Şimdi Ara

Canon'mu Nikon'mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Fotoğraf Makinesi almaya karar verdim. Daha once hic Fotoğraf Makinem olmadi. Yeniyim bu isde. Ama iyi bir makine istiyorum.

Canon mu almaliyim ya Nikonmu ? Ve hangi model ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canon SX150
  • kardes aklimda Eos serisi ve Nikondan 5100 , 5200 ve 3200 var hangisi iyi olur ?

Eos 550D , 600D , 650D

• quote:

Orijinalden alıntı: ios_apple

kardes aklimda Eos serisi ve Nikondan 5100 , 5200 ve 3200 var hangisi iyi olur ?

Eos 550D , 600D , 650D

Nikon'un lensleri Canon'un lenslerine kiyasla fiyat olarak daha yuksek miktarda diye biliyorum. Ben Canon'u tercih ederdim, ikinci el temiz 450D bulursaniz boyle bir makinede alabilirsiniz.

Daha bilgili arkadaslarda tavsiyelerde bulunacaklardir.
  • nikon d5200 sensor olarak en başarılısı aralarında
  • biraz arastirdim Eos 550 ile 600 arasinda oyle buyuk fark yok 550 alsammi acaba

• 2 . el düşünürsen anlaşabiliriz eos550 var 1 senelik garantisi var gold'dan alınma

çok az kullanıldı hevesle alınıp kenarda unutulan cihaz denilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

2 . el düşünürsen anlaşabiliriz eos550 var 1 senelik garantisi var gold'dan alınma

Tesekkur ederim kardes ama yenisini istiyorum.

• quote:

quote:

2 . el düşünürsen anlaşabiliriz eos550 var 1 senelik garantisi var gold'dan alınma

Arkadas ile anlasabilirseniz makineyi alin derim. Bu zamanda sifir makine almak pahaliya patliyor, spot veya temiz ikinci el bircok kisinin ilk tercihi.
  • EOS 550D iyidir, en azından D-SLR'a geçersiniz. Model olarak işinizi fazlasıyla da görür.
    Kit lens ile uzun bir süre kullanır, bu donanıma alışırsınız.

Canon mu, Nikon mu derseniz Nikon'u seçerdim, zaten seçtim de 3 Nikon'a sahibim, 4ncüsü de (D800) yolda,
    lensler pahalı, zaten DSLR işi genel olarak pahalı bir konu, şimdiye kadar bir araba parası verdim ve
    vermeye devam ediyorum.

Sonuçta; bütçenizin durumuna göre DSLR almanızı öneririm. Compact, SLR-Like kılıklı cihazlarla uğraşmayın.
    Tabii fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, yoksa işimi görecek basit birşey derseniz compact'lar birisini alın.
    Hatta su altında da çekim yapayım derseniz, Canon, Panasonic Lumix ve Olympus'a yönelebilirsiniz.

Seçimizde başarılar...
  • tesekkur edrim kardes.

Peki bunlardan hangisi daha iyi ?

Nikon 5100 , 3200 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

EOS 550D iyidir, en azından D-SLR'a geçersiniz. Model olarak işinizi fazlasıyla da görür.
    Kit lens ile uzun bir süre kullanır, bu donanıma alışırsınız.

Canon mu, Nikon mu derseniz Nikon'u seçerdim, zaten seçtim de 3 Nikon'a sahibim, 4ncüsü de (D800) yolda,
    lensler pahalı, zaten DSLR işi genel olarak pahalı bir konu, şimdiye kadar bir araba parası verdim ve
    vermeye devam ediyorum.

Sonuçta; bütçenizin durumuna göre DSLR almanızı öneririm. Compact, SLR-Like kılıklı cihazlarla uğraşmayın.
    Tabii fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, yoksa işimi görecek basit birşey derseniz compact'lar birisini alın.
    Hatta su altında da çekim yapayım derseniz, Canon, Panasonic Lumix ve Olympus'a yönelebilirsiniz.

Seçimizde başarılar...

Valla bende bir hevesle girdim ama lens olayları gerçekten bütçemi çok zorladı keşke daha uygun fiyatları olsada çoğu kişi girse bu hobi'ye

Ben satışa çıkarmayla çıkarmama arasında kalıyorum eos bana bakıyor ben ona satmayada kıyamıyorum :)

• quote:

tesekkur edrim kardes.

Peki bunlardan hangisi daha iyi ?

Nikon 5100 , 3200 ?

D5100 ve D3200 arasında kalsaydım, daha yeni ve özellikleri biraz daha iyi olan
    D3200'ü alırdım. En azından konuya pixel bazında yaklaşırsanız D3200 24MP, diğeri 16MP
    piyasaya çıkışlarına göre D3200 daha yeni ve Exspeed 3 işlemci kullanıyor.

Ama son karar size kalıyor, bu cihazları elinize alın, birkaç kare çekin, sonra alırsınız.
    Denemeden almayın...
  • 650D falan yazdığınıza göre bütçe başlangıç için güzel, o zaman Canon 60D tavsiye ederim bende Konuda yazılan tüm makinalar yanında kalıp olarak bir alt sınıfta kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

650D falan yazdığınıza göre bütçe başlangıç için güzel, o zaman Canon 60D tavsiye ederim bende Konuda yazılan tüm makinalar yanında kalıp olarak bir alt sınıfta kalıyor

konudaki makinaları fazla tanımadığınızı düşünüyorum.
    D800'ü kalıp olarak alt sınıfta görmenize şaşırdım.

Özelliklerine bir bakın isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

650D falan yazdığınıza göre bütçe başlangıç için güzel, o zaman Canon 60D tavsiye ederim bende Konuda yazılan tüm makinalar yanında kalıp olarak bir alt sınıfta kalıyor

konudaki makinaları fazla tanımadığınızı düşünüyorum.
    D800'ü kalıp olarak alt sınıfta görmenize şaşırdım.

Özelliklerine bir bakın isterseniz...

Onu görmemiştir arkadaş yoksa d800 ile 60d kıyaslanamaz zaten.benim önerim de 60d almanız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahiret soruları Vol. 14562 / "Canon mu, Nikon mu"

quote:

Yaklaşık 5.000.000 sonuç bulundu (0,22 saniye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

quote:

Arkadas ile anlasabilirseniz makineyi alin derim. Bu zamanda sifir makine almak pahaliya patliyor, spot veya temiz ikinci el bircok kisinin ilk tercihi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Ahiret soruları Vol. 14562 / "Canon mu, Nikon mu"

quote:

Yaklaşık 5.000.000 sonuç bulundu (0,22 saniye)

canoncular nikoncuları döver dediler dogrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Canon SX150

Emre'nin önerisini bende önerebilirim başlangıç için çok ucuz ve ideal bir kamera
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.