Şimdi Ara

Canon'mu Nikon'mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed -

quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

tek bir makine alıp olay tamamdır diyenler gider canon alır !
    ama tek bir makine ile olay bitmez bilenler nikon alır !
    upgrade seçeneği daha fazla ama bir noktaya kadar, bu açıdan kendinizi kandırmayın :)

bu boş yorum bu über gereksiz konuyu hortlatmaya değdi mi?

bu 2 firma olduğu sürece var olan piyasa rekabeti 2 firma var olduğu sürece devam edecektir !
    isterse 10 yıl önce açılmış bir konu olsun isterse yarın açılacak bir konu olsun sonuç olarak
    konu hep güncel ! :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

quote:

tek bir makine alıp olay tamamdır diyenler gider canon alır !
    ama tek bir makine ile olay bitmez bilenler nikon alır !
    upgrade seçeneği daha fazla ama bir noktaya kadar, bu açıdan kendinizi kandırmayın :)

bu boş yorum bu über gereksiz konuyu hortlatmaya değdi mi?

bu 2 firma olduğu sürece var olan piyasa rekabeti 2 firma var olduğu sürece devam edecektir !
    isterse 10 yıl önce açılmış bir konu olsun isterse yarın açılacak bir konu olsun sonuç olarak
    konu hep güncel ! :)

Yani herhangi bir sektörde rekabet olduğu sürece kullanıcıların görevi oturdukları yerden ahkâm kesmek, kutuplaşmak ve birbirine düşmek midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 3 Haziran 2014; 12:54:12 >

• dün bimeks te dslr makinelere baktım. canon 1100d,nikon d3200 ve 5200 vardı. canon 600d,650d olsaydı nikon la daha net karşılaştırabilirdim ama üzerindeki kit lensler ve body olarak nikon daha kaliteli gibi geldi bana. fotoğraf kaliteleri hakkında yorum yapamayacağım makinelerin şarjı yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulan64ude -- 21 Mayıs 2015; 13:23:51 >
  • Hocam konuyu iyi hotrlatmışsınız. =) Ben de bakmadan yeni konu diye daldım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.