< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
canon a720 almayı düşünüyorum. altivi de 6 taksit 57,25 ytl taksitle 346,5 ytl ye satılıyor. şu an stokta yok. müşteri temsilcisi ile görüştüm bu akşam stoğa gireceğini söyledi. araştırmalarıma göre fiyatı çok iyi gibi geldi. ne dersiniz? makina ve fiyatı hakkında? altividen alış veriş yapılır mı? güvenilir mi? problem yaşayan oldu mu? canon A720IS
bende altividen sipariş etmeyi düşünüyorum. makinanız kaç günde elinize geçti ve erkayalar garantili mi?
quote:
Orjinalden alıntı: mutombo19
bende altividen sipariş verdim dün itibariyle ama sonra forumu okuyunca biraz pişman oldum . 15-20 gün geçip hala siparişi gelmeyen arkadaşlar varmış. ama inşallah bir eksiği gediği olmazsa piyasadan ucuza almış olduk. benim makine 720is+ 2 gb sandisk 348 YTl 12 taksite geldi. elimize geçerse tabi.
Arkadaslar herkse selam.Gectigimiz hafta sonu fotograflari cektim.Genelde iyi cikti fakat en buyuk problem fotolardaki kirmizi gozler.Menude kirmizi goz acik oldugu halde cogu fotografdaki kisilerin gozleri kirmizi cikti.Bu normalmi,eger evet ise kirmizi gozlerden kurtulmanin yada en aza indirmenin teknikleri varmi.Gerci ben kirmizi gozleri photosohop ile hallediyorum ama ne kadar da olursa olsun benim fotograflarla oynamak pek kafama yatmiyor.Sizler kirmizi gozler icin neler yapiyorsunuz.Menude kirmizi goz acik olacak zannerdersem.
quote:
altividen alış veriş yapılır mı? güvenilir mi? problem yaşayan oldu mu? canon A720IS
29.03.2008 de sipariş verdim. halaaaaa bekliyoruz. bir kere daha düşün derim ben.
altividen almaktan vazgeçtim. şikayetvar sitesinde altividen milletin çok canının yandığını gördüm. nereden almalı a720 yi. tavsiyelerinize göre hareket edeceğim. benim için bir yolda suriyeden almak. fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
ben sordurdum 380 dolar fiyat verdiler.
quote:
Orjinalden alıntı: taganaga
altividen almaktan vazgeçtim. şikayetvar sitesinde altividen milletin çok canının yandığını gördüm. nereden almalı a720 yi. tavsiyelerinize göre hareket edeceğim. benim için bir yolda suriyeden almak. fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: taganaga
beyler fotoğraf çekme özellikleri dışında menude hareket edebilme,tuşları kolayca ve hızlıca kullanma olayı nasıl acaba?
A550'de gayet rahattı fakat A720 IS'de garip garip tuşlar eklemişler ve kafamda soru işaretleri var.
mesela bir foto çekince önizlemeyi kaçırdım diyelim, illede sağ üst köşedeki play/makina kısmından play'e getirip ordan mı çektiğim fotoğrafa bakmam lazım?A550 de tek tuşa basıp bakıp sonra hemen yine aynı ayarlardaki çekim moduna hemen geri dönebiliyorduk.
tecrübelerinizi payşırsanız sevinirim
malesef mecbur...
quote:
Orjinalden alıntı: celtic_frost
beyler fotoğraf çekme özellikleri dışında menude hareket edebilme,tuşları kolayca ve hızlıca kullanma olayı nasıl acaba?
A550'de gayet rahattı fakat A720 IS'de garip garip tuşlar eklemişler ve kafamda soru işaretleri var.
mesela bir foto çekince önizlemeyi kaçırdım diyelim, illede sağ üst köşedeki play/makina kısmından play'e getirip ordan mı çektiğim fotoğrafa bakmam lazım?A550 de tek tuşa basıp bakıp sonra hemen yine aynı ayarlardaki çekim moduna hemen geri dönebiliyorduk.
tecrübelerinizi payşırsanız sevinirim
cevap vericek yok mu ??
birde video çekerken zoom yapabiliyor muyuz
Evet zoom yapılabiliyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hocam resim çok güzel olmuş.. şimdi 720 duruyormu sende yoksa sattınmı ve kaça?
kullanan arkadaslara bir soru? bu IS işe yarıyor mu? çektiğim fotolarda titretmeyi cok sık başardığım için soruyorum belki derdime derman olur
quote:
Orjinalden alıntı: opentelcll
hocam resim çok güzel olmuş.. şimdi 720 duruyormu sende yoksa sattınmı ve kaça?
Sattım. Canon S5 aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: u_g_o_189
kullanan arkadaslara bir soru? bu IS işe yarıyor mu? çektiğim fotolarda titretmeyi cok sık başardığım için soruyorum belki derdime derman olur
hemde deli gibi yarıo hatta IS siz çok kötü resimler çekiyorum bariz belli.bende makinayı ilk aldığımda IS in olayını tam çözememiştim ayarlardan IS iptal ediyim dedim ne değişcek die iptal ettiğim an fotoğraf çekmesem dahi ekrandan baktığım zaman bırak elinin titremesini küçük damar atışlarını dahi lcd de farkedebiliosun ama sürekli IS modundayken yani çekim yapsanda yapmasanda el titremesi ni hiç hissettirmiyo yani bunu nasıl yapıyor optik tam anlamış deilim ama sanki benim el titrememin tam tersi yönlerine optik hareket edip dengeliomuş gibi bişi :D:D lcd de görüntü sürekli sabit bunu abartısız söylüyorum ;) çok aşırı titremelrde dahi bunu sana titreme şeklinde deil sağa sola küçük kaymalar şeklinde hissettiro bilmem anlatabildimmi :)
tesekkurler anladım sanırım yakın bi zamanda amerikadan makina getirteceğim. ama kararsızım su an aklımda 720is fx50fd 590is var. almısken en yiyisi alamak istiyorum. hatta limiti biraz daha yukarı cıkartabilirim buna gore bana ne onerirsiniz. mesela 650is.... yorumlarınızı bekliyorum