Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncehesap'tan cumartesi günü sipariş verdim (piyasanın bayağı altında bir fiyata) ancak bugün kargoya verildi!

Bir daha incehesap'tan alışveriş yapmayı düşünmüyorum; ürünün stokta yoksa oraya yazmalısın..yazmıyorsan sürekli distribitörlerle çalışıyorsun demektir o da seni taşeron yapar...

Paranın gözü kör olsun diyorum..ama kavuşucam inş makineme :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

beyler pil ve masaüstü tripod alıcamda ne tavsiye edersiniz

pil bu uygunmu :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd97162

tripod :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86399&productid=bd48002

dostum piller gerçekten uygun ama marka işde düşündürüyor..sağlıklımı acaba...
    ben olsam riske girmezdim.

tripod ise mini ordaki masa üstü için.

• quote:

Orjinalden alıntı: PcSaf

İncehesap'tan cumartesi günü sipariş verdim (piyasanın bayağı altında bir fiyata) ancak bugün kargoya verildi!

Bir daha incehesap'tan alışveriş yapmayı düşünmüyorum; ürünün stokta yoksa oraya yazmalısın..yazmıyorsan sürekli distribitörlerle çalışıyorsun demektir o da seni taşeron yapar...

bu kadar geciktiğine göre,gör ince hesap yapıyorlar olsa gerek.

adı üstünde ince hesap..

şaka maka bilinmedik ve güvenilir olmayan hiç bir yerden alışveriş yapılmamalı..

bir yerden alışveriş yapmadan önce mutlaka şikayetvar.com dan araştırılmalı.
    site hakkında yapılan yorumlar mutlaka okunmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

quote:

beyler pil ve masaüstü tripod alıcamda ne tavsiye edersiniz

pil bu uygunmu :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd97162

tripod :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86399&productid=bd48002

dostum piller gerçekten uygun ama marka işde düşündürüyor..sağlıklımı acaba...
    ben olsam riske girmezdim.

ne önerirsin pilde sence ne alıyım 4'lü

• quote:

ÖNCELİK SIRASI
    1-GP
    2-VARTA
    3-DURACELL

ŞEKLİNDE OLUR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 2 Temmuz 2008; 15:52:35 >
  • quote:

quote:

ÖNCELİK SIRASI
    1-GP
    2-VARTA
    3-DURACELL

ŞEKLİNDE OLUR....

peki sağol gp markayı en ucuz internette nerde bulabilirim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PcSaf

İncehesap'tan cumartesi günü sipariş verdim (piyasanın bayağı altında bir fiyata) ancak bugün kargoya verildi!

bu kadar geciktiğine göre,gör ince hesap yapıyorlar olsa gerek.

adı üstünde ince hesap..

şaka maka bilinmedik ve güvenilir olmayan hiç bir yerden alışveriş yapılmamalı..

bir yerden alışveriş yapmadan önce mutlaka şikayetvar.com dan araştırılmalı.
    site hakkında yapılan yorumlar mutlaka okunmalı.

araştırdım, sadece şikayetvar.com da değil, başka yerlerede de bazı şeyler buldum ama çok kayda değer şeyler değillerdi. Alışverişten önce de arayıp istediğim ürünün elerinde olup olmadığını sordum, dürüst bir şekilde olmadığını ancak distribitörden istediklerini, o gün içersinde gireceği için stokta yok uyarısı yapmadıklarını söylediler...

Ancak ürünüm ulaşmamasına rağmen uzun süre ne stokta yok ne de kargoya verildi gibi uyarı aldım...

Ancak sonuçta makinemin yolda oluşu sevindirici :)

Bir de en tam olarak 431 ytlye aldım makineyi. hepsiburada'da 500den fazla, çoğu güya hesaplı sitelerde 480lerde...Bu kadar büyük fiyat farkına karşı gelemedim, o yüzden bilinmedik bi yerden almak durumunda kaldım...

Umarım makineyle ilgili sorun yaşamam..

• Arkadaşlar nihayet makinam geldi. İlk izlenimlerim mükemmel. Beni de guruba ekliyebilirsiniz.

6x Optic zoomu mükemmel ve şehir içi yaklaşmadan an ve portre fotoları çekmek için çok kullanışlı.
    Manuel ayarlarda kullanılmasını öneririm. Çok daha iyi kontras ve renk tonu elde ediliyor.

Gece manzara ve uzak çekim kullanımında kesinlikle Tripot gerekiyor. Çünki ISO yu 400 den fazla arttırdığınız zaman fotolar çok grenli oluyor. Kompak bi makinada daha fazlasını beklemek olmaz zaten.

Fakat sonuç olarak, Manuel,Enstantane ve Diyafram öncelikli çekim modlarıyla yeni başlıyanlar için vede şehir içi Dslr nin yanına kompak bir makina düşünenler için harika diyebilirim.

Bu günkü şehir turumdan bir kaç kareyi paylaşmak istiyorum. Hepsi Manuel modda çekildi.

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: erdenbay

Arkadaşlar nihayet makinam geldi. İlk izlenimlerim mükemmel. Beni de guruba ekliyebilirsiniz.

6x Optic zoomu mükemmel ve şehir içi yaklaşmadan an ve portre fotoları çekmek için çok kullanışlı.
    Manuel ayarlarda kullanılmasını öneririm. Çok daha iyi kontras ve renk tonu elde ediliyor.

Gece manzara ve uzak çekim kullanımında kesinlikle Tripot gerekiyor. Çünki ISO yu 400 den fazla arttırdığınız zaman fotolar çok grenli oluyor. Kompak bi makinada daha fazlasını beklemek olmaz zaten.

Fakat sonuç olarak, Manuel,Enstantane ve Diyafram öncelikli çekim modlarıyla yeni başlıyanlar için vede şehir içi Dslr nin yanına kompak bir makina düşünenler için harika diyebilirim.

Bu günkü şehir turumdan bir kaç kareyi paylaşmak istiyorum. Hepsi Manuel modda çekildi.

@erdenbay,

hoşgeldin aramıza...

harika resimler olmuş.senin gibi bir dslr kullanıcısının kompakt olarak bızım makınayı tercih etmesi çok güzel.

bu arada resimlerin orjınallerini yolluyabilirimisin bana..

• quote:

quote:

quote:

ÖNCELİK SIRASI
    1-GP
    2-VARTA
    3-DURACELL

ŞEKLİNDE OLUR....

peki sağol gp markayı en ucuz internette nerde bulabilirim...

bak benimki bundan

link fiyatıda 29ytl(8saatte şarj oluyor.)

2saatte şarj eden var

buda 47 ytl..
    link

sana kalmış 2side 2700mha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 3 Temmuz 2008; 9:28:42 >

• Benim makinam da tamam. GP'nin 2'li şarj cihazını aldım. 2700'lük 5 saatte şarj eden.
    -

Marti Tam Boy
    -

Köprü Tam Boy
    -

Balkondan boğaz Tam boy
    -
    Şimdilik 3 fotoğraf da benden...

• @jiddi hayırlı olsun makinan fotolar çok güzel
  • güzel resimler gerçekden..

devamını bekleriz.
  • Teşekkürler, devamı olacak ama mecburen ara vermek zorunda kaldım. Dün mazgala girdim ve ayağımı burktum şu an balon gibi şişti ayak bileğim ! Bir süre sahalardan uzak kalacağım kesin. Tahminim 1 hafta 10 gün sürer bunun geçmesi,daha önce de başıma gelmişti de :)
    -
    Bu arada yukarıda sorduğum GP şarj ve pilleri aldım, dün 5 saatte şarj oldular ben yine de beklettim tahmini 9-10 saat sonra şarjdan aldım. Cihaza taktım ve cihaz bazen pil az uyarısı veriyor bazen de vermiyor !.. Bir şey anladım ise kıvırcık kel zenci olayım. Neden oluyor böyle bir acaiplik acaba ?
  • @erdenbay

çok güzel resimler.resimlerde oynama yok galiba.renkler gerçekten çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

Teşekkürler, devamı olacak ama mecburen ara vermek zorunda kaldım. Dün mazgala girdim ve ayağımı burktum şu an balon gibi şişti ayak bileğim ! Bir süre sahalardan uzak kalacağım kesin. Tahminim 1 hafta 10 gün sürer bunun geçmesi,daha önce de başıma gelmişti de :)
    -
    Bu arada yukarıda sorduğum GP şarj ve pilleri aldım, dün 5 saatte şarj oldular ben yine de beklettim tahmini 9-10 saat sonra şarjdan aldım. Cihaza taktım ve cihaz bazen pil az uyarısı veriyor bazen de vermiyor !.. Bir şey anladım ise kıvırcık kel zenci olayım. Neden oluyor böyle bir acaiplik acaba ?

çok geçmiş olsun dostum.umarım iyi olursun en kısa zamanda

valla pillere gelince bir kaç kez şarj-deşarj olsun toparlar meraklanma.

• Teşekkürler... Yok oynamadım fotoğraflarla,sadece biraz ufalttım,cropladım.
    -
    Bu arada kendimce makina hakkında yorum yapayım dedim... Önceki makinam Nikon Coolpix 5900 idi. Bu makina ona göre kasa olarak çok dandik geldi bana. Sanki pazarda satılan oyuncaklarla aynı malzemeden yapılmış gibi. Daha yeni teknoloji içerdiği için olsa gerek daha hızlı gibi geldi bana Canon. Manuel olayın henüz çok bir getirisini görmedim. Belki zamanla, öğrendikçe yeteneklerini daha memnun edecek bu makina beni,bilemem. Gece çekimi haricinde (15 saniye) fotoğraf çekme yeteneği olarak bir üstünlük göremedim. Hatta sanırım Nikon'un 1/1.8" sensörü yüzünden bundan daha net,detaylı,doygun fotoğraflar çektiğini düşünüyorum. 5 megapixel'de çekiyorum fotoğrafları. Nikon'da 3 megapixel çekiyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

@erdenbay

çok güzel resimler.resimlerde oynama yok galiba.renkler gerçekten çok güzel.

Slm. Canon " Digital Photo Professionel" proğramında biraz keskinlik verdim.
    Kontras ve renkler makinadan çıktığı gibi

Yukarda da dediğim gibi, "manuel" modda çekmenin renkleri ve kontrası daha güzel yakalamanız açısından faydası çok fazla.

En büyük avantajı ise, manuel modda çekerken enstantane ve diyafram değerlerini değiştirdiğinizde,ekrandan tepkiyi anında görüyorsunuz. Bu da enstanatane,diyafram ve ISO ilişkisini kavramayı sağlıyor.
  • quote:

@erdenbay,

hoşgeldin aramıza...

harika resimler olmuş.senin gibi bir dslr kullanıcısının kompakt olarak bızım makınayı tercih etmesi çok güzel.

Slm. "opentelcll" Çok teşekkür ederim.
    Fotoğrafların orjinalleri 2MB tan büyük , İmageshack en fazla 1,5 MB kabul ediyor.
    Nereye upload edip nasıl göndereceği bilemedim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 3 Temmuz 2008; 18:53:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenbay

quote:

@erdenbay,

hoşgeldin aramıza...

Slm. "opentelcll" Çok teşekkür ederim.
    Fotoğrafların orjinalleri 2MB tan büyük , İmageshack en fazla 1,5 MB kabul ediyor.
    Nereye upload edip nasıl göndereceği bilemedim yani.

tmm ozaman ayarları verirsen en ince ayrıntısına kadar sevinirim..
    çünkü resimler gercekden cok güzel.
    f degerleri resimlerde max. mu?
    neyse kardes sen en ınce ayarlarına kadar ver bır zahmet..

ve daha cok resimlerini görmek isteriz...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.