Şimdi Ara

Canon MP600 -- HP C5180 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acilen çok fonksiyonlu bi yazıcı alacağım

Olmuşken düzgün birşey olsun dedim ve Vatan bilgisayara gittim, Hp alacakken ordaki arkadaş beni Canon mp600 konusunda ikna etti fakat birde siz değerli arkadaşlara danışayım dedim

Canon Pixma MP600 -- Hp Photosmart C5180 hangisi acaba sizce ?

Canon 9600 çözünürlük, HP ise 4800 çözünürlük ama baskıda bu gözle algılanamıyor, fiyatları aynı, canon un servisi sıkıntılı olabilirmiş, HP nin satış sonrası servisi iyiymiş fakat HP de de tarayıcı sorunları oluyormuş

Sizce hangisi ?

PC World sıralamasına göre 1 numara canon mp600 görünüyor:
    http://www.pcworld.com/article/id,123861-page,1/article.html

Saygılar şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMporto -- 3 Eylül 2007; 9:45:27 >

• Bende HP C5180 var. Taramasını kullanamadım daha ama resim baskı kalitesi çok iyi. Tek sorunum Vista ile Yazıcımı kullanamıyorum. Driver var ama doğru düzgün çalışmıyor.
  • teşekkür ederim cevabın için. bu bi dezavantaj ama hp firması buna bir düzeltme çıkarır sanırım

başka fikri olanlar var mı arkadaşlar
  • Geçen hafta siparişi verdiğim mp600 bu gün geldi muaazam bir alet. 1pl damlaçık boyutu, Lcd ekranının görüntüsü süper Türkçe menü. CD-DVD üzerine baskı yapabiliyorsun. Çıktı hızı çok iyi, Kağıtları yazıcının altındaki bir bölüme koyabiliyorsun hiç toz kapmıyor. Orjinal kartuşları ucuz. 5 kartuş var biteni değiştirmen yeterli. Kutunun içerisinden hediye olarak Metal üzerinde canon yazan cd kutusu içerisinde 10 adet üstüne baskı yapılabilir dvd, 256mb sd kart ve 20 lik fotoğraf kağıdı çıktı. Bana büyük süpriz oldu.

Kısacası MP600 ile HP C5180 karşılaştırmak bile gereksiz. Canon MP 600 şaşma derim helede bu fiyatlara inmişken
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Geçen hafta siparişi verdiğim mp600 bu gün geldi muaazam bir alet. 1pl damlaçık boyutu, Lcd ekranının görüntüsü süper Türkçe menü. CD-DVD üzerine baskı yapabiliyorsun. Çıktı hızı çok iyi, Kağıtları yazıcının altındaki bir bölüme koyabiliyorsun hiç toz kapmıyor. Orjinal kartuşları ucuz. 5 kartuş var biteni değiştirmen yeterli. Kutunun içerisinden hediye olarak Metal üzerinde canon yazan cd kutusu içerisinde 10 adet üstüne baskı yapılabilir dvd, 256mb sd kart ve 20 lik fotoğraf kağıdı çıktı. Bana büyük süpriz oldu.

Kısacası MP600 ile HP C5180 karşılaştırmak bile gereksiz. Canon MP 600 şaşma derim helede bu fiyatlara inmişken

Canon Mp-600 çok fonksiyonlu yazıcılar arasında adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

Kesinlikle Mp-600.

Bende Mp-510 var memnunum.

• Rakipsiz tek model şu anda Canon mp 600

C5180 ile karşılaştırılabilinilcek bir model değil....Ethernet portundan başka hiçbir espirisi yok zaten yoğun baskı alıcaksan tavsiye edilebilincek model değil.

Tavsiyem mp 600

Nedenmi:

En önemli farkı 1 pikolitrelik damlacıklar kullanabilmesi.Bu yöntem,mürekkebin kağıt üzerinde çok daha küçük noktalar halinde dağılmasını ve fotoğrafın daha kaliteli çıkmasını sağlıyor.

c5180:4800x1200dpi Mp600:9600x4800dpi
    c5180:6 Kartuş(siyah 7 ml,açık kırmızı ve mavi 3,5 kırmızı,mavi,sarı:5ml Mp600:5 kartuş (Siyah 26 ml Gri 21 ml Sarı,mavi kırmızı:13 ml
    Aynı fiyatta olan kartuşların mürekkeb miktarlarıdır.Hp nin yüksek kapasiteli 21 ml kartuş yaklaşık 48 ytl iken canon mp 600,26ml ve 24 ytl.

Mp600:Çift taraflı baskı,cd ve dvd üzerine direkt baskı,Çift Yönlü Kağıt beslemesi C5180:ethernet portu

Kısa ve öz olarak geçtim burdaki kıstaslar birbirlerinde olmayan özelliklerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cremisiastro -- 6 Eylül 2007; 4:27:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EMporto
    Arkadaşlar acilen çok fonksiyonlu bi yazıcı alacağım

Olmuşken düzgün birşey olsun dedim ve Vatan bilgisayara gittim, Hp alacakken ordaki arkadaş beni Canon mp600 konusunda ikna etti fakat birde siz değerli arkadaşlara danışayım dedim

Canon 9600 çözünürlük, HP ise 4800 çözünürlük ama baskıda bu gözle algılanamıyor, fiyatları aynı, canon un servisi sıkıntılı olabilirmiş, HP nin satış sonrası servisi iyiymiş fakat HP de de tarayıcı sorunları oluyormuş

Sizce hangisi ?

Kesinlike HP nin çok fonksiyonlu yazıcılardaki tarayıcısı başarısız uzun vadede alet mekanik yönden felç oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayon

quote:

Orjinalden alıntı: EMporto
    Arkadaşlar acilen çok fonksiyonlu bi yazıcı alacağım

Sizce hangisi ?

Kesinlike HP nin çok fonksiyonlu yazıcılardaki tarayıcısı başarısız uzun vadede alet mekanik yönden felç oluyo

hp nin sadece tarayıcıları degil. bence hepsi sorunlu. mp600 ^un eline su pardon murekkep dokecek hiç bir cok fonksiyonlu yazıcı piyasada yok.
    lazerler haric.

• quote:

Geçen hafta siparişi verdiğim mp600 bu gün geldi muaazam bir alet. 1pl damlaçık boyutu, Lcd ekranının görüntüsü süper Türkçe menü. CD-DVD üzerine baskı yapabiliyorsun. Çıktı hızı çok iyi, Kağıtları yazıcının altındaki bir bölüme koyabiliyorsun hiç toz kapmıyor. Orjinal kartuşları ucuz. 5 kartuş var biteni değiştirmen yeterli. Kutunun içerisinden hediye olarak Metal üzerinde canon yazan cd kutusu içerisinde 10 adet üstüne baskı yapılabilir dvd, 256mb sd kart ve 20 lik fotoğraf kağıdı çıktı. Bana büyük süpriz oldu.

bu hediyeleri her mağazadan alınca çıkıyormu acaba sen hangi mağazadan aldın arkadaşım?

• Arkadaslar mp600 u vista ile kullanan arkadas varmı aramızda? varsa sorun varmi yokmu yazabilirse cok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rosario

quote:

bu hediyeleri her mağazadan alınca çıkıyormu acaba sen hangi mağazadan aldın arkadaşım?

Ben hepsiburadan.com dan almıştım. Tek kötü tarafı piyasada müadil kartuş ve muadil mürekkep yok diğer mürekkeplerle de kullanınca 5-10 doldurma sonrası yazıcısı kafası bozuluyor. Bu olayı yaşayan en az yarım düzine insanla karşılaştım.

Orjinal katuş kullanırsan kafan ağrımadan uzun süre sorunsuz şekilde kullanırsın. Orjinal kartuşlar 20 lira.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.