Şimdi Ara

Canon Pixma E304

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile albümü yapmayı düşünüyorum ve 300-400 civarı fotoğraf çıkarttırmam gerekecek fotoğrafçıya çıkarttırmak yerine kendi yazıcımı almayı düşünüyorum. Canon Pixma E304 düşünüyorum sadece fotoğraf çıkarttıracağım fiyatı çok makul geldi kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Ve toner dolumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam çıkartacağınız fotoğrafların kalitesinde sıkıntı yaşayabilirsiniz bu şekilde internetten bu işi çok ucuza yapan firmalar var birde onlar ile toptan fiyat konuşmakta yarar var bence.
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum fakat istediğim zaman istediğim fotoğrafı çıkartmak istiyorum yani elimin altında bir makine olsun istiyorum. Tonerli yazıcılarda toner sıkıntısı çekiliyormuş bende o yüzden Canon Pixma G4311 düşünüyorum sizce nasıl bir makine uzun yıllar boyunca işimi görürmü?

• Safacn S kullanıcısına yanıt
    cihaz fena değil ama sürekli kullanılması gerek kullanmaya ara verirsen içinde kartuş başlarında donma olur. öyle ayda 1 kullanayım diyosan bu cihazı alma yani. bu konuda hatta bir inceleme vardı donanımhaber de Link için Tıkla
    Eğer işimi görecekse bunu alırım. Eüer mürekkebin donma olayı varsada hiç olmazsa bile haftada bir kaç fotoğraf veya a4 kağıdına çıktı alırım. Ama fotoğraflarım kaliteli olsun ve uzun yıllar kullanıma açık olsun yeter

• Safacn S kullanıcısına yanıt
    uzun yıllar gider veya gitmez diyemem hocam bunun garantisini maalesef ben veremem teknoloji işi yerine göre bazen şans işi
    Aynen haklısınız. Teşekkür ederim önerilerin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON MP550-PG520BK CLI521
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.