Nanokatalog firmasına internetten RODE NT-USB mikrofon siparişi verdim. Sipariş verirken sipariş bölümündeki online satış destek elemanlarına sipariş ettiğim mirofona acil ihtiyacım olduğunu belirttim. Bana Türkiye'deki stoklarda bulunmadığını ama 5-7 gün içinde tedarik edilir bilgisini verdiler. Ürün için istenilen 1130 TL yi hesaplarına EFT yaptım. Sipariş ve havalenin hesaplarına girmesinden sonra 12 gün geçmesine rağmen Sipariş kontrol menüsünde hala "Tedarik Sürecinde" olduğu bilgisi yazıyor. Aradığımda logistikte gecikme olduğu hafta içinde kendilerine Avrupa'dan sevk edileceği bilgisini veriyorlar. Gümrükten çekip bana göndermeleri ve kargodan elime geçmesi en iyi ihtimalle 1 hafta daha sürecek. Sitelerinde uygun fiyatlar gösteriyorlar ama ürün elinize bir türlü geçmiyor. Amazon.com globaldan sipariş versem şimdiye gelirdi. Meret Abi aman Nanaokatalog.com dan uzak durun diyor. Alibabaexpress bile onlardan daha iyidir. En azında siparişi hangi aşamada olduğu bilgisi sürekli güncelleniyor. Saygılarımla, Meret
Bende buradan Edifier S350db sipariş ettim. 1 ay olacak halen gelecek. Geçen haftadan beri %99 yarın kargoda diyorlar. Halen tedarik sürecinde.. Uzak durun.