Şimdi Ara

Canon pixma g3400 mı Epson L386 mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 gün kadar önce hepsiburada kampanyasindan L386 aldım. Tamamen fotoğraf çıkartma ve çocukların ev ödevi amaçlı. Fotoğraf başımı beklentilerimi karşıladı. Özellikle gün ışığında çekilmiş fotoğrafları çok kaliteli basıyor. İşimi görecek gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende L382 kullanıyorum ve memnunum.

• kckilic K kullanıcısına yanıt
    Işığı az, kontrastı düşük fotoların basımında 6 renkli L800 bile tat vermiyor.
  • L386 mall of teknosa da 645 tl den aldım. Medi markt 750 tl idi.Ürünü henüz denemedim. Garantisinin 3 yıl olması ve fiyatı canondan3400 den vazgeçmeme sebep oldu.

• Vatanda 645 tl idi l386. Yalnız bu kafa kuruması olayı can sıkıcıymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıcılarda fotoğraf bastirirken sıyah mürekkep de kullanılıyor mu? Siyah boyanın da tıkanması için haftada bir siyah beyaz çıktı almak da gerekir ki? Yoksa sadece renkli çıktı almak yeterli midir?

• Merhabalar bende bu iki yazıcı arasında kaldım nerede ise aynı fiyatlar 20 lira epson daha pahalı...

https://www.epey.com/yazici/karsilastir/75287-75304/epson-l386_canon-pixma-g3400/

üzerinden epson baskı ve tarama çözünürlüğünde önce ama epson daha yavaş ki çok muhim bi fark değil?

Kullanıcı yorumları nedir?
  • Ben L382 kullanıyorum ve şimdilik memnunum. Geçen gün siyah renkte bir bozulma olmuştu. Kafa temizleme yapınca düzeldi. Benim aldığım döneme göre fiyatlar artmış maalesef

• Evet fiyatlar uçuk en uygunu photoink mürekkebi ile 629 tl n11'de ne yapsam bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.