Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimde hizli hareket eden nesneler net cikmamis,sol tarafta resmin onune bir cisim gelmis,galiba Iso yuksekde ayarli biraz kumlanma var.Bence boyle cok hareketli fotograflarda sonradan husrana ugramamak icin otomatik modda cekim yapmak en iyisi gibi,birde resmi cekerken cekim dugmesine hemen tam basma biraz bekle netligi kontrol et baktin istedigin gibi degil,elini cek bir daha dugmeye yarim basarak goruntuyu kontrol et.Zaten resim ceke ceke insan kendiside inanamiyor bu resimleri benmi cektim diye.Benim gorebildiklerim bunlar,diger arkadaslar eminim daha iyi ipuclari vereceklerdir.
  • quote:

lensin ömrünü azaltıyor.
    lenslerınde omru var mı acaba?
    bu arada bizim iş Allah a kaldı... stok da da gozukmuyor urun bakalım nolcak... :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestelfare

quote:

lensin ömrünü azaltıyor.
    lenslerınde omru var mı acaba?
    bu arada bizim iş Allah a kaldı... stok da da gozukmuyor urun bakalım nolcak... :(

Bence çok fazla beklemeyin arayın siteyi ne diyecekler.
  • ARKADAŞLAR AYLARDIR FOTOĞRAF MAKİNESİ ARAŞTIRIYORUM...HER SİTEYE BAKIYORUM HER İNCELEMEYİ OKUYORUM AMA SONUÇ YOK...PARA BİRİKTİRDİM HALA Bİ KENARDA DURUYOR. A720 İLE A570 ARASINDA KALMIŞTIM. KARAR VERDİM A720 ALCAM. EBAYDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜMRÜK FALAN HER RİSKİ GÖZE ALDIM...YANLIZ A720 SAHİPLERİNE Bİ SORUM VAR A720 SÖYLENDİĞİ KADAR BÜYÜK MÜ , (TAŞIMADA VE ELDE ZORLUK ÇIKARTACAK KADAR) VE NSL HAFIZA KARTI KULLANIYOSUNUZ (SDHC, SD VB ) ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM YAZA KADAR SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM ARTIK YETER ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

ARKADAŞLAR AYLARDIR FOTOĞRAF MAKİNESİ ARAŞTIRIYORUM...HER SİTEYE BAKIYORUM HER İNCELEMEYİ OKUYORUM AMA SONUÇ YOK...PARA BİRİKTİRDİM HALA Bİ KENARDA DURUYOR. A720 İLE A570 ARASINDA KALMIŞTIM. KARAR VERDİM A720 ALCAM. EBAYDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜMRÜK FALAN HER RİSKİ GÖZE ALDIM...YANLIZ A720 SAHİPLERİNE Bİ SORUM VAR A720 SÖYLENDİĞİ KADAR BÜYÜK MÜ , (TAŞIMADA VE ELDE ZORLUK ÇIKARTACAK KADAR) VE NSL HAFIZA KARTI KULLANIYOSUNUZ (SDHC, SD VB ) ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM YAZA KADAR SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM ARTIK YETER ....

Tam anlamı ile orta düzeyde bir boyutu var.
    Teknoloji marketlerinden bakabilirsin.
    Aa çantasız zor olur taşıması.
    Hafıza kartı olarak Sandisk 2 Gb Sd, Toshiba 4 Gb Sdhc kullanıyorum.
    Pil olarak Varta 2 adet 2700 kullanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

ARKADAŞLAR AYLARDIR FOTOĞRAF MAKİNESİ ARAŞTIRIYORUM...HER SİTEYE BAKIYORUM HER İNCELEMEYİ OKUYORUM AMA SONUÇ YOK...PARA BİRİKTİRDİM HALA Bİ KENARDA DURUYOR. A720 İLE A570 ARASINDA KALMIŞTIM. KARAR VERDİM A720 ALCAM. EBAYDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜMRÜK FALAN HER RİSKİ GÖZE ALDIM...YANLIZ A720 SAHİPLERİNE Bİ SORUM VAR A720 SÖYLENDİĞİ KADAR BÜYÜK MÜ , (TAŞIMADA VE ELDE ZORLUK ÇIKARTACAK KADAR) VE NSL HAFIZA KARTI KULLANIYOSUNUZ (SDHC, SD VB ) ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM YAZA KADAR SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM ARTIK YETER ....

Tam anlamı ile orta düzeyde bir boyutu var.
    Teknoloji marketlerinden bakabilirsin.
    Aa çantasız zor olur taşıması.
    Hafıza kartı olarak Sandisk 2 Gb Sd, Toshiba 4 Gb Sdhc kullanıyorum.
    Pil olarak Varta 2 adet 2700 kullanıyorum.

SAĞOL TEŞEKKÜR EDERİM...BOYUTUNU YALÇINLARDAN BAKARIM PİL OLARAK DA ZATEN BENDE 2700mh GP ŞARJLI PİLLER VAR...TEŞEKKÜRLER....

• Yalçınlar yüksek fiyat veriyor.
    Elektro world den veya hepsiburada.com dan alabilirsin.
  • Arkadaşlar makine 8gb sdhc destekliyor mu? Bir yerlerde en fazla 4gb desteklediğini okumuştum. Doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Yalçınlar yüksek fiyat veriyor.
    Elektro world den veya hepsiburada.com dan alabilirsin.

YOK BEN ŞEklini GÖRMEK İÇİN DİYORUM...YOKSA BÜROTEKNİKTEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
  • Benim bildigim kadari ilede 4Gbye kadar hafiza karti taniyor.Buyukluk olarak soylendigi kadar buyuk degil.Tam aksine fotograf cekerken daha guvenli ve saglam fotolar cekiliyor.Dizayn olarak eli kavriyor.Arkadaslar kismetse hafta sonu nisan yaklasiyor.Daha onceki tavsiyelere ek olarak mesela kirmizi goz olayi icin tavsiyeniz varmi,flas kullanacagim icin kirmizi goz olayi olma ihtimali yuksek,cekimleri hangi modda yapmami tavsiye edersiniz.Manuel moddami,gece modundami veya baska bir moddami.Ayrica hakikaten makinayi kullandikca gucunu anliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %TuNcAy% -- 10 Nisan 2008; 18:18:13 >
  • Nişan modunda çek :) Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun..Bence hareket çok olacağı için otomatik modda flaşlı çekim yap kırmızı göz çıkarsa ki muhtemelen çıkar ona da kırmızı göz giderme yaparsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Arkadaşlar makine 8gb sdhc destekliyor mu? Bir yerlerde en fazla 4gb desteklediğini okumuştum. Doğru mu?

max 4gb..

bu arada makinası gelemeyen arkadaşlar şikayetiniziwww.sikayetvar.com yazın....
    mutlaka döneceklerdir..
  • makroda biraz iddialı bi makina

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bunlar ne yav... Korktum.
  • Makro severler için bir kır çiçeği makrosu.

• bende sürekli makinalara bakıyor ve birtürlü karar veremiyordum hangisini alayım gibisinden hatta a600 serisinde takılı kalmıştım onlardan birini alayım diye düşünüyordum ve canon marka fotograf makinalarıda karşılaştırma yapınca hiçbirinin özellik anlamında farklı yok hatta 720 optik zoom daha fazla bu dikkatimi çekti ve bende bunda karar kıldım ve fiyat araştırmasına girdim birçok yerde farklı fiyatları var ama hemen hemen 400 500 civarında fiyatı yanında hediyesi olanlar biraz daha pahalıya geliyor büroteknikte bu makina mevcut ve koysepete.com da büroteknikteki fiyat bana uygun geldi ve oradan almaya karar verdim bu arada mavi bilgisayarda da çok uygun almak isteyenler baksın
    http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=34952
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/6436
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+canon+powershot+a720+is,+80+mp,+6x+optik+zoo+76735.aspx

• Herkese Merhaba Arkadaşlar;
    Bende Bir Canon A720 sahibiyim. Makineyi Yuvam fotodan aldım. Fakat daha adam gibi kullanamadan aniden bi Nikon D80 geliverdi. Şuan haliyle nikonu kullanıyorum ve objektif almak için malesef Canon A720 mi satıyorum:(( Cihaz iki yıl "erkayalar" garantili. alalı çok az oldu, dediğim gibi daha doğru dürüst çekim yapamadım.. eger almayı düşünen olursa görüşebiliriz.. Dediğim gibi Slr Nikonum olduğu için satıyorum Yoksa satılacak bir cihaz değil:))
  • makrolar harika arkadaşlar..
  • Size birkaç makro daha. Örümceği çekerken biraz tırstığım için yeterince iyi netleyemedim. Uğur böceği fotoğrafında ise bir elimde böceği tutarken diğer elimle fotoğrafı çektiğim için o da mükemmel bir netlik olmamış ama fena değil.

Edit: Resim eklemedeki hata düzeltildi.

Ufaltılmış önizleme resmi
    Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

• Arkadaşlar ben 720 makinamı sattım.
    Bugünkü Bimeks kampanyasında Canon S5 aldım.
    Teşekkür ederim herkese.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.