Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinizdeki makinalar çin malı mı japon malı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral7734

Arkadaşlar elinizdeki makinalar çin malı mı japon malı mı?

bu nasıl bir sorudur böyle..
    görmüş olduğun tüm resimler çin işçiliği olan, orginal canon malzemesi ile çekildi..
  • Arkadaşlar bana hiç yardım edebilecek yok mu yaa

Merhaba arkadaşlar, ben a720'yi 1 ay önce aldım, 2 gb hafıza artım var. Geçenlerde 15 dakikalık bir video çekimi yaptım 1.5 gb oldu, videoyu bilhgisayara atmaya çalıştım ama atamadı.Atarken biraz bekliyor sonra explorer.exe hatası veriyor.Sonra videonun üzerine gidince 0 bayt gösteriyor.Halbuki 1 dakikalık videoları rahatlıkla atabiliyorum bilgisayara.Bu videoyu nasıl atabilirm bilgisayara, bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamburin

Arkadaşlar bana hiç yardım edebilecek yok mu yaa

Merhaba arkadaşlar, ben a720'yi 1 ay önce aldım, 2 gb hafıza artım var. Geçenlerde 15 dakikalık bir video çekimi yaptım 1.5 gb oldu, videoyu bilhgisayara atmaya çalıştım ama atamadı.Atarken biraz bekliyor sonra explorer.exe hatası veriyor.Sonra videonun üzerine gidince 0 bayt gösteriyor.Halbuki 1 dakikalık videoları rahatlıkla atabiliyorum bilgisayara.Bu videoyu nasıl atabilirm bilgisayara, bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden sağolun...

öncelikle pc de donanımsal bir sorun olabilir.
    ilk yapman gereken başka bir pc de dene..
    sorun devam ederse hafıza kartını formatlayıp tekrar dene..
    yine mi olmadı,başka bir hafıza kartı ile dene bakalım sonuç ne olucak...

şimdi senin sorunun için denerdim ama lensimi okadar açık tutamam açıkçası...
    öle bir niyetim olsaydı zaten dijital kamera alırdım

sen dediklerimi dene kardeş..
    sonuçlar negatif çıkarsa manden yardımcı olmaya çalışırım..

• Arkadaşlar bende bu foto makinasını yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Bunun yerine şu makinayı al diyenler varmıdır? Gerek fiyat, gerek daha özellik farkından? 2. el bir bayan satıyor telefonda görüştüm 285 lira diyor, çanta da almış onuda verecekmiş. Amerikadan almış makinayı, daha prof. bir makina alınca satmaya karar vermiş sizce değermi bu fiyata? Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azdero

Arkadaşlar bende bu foto makinasını yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Bunun yerine şu makinayı al diyenler varmıdır? Gerek fiyat, gerek daha özellik farkından? 2. el bir bayan satıyor telefonda görüştüm 285 lira diyor, çanta da almış onuda verecekmiş. Amerikadan almış makinayı, daha prof. bir makina alınca satmaya karar vermiş sizce değermi bu fiyata? Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.

iyi fiyat hemde kadın kullanmış temizse al derim bide çanta var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azdero

Arkadaşlar bende bu foto makinasını yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Bunun yerine şu makinayı al diyenler varmıdır? Gerek fiyat, gerek daha özellik farkından? 2. el bir bayan satıyor telefonda görüştüm 285 lira diyor, çanta da almış onuda verecekmiş. Amerikadan almış makinayı, daha prof. bir makina alınca satmaya karar vermiş sizce değermi bu fiyata? Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.

çok güzel fiyat, temizse al kardeş.
  • bir panorama çalışması..

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 5 Haziran 2008; 22:11:32 >
  • arkadaşlar yeni versiyonla çektiğim raw fotoları bir türlü acamöadım bana nasıl acacağım hakkında yardım edebilirmisiniz acaba
  • bende bugün sahip oldum benide ekleyebilirsiniz üyelere
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

arkadaşlar yeni versiyonla çektiğim raw fotoları bir türlü acamöadım bana nasıl acacağım hakkında yardım edebilirmisiniz acaba

yasar bir önceki sayfada mevcutdu aradığın şey ama.

quote:

Edit: Pardon Uzantısı raw değil CRW imiş...
    Photoshopta açmak için ise buradan raw ları dng ye dönüştüren ücretsiz bir program indiriyorsun,

Photoshop un sitesinden de gerekli plugini indiriyorsun
    http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=windows

Photoshop raw ları açamıyor ama dng ye dönüştürdükten sonra açıyor. Bu şekildeki bir foto ile oynamak çok zevkli oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

bende bugün sahip oldum benide ekleyebilirsiniz üyelere

aramıza hoş geldin arkadaş.
    ekledim listeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 6 Haziran 2008; 9:35:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

arkadaşlar yeni versiyonla çektiğim raw fotoları bir türlü acamöadım bana nasıl acacağım hakkında yardım edebilirmisiniz acaba

yasar bir önceki sayfada mevcutdu aradığın şey ama.

quote:

Edit: Pardon Uzantısı raw değil CRW imiş...
    Photoshopta açmak için ise buradan raw ları dng ye dönüştüren ücretsiz bir program indiriyorsun,

Photoshop un sitesinden de gerekli plugini indiriyorsun

Photoshop raw ları açamıyor ama dng ye dönüştürdükten sonra açıyor. Bu şekildeki bir foto ile oynamak çok zevkli oluyor.

ben bunu denedim ama başaramadım bir türlü dng ye dünüştürmüyor

• Bende bu dng ye dönüştürme işini beceremedim. CRW den nasıl dönüştürdüğünüzü detaylı anlatabilecek olan varmı?
  • dng ye dönüştürmek için bu programı kuruyorsunuz arkadaşlar.

"DNG DÖNÜŞTÜRÜCÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLA"

SONRA PS YARDIMI İLE AÇIYORUZ.
    şayet açamassak plugn indirmemiz gerekiyor.

oda burada

grekli plugn dosyasını ps nın içine atıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 7 Haziran 2008; 11:14:00 >

•  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

bir makro daha benden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

• 15 saniyelik pozlama ile makro cekim yaptım flashsız olarak gece saat 1 de odada sadece perdeden giren ışık var

• ARkadaşlar a720 nin flaşlı performansı nasıl zifiri karanlıkta geniş bir gölgeyi aydınlatıyormu diğer kompaktlara göre?
    birde auto modda flaşlı pozlamayı kaç veriyor tşkürler..
  • sonunda alabildim makineyi ilk denemelerimden birini paylasiyorum.
    Auto modda cektim, henuz cozemedim diger ayarlari

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.