Şimdi Ara

Canon pixma g3400 mı Epson L386 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev kullanımı için iki cihaz arasında kaldım. Canon pixma g3400 yada Epson L386. Neden derseniz dolum tüpleri var ve oldukça yüksek miktarda çıktı alınabiliyor ve tüpleri çok pahalı değil. Bu ikisi arasında hangi yazıcı tercih edilmeli sizce. Sebepleri ile yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu bende merak ediyorum açıkcası ergonomi ve dizayn olarak canon önde bence tüpler cihazın içerisinde dışında çıkıntı yok , ayrıca baskı kafası bozulunca çıkarılıp yenisi takılabilir ama bulunma durumu ve fiyatı nedir bilmek gerekir
  • Bende boyle arada kalmıştım ancak okuduğum kadarıyla epsonlar daha sağlam uzun omurlu ve galiba orjinal mürekkepleri daha ucuz diye biliyorum bu yüzden epson aldım memnunum 550 sayfada çıktı aldım bi sıkıntı yok

• Tüp fiyatları birbirine yakın görebildiğim kadarıyla. Onun dışında kimi o kimi bu iyi diyor. Bu arada tüpü doldurmak canon ile daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 7 Mart 2017; 19:25:9 >
  • Eğer kablosuz bağlantı şart değilse L382 15 Mart'a kadar indirimde, 525 TL. Hatta Teknosa'da ekstra indirim var. Sepete attğınızda fiyat 483 TL oluyor. Ben L382'nin bir önceki versiyonu olan L220 kullanıyorum. Abartmıyorum günde on saat aralıksız çalıştırdım, sorun çıkarmadı. Toplamda 21050 sayfa yazdırdım, sorun yok, tavsiye ederim.

Epson-Canon karşılaştırmasına gelince, kafa yapılarını araştırmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Eğer kablosuz bağlantı şart değilse L382 15 Mart'a kadar indirimde, 525 TL. Hatta Teknosa'da ekstra indirim var. Sepete attğınızda fiyat 483 TL oluyor. Ben L382'nin bir önceki versiyonu olan L220 kullanıyorum. Abartmıyorum günde on saat aralıksız çalıştırdım, sorun çıkarmadı. Toplamda 21050 sayfa yazdırdım, sorun yok, tavsiye ederim.

Epson-Canon karşılaştırmasına gelince, kafa yapılarını araştırmanızı öneririm.

Hocam indirim sadece kupon varsa oluyor. Önce gösteriyor indirimi ama alış veriş bitirince 525 oluyor.

• İndirim dün sondu malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2 gün önce denedim ve satışı bitirdikten sonra o indirim olmuyor. Kupon soruyor. Yani görünürde indirim var ama gerçekte yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bunu bende merak ediyorum açıkcası ergonomi ve dizayn olarak canon önde bence tüpler cihazın içerisinde dışında çıkıntı yok , ayrıca baskı kafası bozulunca çıkarılıp yenisi takılabilir ama bulunma durumu ve fiyatı nedir bilmek gerekir

n11 sitesinde bunların baskı kafaları satılmaya baslanmış. 130tl civarında görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bunu bende merak ediyorum açıkcası ergonomi ve dizayn olarak canon önde bence tüpler cihazın içerisinde dışında çıkıntı yok , ayrıca baskı kafası bozulunca çıkarılıp yenisi takılabilir ama bulunma durumu ve fiyatı nedir bilmek gerekir

n11 sitesinde bunların baskı kafaları satılmaya baslanmış. 130tl civarında görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam

şimdi baktım 165 tl olarak görünüyor , yine iyi sayılır bozulursa alınıp değiştirilir ama kolay bozulurmu
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Renkli için ayrı, siyah için ayrı kafa alınması gerek. Canon'da kafa ömrü olarak 30000 baskı yazıyor. Ben Epson'da tek kafayla (Siyah) 50000' i geçtim, hala sorun yok...
  • Sanırım ben de yarın epson L382 alıcam.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Yazıcının normal fiyatı zaten 625 TL. 15 Martta tekrar bu fiyattan satılacak. Şu an indirimde.

• L382 ile L386 arasındaki tek fark kablo durumu sanırım ama kablosuz diye fazladan 220 tl vermeye değer mi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

L382 ile L386 arasındaki tek fark kablo durumu sanırım ama kablosuz diye fazladan 220 tl vermeye değer mi bilemedim

Bildiğim kadarıyla 382 nin tarayıcı ve yazma çözünürlüğü daha düşük iyi incelemek lazim ben de 386 yla birebir ama eski serisi olan 365 aldım ama artik bulunur mu bilemem 550 ye teshir ler bulabilirseniz güzel cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

L382 ile L386 arasındaki tek fark kablo durumu sanırım ama kablosuz diye fazladan 220 tl vermeye değer mi bilemedim

Bildiğim kadarıyla 382 nin tarayıcı ve yazma çözünürlüğü daha düşük iyi incelemek lazim ben de 386 yla birebir ama eski serisi olan 365 aldım ama artik bulunur mu bilemem 550 ye teshir ler bulabilirseniz güzel cihaz

Peki bunlarda kitap çıktısı almak için çift taraflı yazma yapılabiliyor mu otomatik olarak
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Çİft taraflı baskı üst modellerde var, fiyat yüksek. Fakat bu modellerde elle çift taraflı baskı var, zor değil. Çıkan kağıtların hiç sırasını-yönünü değiştirmeden yazıcıya tekrar yerleştiriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Çİft taraflı baskı üst modellerde var, fiyat yüksek. Fakat bu modellerde elle çift taraflı baskı var, zor değil. Çıkan kağıtların hiç sırasını-yönünü değiştirmeden yazıcıya tekrar yerleştiriyorsun.

Güzelmiş o zaman. Kitap çıktısı alıyorum genelde, sayfa sayfa çok zor olurdu

• Epson L386 Vatan Bilg. int mağazasında 634 TL. İlgilenenlere duyurulur.

• Epson L386 yazıcı
    Media Markt fiyatı 619.00 TL (Mağaza teslim Bedava)
    Vatan Bilgisayar 634.70 TL (Kargo Bedava)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meretten -- 11 Mart 2017; 12:21:49 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.