Şimdi Ara

Canon MX925 Renk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siparişini verdiğim Canon MX925 modelindeki cihazım bugün elime ulaştı. Kolay dolan kartuş sistemi ile birlikte sipariş vermiştim. Cşhazın kurulumunu tamamladım ürün çok hoşuma gitti. Fakat orijinal olan kartuşları ben açmadım direkt kolay dolumlu kartuşları yerkeştirdim hizalama falan aldım sonra deneme için verdikleri parlak fotoğraf kağıtı ile bir fotoğraf yazdırdım fakat renklerin kırmızı doygunluğu eksikti fotoğraf soğuk görünüyor(mavi daha ağırlıkta) Bunun sebebi nedir mürekkep kalitesinden midir? Nasıl düzeltebilirim.
    Photoink marka mürekkep bendeki. Başka kaliteli ama ucuz olan mürekkepler hangileri acaba ?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikızılderili -- 3 Ekim 2016; 19:02:55 >

• sen nasıl yapıyordun bi el bakim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 7 Ekim 2016; 22:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı 400 tl nin üzerinde üstelik 5 renk bunun yerine mg7150 yada üst modelini almak daha iyi onlar 6 renk fotoğraf için çok daha kaliteli sonuç verir hem çözünürlüğü düşük bunun. Renk olayına gelirsek ben orjinal kartuşlarını doldurarak kullandım cescesor mürekkep ile böyle bir şey olmadı sonuç olarak nedenini bilemicem mürekkep den de olabilir cıhaz danda (5 kartuş) demek istediğim bu mx serisi sorunludur zaten hep.

Ayrıca benim yazıcı nerde abim çöpe atmasın sakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal kartuşları tak önce, bilgisayarına güncel yazılımlarını indir kur. Bilgisayardan renklerin güzel gözüktüğü birka foto çıktısı al.

Daha sonra tüm kartuşları çıkar, dolan kartuşları tak dene. Ben cescesor kullanıyorum renkleri gayet iyi, orjinale yakın..
  • Sonuç ne
  • mx925'inde kullandığı 550-551 serisi kartuşlarda canon mürekkep dğişimine gitti fakat üzerindeki chromalife100+ ibaresini değiştirmedi pek çok satıcıda halen bu seriye önceki serilerin kulandığı crhomalife100 mürekkep vermekte fakat bu bu seri kartuşlar ilk çıktığında gördükki chromalife100+ mürekkep özellikle fotoğraf baskılarında renk sapması yapıyor ve baskılar soluk çıkıyor bunun üzerine gerekli argeleri yaptık ve 550-551ve 570-571 kartuş kulanan cihazlarda orjinallerden neredeyse farksız baskılar alınabilen mürekkebi chromalife100+V2 olarak isimlendirerek satışa sunduk yaklaşık 2 yıldır satmaktayız

aşağıda ürün linklerini bulunan chromalife100+v2 mürekkepler ile orjinallerden neredeyse farksız baskılar alabilirsiniz.

chromalife100+v2 mürekkep (5 renk) 5x100 ml set
    https://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/canon-chromalife100v2-murekkep-5x100-ml-set-ucretsiz-kargo-P174548009

chromalife100+v2 mürekkep (5 renk) 5x500 ml set
    https://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/canon-chromalife100v2-murekkep-5x500-ml-set-ucretsiz-kargo-P205201760

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.