16/2/82024 tarihinin ilk saatlerinde VATAN BİLGİSAYAR internet sitesinden bir SSD ve Kasa siparişi verdim. Aynı gün saat 17:00 civarında bir telefon aldım. Sizin siparişlerinizde 3D secure kullanmamışsınız, bu nedenle bankanızı arayıp provizyon numaralarını öğrenip bize bildirin, aksi taktirde siparişiniz geçersiz olacaktır denildi. Telefonla banka şubelerine ulaşmak mümkün değil, şubeye gidip saatlerce numara alıp sıra beklemeden, internet bankacılığı üzerinden, bu provizyon numarasını öğrenmek mümkün değil. En azından İşbankasında müşteri temsilcileri telefonlara cevap vermediğinden mümkün değil. Telefonla tekrar benin arayan VATAN BİŞLGİSAYAR nuarasını aradım, birçok kez VATYAN BİLGİSAYAR'dan sipariş verdiğimi, üyeleri olduğumu falan açıklamaya çalıştım ama sonuç alamadım ve siparişleri iptal ettrmek zorunda kaldım. Siteye tekrar girip aynı ürünleri 3D security ile sipariş etmeyi denedim, Fiyatları artırmışlar. SAKIN HA SAKIN VATAN BİLGİSAYAR Internet sitesinden alışveriş yapaken anlattıklarımı dikkate almadan sipariş verip ödemeye geçmeyin. Hem vakit hemde para kaybedersiniz. Yıllardır internetten alışveriş yaparım hiç böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. 3D secury dışında satış yapmak istemiyorsan kapatırsın diğer seçenekleri olur biter. VATAN BİLGİSAYAR saçmalamış. Edep yahu
MSI PRO Z790-P WIFI kartıma i7 13700 işlemci ve ASUS GTX 4060 ekran kartı takacağım. Elimde thermaltake 750 watt PSU var ama cpu için sadece 1 adet 8-pin socket çıkışı var. Anakartta ise 2x8-pin cpu socket var. Yeni PSU almak istemiyorum. Sisteme zarar vermeden mevcut PSU kullanabilir miyim?
MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI ekrana görüntü gelmiyor.
Oğlumun bilgisayarını ekonomik olarak güncellemek istedik. MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI anakart, RYZEN 5 5500 3.5 GHz işlemci ve SAMSUNG 980 PRO 500 GB aldık. XFX AMD RX580 Ekran kartı, Zalman soğutucu ve corsair 2x8 Gb 3000 Hz Daha önceki bilgisayardan kaldı. Montajı tamamladık. Ekrana görüntü gelmedi. BIOS güncellemesi yapmak için sitesinden BIOS (7D54v13) indirdik, unzip yaptık, MSI.ROM dosyası olarak isimlendirdik. USB beleği yuvasına takıp Flash BIOS Buttona bastık, bilgisayarı başlattık. USB ışığı yanıp sönerek güncelleme yapmasını izledik, USBnin ışığı durduktan sonra 10 dakika daha bekledik. Bilgisayarı yeniden başlattık netice değişmedi. Ne yapmamı önerirsiniz?
nanokatalog.com sitesinden uzak durun.
|
Nano Katalog'dan uzak durun
|
Dual boot Samsung NVMe m.2 950 pro
|
Arada AP varken port açmak.
|
|
3D için Monitör 27"+
|
NVIDIA Quadro K2200
|
Meslek: Mühendis
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.543 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware