Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: opentelcll

quote:

Orjinalden alıntı: u_g_o_189

Herkese selamlar,
    arkadaslar bi sorum var bazı foto çekimlerimde -2 , -1 ve titreyen el işareti sinyal veriyor
    benzer bi soruyu i arkadaş dah sormustu ama nerede oldugunu hatırlayamadım.
    bilen arkadaşlar cevaplayabilirlerse sevinirim.
    sınavlar bittikten sonra resimlerimleri paylaşcağım.

IŞIĞINIZ BOL OLSUN

arkadasım -2 / -1 pozlama süren oluyor. belirtmiş olduğun değerler gece cekimlerı ıcın ve az ısık olan yerlerde kullanılır geneli itibari ile.
    Böyle çekimlerde hiç bir şekilde oynatmaman gerekir makinayi.
    Şayet anlatıkların auto mod da ve de gündüz oluyorsa.makinayi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar dene,görüceksin sorun çözülecek.

hocam ben genelde manuel modda çekmeye çalışıyorum.
    manuel modda oluyor bu soylediklerim.
    bildiğimden değil öğrenmeye çalışıyorum

• quote:

quote:

quote:

Herkese selamlar,
    arkadaslar bi sorum var bazı foto çekimlerimde -2 , -1 ve titreyen el işareti sinyal veriyor
    benzer bi soruyu i arkadaş dah sormustu ama nerede oldugunu hatırlayamadım.
    bilen arkadaşlar cevaplayabilirlerse sevinirim.
    sınavlar bittikten sonra resimlerimleri paylaşcağım.

IŞIĞINIZ BOL OLSUN

arkadasım -2 / -1 pozlama süren oluyor. belirtmiş olduğun değerler gece cekimlerı ıcın ve az ısık olan yerlerde kullanılır geneli itibari ile.
    Böyle çekimlerde hiç bir şekilde oynatmaman gerekir makinayi.
    Şayet anlatıkların auto mod da ve de gündüz oluyorsa.makinayi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar dene,görüceksin sorun çözülecek.

hocam ben genelde manuel modda çekmeye çalışıyorum.
    bildiğimden değil öğrenmeye çalışıyorum

tmm ozaman manuel de iken -2 deilde en az 1/20-40-60 şeklinde güzdüz iken cekersen sorun olmaz.zaten çektikce anlarsın farkı.
    yok ben gece cekicem diyorsan bu ayarlarla(-2ve üstü) ozaman tripod şart kardeşim.söylemiş olduyun yarlar ile gece iken asla titreme olmamalı;)

• quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Beyler bu makinayı alma aşamasında olduğum için iso 400-800 performanslarıonı pek bir araştırdım beni tatmin edermi etmez mi diye. En son da aklıma bir fikir geldi internette mevcut iso400-800-1600 fotolarını indirdim ve gittim bunları bastırdım. Sonuçlara inanamadım iso 800 %80 rahatlıkla kullanılabilirken iso1600 cil ve gerekli durumlarda çekinilmeden kullanılacak kadar iyiydi hem de çekimler gece manzarası çekimleri yani ayaüstü çekilmiş gece mazaraları ve gökyüzü simsiyah yani noise un en belli olacağı yerler çok fazla ama çok memnun kaldım kardeşimde ixus75 in fotolarını görmüş ve beğenmemişti bunları görünce çok beğendi şimdi inşaallah bir tane alacağım almanyadan getittiriyorum. 170 euro ya yani 330 ytl falan nasıl fiyat iyi mi?

fiyat güzel..makina zaten güzel.

• @opentelcll

kanka,güzel bir imza yapabilirmisin a720 için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

@opentelcll

tmm baba...
    ayarlıcam en kısa zamanda
  • Bütün A720 IS kullanıcılarına selamlar.

Forumdaki güzel fotoğraflarınızı inceledikten ve A720 IS için olumlu görüşlerinizi okuduktan sonra, bende yurt dışından bir tane ısmarladım.

A720 IS ta video çekerken "OPTİC ZOOM" mu yapılıyor yoksa "DİGİTAL ZOOM" mu yapılıyor. Foto çekerken Optic zoom oluyorsa, Video çekerkende Optic zoom yapılabilmeli diye düşünüyorum.
    Ayrıca gece video çekim kalitesi de güzel mi?
    Denemiş arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Forumu baştan sona okudum, fakat tam net bir cevaba rastlıyamadım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 23 Haziran 2008; 21:18:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenbay

Bütün A720 IS kullanıcılarına selamlar.

Forumdaki güzel fotoğraflarınızı inceledikten ve A720 IS için olumlu görüşlerinizi okuduktan sonra, bende yurt dışından bir tane ısmarladım.

A720 IS ta video çekerken "OPTİC ZOOM" mu yapılıyor yoksa "DİGİTAL ZOOM" mu yapılıyor. Foto çekerken Optic zoom oluyorsa, Video çekerkende Optic zoom yapılabilmeli diye düşünüyorum.
    Ayrıca gece video çekim kalitesi de güzel mi?
    Denemiş arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Forumu baştan sona okudum, fakat tam net bir cevaba rastlıyamadım. Teşekkürler.

video çekerken optik zoom yapamıyoruz malesef ...

• quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

@opentelcll

zaman bulamıyorum işden güçden...
    imzamızı zorda olsa yaptım.
    geliştirmek isteyen var ise üzerinde çalışabilir.

imzalarınıza ekleyebilirisiniz arkadaşlar..

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c2/23/22/c2232247c3970d659186bc8aa9b86263.jpg[/image][/center][center][color=darkblue][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_21067312/mpage_1/tm.htm]((( CANON A720IS KARDEŞLER TAKIMI )))[/link][/b][/color][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 24 Haziran 2008; 16:45:22 >
  • çok saol imza için opentelcll ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 24 Haziran 2008; 18:02:02 >
  • imza çok güzel olmuş bende ekliyeceğim hemen
  • Merhaba.

Bu modelde, Manuel Odaklama varmıdır akadaşlar? Bazı sitelerde yok diyor bazılarında var diyor.
  • Bu modelde manuel odaklama mevcuttur.
  • Hafıza kartı olarak ne almamı önerirsiniz?

Ayrıca çanta ya da kılıf olarak ne kullanıyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel Tyrael -- 26 Haziran 2008; 15:41:06 >
  • quote:

manuel odaklanma yok ama acaip bir işlemcisi var :D

Vikata,

Burada bile çelişki var dostum. Odaklama var mı yok mu başım döndü artık yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archangel Tyrael

quote:

manuel odaklanma yok ama acaip bir işlemcisi var :D

Vikata,

Burada bile çelişki var dostum. Odaklama var mı yok mu başım döndü artık yav

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a720is.asp

Bu linkin altına doğru özellik sıralamalarına bakın

Auto Focus : Yes
    Manual Focus : Yes diyor. Demekki var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Archangel Tyrael

Hafıza kartı olarak ne almamı önerirsiniz?

Ayrıca çanta ya da kılıf olarak ne kullanıyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

manuel odaklama kesinlikle varrrr...kullanıyorummm...@opentelcll yanlışlıkla yazmış onu...

kılıf olarak: benim eski pozlu Canon makina vardı.:D onun kılıfını kullanıyorum biraz büyük ama hem pilleri hemde cep telefonunu koyuyorum :D cırt cırtınıda biraz fazla sıkıştırıyom süper oluyo ,+kayış takma yerine var :D yanımda taşıyabiliyorumm...

hafıza kartı:kington 2 gb SD kullanıyorumm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 27 Haziran 2008; 19:24:49 >
  • @opentelcll kardeş imza için teşekkürle ellerin dert görmesin
    arkadaşlar bu makina piyasa ya ne zaman çıktı ve ilk zamanlardaki fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Bu makineyi almayı düşünüyorum, büroteknik'ten alıcam büyük ihtimalle...
    Ancak orada ucuz olması korkutuyor biraz beni, ne bileyim farklı fabrikalardan çıkma vs.

Ayrıca default olarak hafıza kartıyla geliyo mu geliyosa kaçlık? Kılıf nerden bulabilirim, kılıfların da modelleri vs. var mı?

kılıf büroteknikte şöyle bişey var, bu modele uyar gibi geldi, uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcSaf -- 27 Haziran 2008; 23:14:58 >
  • @tekno__ malesef pil göstergesi yok ama pil azaldığında seni uyarıyo makine (yani gösterge çıkıyo).

@pcsaf büroteknikten rahat bir şekilde alabilirsin sorun çıkmaz hatta biraz acele et temmuzda zam geliyo,büroteknikte ucuz olmasının sebebi garantiye bakan şirketten dolayıdır,yani hepsiburadada satılan a720 erkayalar garantili büroteknikte ise balkan garantili ,erkayalar daha eski ve ilk serviscisi olduğu için pahalı ....

fazla bişey değişmiyor balkan garantide iyi....büroteknikten al

16 mb lik hafıza kartı geliyor yanında

büroteknikteki kılıfın uyup uymayacağını bilemem ama ben eski pozlu makinemin kılıfını kullanıyorum..

• Ereyon'dan ben de aldım arkadaşlar... Ben de size katılıyorum. Siparişimi bugün verdim. Kaç güne ulaşır acaba ? Bu arada Ereyon iyi di mi? Elime geçsin de hele bi, sonra bakalım sizlerle paylaşacak epey bir şeyimiz olur artık sanırım. A bir de bunda paralel ithalat ürünü diyor. Bunun garantisi nasıl oluyor, kim bakıyor Erkayalar değil sanırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 28 Haziran 2008; 13:17:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.