Şimdi Ara

Canon Pixma G3411 Kağıt Sıkışma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar önce G3411 tanklı yazıcıdan aldım, bugün başıma gelen kağıt sıkışma sorununu nasıl çözdüğümü sizinle paylaşarak yardımcı olmak istiyorum.

Yazıcı herhangi bir kağıt sıkışması olmadan boş kağıt atarak kağıt sıkışma hatası verdi. İçerisinde herhangi bir sıkışan kağıt veya yabancı cisim ve bir anormallik yok iken sürekli kağıt sıkışması uyarısı veriyordu.
    Herşeyi denedim, kapatıp açma, fişi çıkarma, yazıcı kafalarını söküp takma fakat hiç biri işe yaramadı.

ÇÖZÜM:

Kağıt çıktı tarafından, yani basım işlemi tersinden zorla bir kağıdı yazıcının içine ittirdim, kağıt besleme noktasından 2-3 parmak kadar kağıt çıkınca bu mevcut halde yazıcıyı kapat-aç yaptım kağıdı dışarı attı ve düzeldi.

Burdaki ana fikir, kağıt sıkışması algılaması yapan sensör-anahtar her ne ise onu sanal olarak sıfırlamak.

Geçmiş olsun

• Yapay Zekanın Yanıtı

Canon Pixma G3411 Kağıt Sıkışması Sorunu

Canon Pixma G3411 yazıcınızda kağıt sıkışma sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:

• Yazıcınızın açık olduğundan ve kağıt tepsisinin dolu olduğundan emin olun.
    • Kağıt sıkışmadığı halde "Kağıt Sıkıştı" hatası alıyorsanız, kağıt tepsisini çıkarın ve kağıt sensörlerini temizleyin.
    • Yazıcının içinde sıkışmış kağıt olup olmadığını kontrol edin. Kağıdı dikkatlice çıkarın, yırtılmamış veya buruşmamış olduğundan emin olun.
    • Kağıt tepsisini yeniden takın ve yazıcının doğru şekilde kağıt aldığını kontrol edin.
    • Kağıt tepsisine fazla kağıt koymaktan kaçının, bu kağıt sıkışmalarına neden olabilir.
    • Yazıcıyı yeniden başlatın, bu bazen kağıt sıkışması sorunlarını çözebilir.
    • Kağıt kalitesi düşükse veya hasarlıysa, yazıcınızda sıkışmalara neden olabilir. Yüksek kaliteli kağıt kullanın.

Kağıt sıkışması sorununu hala çözemiyorsanız, Canon müşteri hizmetlerine başvurun veya bir teknik servise götürün.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• canon g3411 kağıt sıkışması
    • kağıt sıkışmadığı halde kağıt sıkıştı hatası canon
    • canon yazıcı kağıt sıkışması hatası
    • canon yazıcı kağıt sıkışması
    • canon g3411 kağıt almıyor
    • canon kağıt sıkıştı hatası
    • yazıcı kağıdı yamuk alıyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam merhaba,
    Konuyla alakalı değil ama yazıcınızdan memnun musunuz? Epson L3151 ile arasında kaldım, karar veremedim.
    Sizin alırken karar vermenizdeki etken neydi acaba?
    Sağlıklı günler dilerim.
  • Merhabalar, konu ile ilgili olarak aşağıda söz edilen yöntemleride deneyebilirsiniz. Canon kağıt sıkıştı hatası veriyor ise denemenizde fayda var;

Canon Yazıcı Kağıt Sıkıştı Hatası Veriyor (Driver Güncelleme Nasıl Yapılır?)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.