oldu. Püskürtmede 1p oluşu, 5 kartuş kullanması, kolay dolum kartuşlarının bulunması, wi-fi desteklemesi beni etkileyen yönleri oldu. Internetteki yorumlar da genelde olumluydu. Aldım gitti.

Aslında orijinal kartuş kullanmayı düşünmüştüm alırken; çok fazla çıktı almayacağımı düşünerek. Zira kartuşları aşırı pahalı değil gibi geldi (pahalı ama aşırı değil). Zira 3 renk kartuş paketi var mesela 54 TL idi. Ama tabi bu kartuşlarla kaç çıktı alınır, yenisini ne kadar sürede almak gerekir çok emin değilim, ama ileride cüzdanı rahatsız edeceği kesin. O nedenle kartuş dolum olayını araştırdım ve kolay dolum kartuşları olduğunu öğrendim.

Şu ana kadar bir kaç çıktı aldım ve gayet memnunum şimdilik.

Benim gibi bu yazıcıdan alan başka arkadaşlar varsa burada bilgi paylaşımı yapabiliriz.

• bende mp550 var.. sadece wireless özelliği yok sanırım 560dan farklı olarak
  • Evet, wireless dışında aynı. Siz de güle güle kullanın.

Bu arada alırken haberimin olmadığı, tek sayfaya arkalı önlü yazdırma özelliğini keşfettim. Bu işi tamamen otomatik yapıyor ve harika bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Evet, wireless dışında aynı. Siz de güle güle kullanın.

Bu arada alırken haberimin olmadığı, tek sayfaya arkalı önlü yazdırma özelliğini keşfettim. Bu işi tamamen otomatik yapıyor ve harika bir özellik.

arkalı önlü baskının otomatik olması çok güzelmiş bende bu özellik manuel: )
  • full kartuşlarla yaklaşık 175 200 arası foto basılıyor..

eğer kartuş alıcaksanız vatanda 3 lü set bakın en uygun orda...

birde mp550 mp560 arasındaki fark D.C.G teknolojisidir...çift renk gamutu işleme
    canona özgü gelişmiş kopyalama teknolojisidir..ikincil kopyalamalar dahi yüksek kalitede çıkar...

başka her hangi bir fark yok yukarda saydıklarınız haricinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Evet, wireless dışında aynı. Siz de güle güle kullanın.

arkalı önlü baskının otomatik olması çok güzelmiş bende bu özellik manuel: )

Önce ilk sayfayı çıkartıyor, ama tamamen değil, sonra geri çekip arkasına diğer sayfayı yazdırıyor, yanlız sayfayı arkasına nasıl çeviriyor anlamadım :) İçeride birşeyler yapıyor ama hayırlısı...

quote:

Dehşetengiz: eğer kartuş alıcaksanız vatanda 3 lü set bakın en uygun orda...

Yazıcıyı oradan aldım, bahsettiğiniz kartuş setini de gördüm, ilk mesajda yazdığım fiyat ona aitti, bence de gerçekten uygun.

quote:

Dehşetengiz: birde mp550 mp560 arasındaki fark D.C.G teknolojisidir...çift renk gamutu işleme
    canona özgü gelişmiş kopyalama teknolojisidir..ikincil kopyalamalar dahi yüksek kalitede çıkar...

Biraz daha açabilir misiniz konuyu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 7 Nisan 2010; 0:15:12 >

• 550 yazıcı oldukça performanslı bir çok fonksiyonlu ürün gerçekten ve fotoğraf baskıları için de çok iyi bir yazıcı. ama kolay dolum kartuşu kullanıyorsanız lütfen kullanacağınız mürekkep için çok dikkatli olup sorun yaşayanlar kervanına katılmayın. garantili ve iadeli ürünleri tercih ediniz.

Bu yazıcının orjinal ve kolay dolum kartuşu için sitemize bakmanızı rica ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon e464
    3 yıl önce açıldı
    Epson~canon~brother ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39004864/tm.htm

burdan inceleyebilirsiniz mp560 ı
  • Ben de MP560 alanlar kervanına katılmış bulunmaktayım. Ben gittigidiyordan kolay dolum kartuşları ile birlikte aldım. 299 liraya komple aldım. Fiyatı çok uygun geldi.
    Orjinal kartuşlarını kullanmadım direk kolay dolum kartuşlarını taktım.
    İlk izlenimlerim. daha önce HP 1510 serisi yazıcım vardı.
    Wi-fi olayı çok güzel. Zaten tercihimde en büyük sebeplerden birisi de buydu.
    Çift yönlü otomatik yazdırma olayı çok güzel gerçekten. Daha önce 30-40 sayfadan daha fazla dökümanları çift yönlü yazdırma bir işkence idi. Özellikle bir sayfada hata olursa komple dökümanın yanlış basılma ihtimali oluyordu. ama bu her sayfayı ayrı ayrı yazdırdığı için ve kasetten otomatik beslemesi olduğu için yazıcıya gönder, bir daha arkana bakma.
    Yazma hızı bana yavaş geldi.
    Kolay dolum kartuşları ile fotoğraf basma imkanım olmadı.

Yazıcının en büyük eksisi bilgisayar programının türkçe olmaması.

Daha sonra yine eklemelerimi bu sayfada yazarım.

• İyi almışsın hacım ben 245 e yazıcı 90 da ayrıca kolay dolum kartuşuna verdim.Yalnız az ışıklı ortamlarda çekilmiş fotoğraflar karanlık çıkıyor,bu sorun dikkatini çektimi vede yazıcı arayüzünden hangi ayarlarla düzeltilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenfat10

İyi almışsın hacım ben 245 e yazıcı 90 da ayrıca kolay dolum kartuşuna verdim.Yalnız az ışıklı ortamlarda çekilmiş fotoğraflar karanlık çıkıyor,bu sorun dikkatini çektimi vede yazıcı arayüzünden hangi ayarlarla düzeltilir?

Auto Fix II diye birşey var, kullanmadım ama kılavuzunda yazdığına göre işine yarar gibi geliyor.
  • Fotoğrafları tek tek düzeltmek güç geliyor,yoksa Acdsee ile yapıyorum düzeltme.Hani yazıcı arayüzünde bir ayar olsa parlaklıkla ilgili onu biyere sabitlesek bıraksak,Bayağı araştırdım kendi programlarından ama bişey bulamadım.Sıkıntılı durum...
  • forum ikiye bölündü.. mp540cılar mp560cılar.. ben mp550mle yalnız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

forum ikiye bölündü.. mp540cılar mp560cılar.. ben mp550mle yalnız kaldım

Yok hocam, hepimiz Canon'cu olduk sonuçta, ayrıca cihazların ortak noktası çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenfat10

Fotoğrafları tek tek düzeltmek güç geliyor,yoksa Acdsee ile yapıyorum düzeltme.Hani yazıcı arayüzünde bir ayar olsa parlaklıkla ilgili onu biyere sabitlesek bıraksak,Bayağı araştırdım kendi programlarından ama bişey bulamadım.Sıkıntılı durum...

Kardeşim, bilgisayarda bulunan Canon Easy-PhotoPrint EX programını kullandın mı? Bastıracağın tüm fotolar için tek seferde ayar yapabiliyorsun sanırım.
  • Evet feays photoprintte EX de varmış o ayar.Genel olarak değilde seçilen her resme tıklayarak basitce aydınlatılıyor.Acdsee den daha pratik.

http://forum.donanimhaber.com/m_36387341/mpage_4/f_/key_//tm.htm#39070747

Bu linkte fotoğraf ekledim ilgilenen olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 11 Nisan 2010; 21:42:15 >
  • Arkadaşlar, bugün biraz fotoğraf çıktısı aldım, orjinal kartuşlar takılı. Ancak birşey farkettim. Fotoğrafların üzerinde çok minik, birbirini doğrusal olarak takip eden çukurlar oluşuyor. Sanki yazıcının kağıt alma mekanizmasındaki plastik dişliler baskı yapmışta foto kağıdı üzerinde izleri kalmış gibi. Kullandığım kağıt 3 yıldızlı, 195 gr. Sizce bunu sebebi ne olabilir? Normal değil herhalde?
  • sizin oynamanıza gerek yok auto fix 2 otomatik kendi yapar..

http://www.canon-europe.com/z/pixma_tour/en/mp560/swf/main.html?WT.ac=Tour_PIXMAMP560_Europe

burdan inceleyebilirsiniz...

[simage]forum ikiye bölündü.. mp540cılar mp560cılar.. ben mp550mle yalnız kaldım [/simage]

evet 2010 da mp550 ve mp560 satılıcak mp540 cılar artık kalmıcaktır
  • Arkadaşlar. MP560'da wireless sıkıntılarım var. Yazıcıyı müsait bir yere kyayım dedim ve laptop'un 3 diş gösterdiği yerde zor bağlandı. Bu aletin wireless alıcısı çok güçsüz gibi. Bir de enerjisini kesip verdiğimde yazıcıyı kullanamıyorum. Aynı ayarları tekrar yapmam gerekiyor.

Benzer prolemleri yaşayan arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Arkadaşlar. MP560'da wireless sıkıntılarım var. Yazıcıyı müsait bir yere kyayım dedim ve laptop'un 3 diş gösterdiği yerde zor bağlandı. Bu aletin wireless alıcısı çok güçsüz gibi. Bir de enerjisini kesip verdiğimde yazıcıyı kullanamıyorum. Aynı ayarları tekrar yapmam gerekiyor.

Benzer prolemleri yaşayan arkadaşlar var mı?

Wireless zayıf kalıyor. Ben de yazıcıyı, kablosuz bağlantı noktasının yakınlarına bir yerine koymak zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.