Bildirim
@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yahu makro olayı dehset yaw
makina övgüyü hakediyor.
üyelerimizden yeni fotolar bekliyoruz... -
ARKADAŞLAR BUGÜN BENDE BİR CANON A720 ALARAK ARANIZA KATILDIM...LÜTFEN BENİ DE EKLEYİN BÜROTEKNİKTEN ALDIM 420YTL YE MAL OLDU...BALKAN ELEKTRONİK GARANTİLİ YANLIZ ÇEKİLEN FOTOLAR ÇOK BÜYÜK...16MB HAFIZA KARTI 4 RESİMLE DOLDU...BANA ÖNERECEĞİNİZ HAFIZA KARTLARI NELERDİR VE EN FAZLA KAÇ GB OLABİLİYO -
Sandisk veya Toshiba 4 Gb Sdhc modelini al.
Yada daha hesaplı olsun dersen. Toshiba veya Sandisk 2 Gb Sd hafıza kartı alabilirsin. -
quote:
BANA ÖNERECEĞİNİZ HAFIZA KARTLARI NELERDİR VE EN FAZLA KAÇ GB OLABİLİYO
forumu bastan sona okumanı tavsiye ederim bu soruların hepsi yanıtlandı... -
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
Sandisk veya Toshiba 4 Gb Sdhc modelini al.
Yada daha hesaplı olsun dersen. Toshiba veya Sandisk 2 Gb Sd hafıza kartı alabilirsin.
SAOLASIN -
quote:
Orjinalden alıntı: vestelfare
quote:
BANA ÖNERECEĞİNİZ HAFIZA KARTLARI NELERDİR VE EN FAZLA KAÇ GB OLABİLİYO
forumu bastan sona okumanı tavsiye ederim bu soruların hepsi yanıtlandı...
PARDON ARKADAŞIM GÖZDEN KAÇMIŞ...YENİ ÇIKAN KARTLARLA UYUMLUYMUŞ NE KADAR KAPASİTELİYSE O KADARMIŞ -
-
@HORSY_TMR, aramıza hoşgeldin.
@O.o.spawn.o.O, eline sağlık arkadasım cok güzel fotolar. -
quote:
Orjinalden alıntı: opentelcll
@O.o.spawn.o.O, eline sağlık arkadasım cok güzel fotolar.
teşşekürler opentelcll -
quote:
Orjinalden alıntı: opentelcll
@O.o.spawn.o.O, eline sağlık arkadasım cok güzel fotolar.
HOŞBULDUK...ŞU HAFIZA KARTINI İŞİNİ HALLEDEYİM FOTOLARIMLA ARANIZDA OLUCAM... -
A720 IS şu anda goLd'da %25 indirim ve taksit seçenekLeriyLe gayet uygun arkadaşLar..
Örn;Bonus Kart 10 Taksit %25 indirim iLe 487 YTL KDV DAHİL..
Almayı düşünen arkadaşlar bi bakın derim -
Sakın haa.. öyle bir hata yapayım deme. 26 mart'ta verdiğim a720is siparişi hala elime ulaşmadı. Sürekli olarak ya pazartesi yada cuma günü kargolayacağız diyerek beni oyaladılar. Ben de dün iptal ettim siparişi. Bakalım paramı ne zaman iade edecekler :( :( :(quote:
Orjinalden alıntı: taganaga
canon a720 almayı düşünüyorum. altivi de 6 taksit 57,25 ytl taksitle 346,5 ytl ye satılıyor. şu an stokta yok. müşteri temsilcisi ile görüştüm bu akşam stoğa gireceğini söyledi. araştırmalarıma göre fiyatı çok iyi gibi geldi. ne dersiniz? makina ve fiyatı hakkında?
altividen alış veriş yapılır mı? güvenilir mi? problem yaşayan oldu mu?
canon A720IS
-
alacak olan arkadaslara fiyat acısından fikir elde edebilecekleri vede en uygun nerede bulabıleceklerını gösteren bir site.
www.akakce.com
örneyin su an itibari ile ereyon da çok uygun fiyat 12 taksitle 417 ytl.
http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-a720-is-fiyati,011262,2,456.html
-
o değilde benim altivi siparişide hala gelmedi. 28 martta sipariş vermiştim. ısrarla sabrediyorum bakalım. ama bu haftada gelmezse iptal edicem. aslında şimdi de iptal ederim ama sonrada para yatırdılarmı felan diye uğraşıcam. -
IX100 mu 720 mı hangısı kararsızım -
arkadaslar altivi siparişini 26. gun de bulamadıklarından iptaletmek zorunda kaldım. su anda en uygun fiyatı beklıyorum.. 19 mayıs fılan kampanya olur dıye tahmın edıyorum eger sıcak bır fırsat cıkarsa buraya da yazarsanız cok sevınırım bu arada makınesını satmak ısteyen var mı? pm atsın goruselım...:) -
teşekkür ediyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: vestelfare
arkadaslar altivi siparişini 26. gun de bulamadıklarından iptaletmek zorunda kaldım. su anda en uygun fiyatı beklıyorum.. 19 mayıs fılan kampanya olur dıye tahmın edıyorum eger sıcak bır fırsat cıkarsa buraya da yazarsanız cok sevınırım bu arada makınesını satmak ısteyen var mı? pm atsın goruselım...:)
ASLINDA BENİM ALTİVİ DE TANIDIK VAR BAZEN ORDAN BİŞEYLER ALIYORUM AMA BÖYLE GECİKME YAŞAMAMIŞTIM HİÇ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X