Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: y@s@r

quote:

Orjinalden alıntı: scimitar

arkadaslar fotozeynepten verilen piller ve sarj cihazi nasıl?
    dolum suresi ne kadar?
    ayrıca verilen kılıf nasil , basit birsey mi?

bende fotozeynepten aldım 2gb sandisk marka hafıza kartı chantabag diye markası olan çanta benim hoşuma gitti verdiği pillerlede 200 yakın foto cektim birde bir sürü ac kapa yatım makineyi

quote:

benimkide erkayalar garantili fotozeynepten almıştım

peki seninkide çin malımı?

bu arada ismimi değiştirdim. EXIST oldu yeni isim.

evet cin malı ama önemli değil bence nereden olduğu sonucta makine aynı makine

tesekkurler
    peki sarj cihazi nasil kac saatte dolduruyor?

• Orjinalden alıntı: y@s@r

bende fotozeynepten aldım 2gb sandisk marka hafıza kartı chantabag diye markası olan çanta benim hoşuma gitti verdiği pillerlede 200 yakın foto cektim birde bir sürü ac kapa yatım makineyi

2700ma lık gp piller ile ben 500 den fazla resimler çekiorum bilgilerinize.

pilin sarj olması cihaza baglı pile deyil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

güzel kardeşlerim benim..
    daha önceler de açıklaması yapıldı...tüm parçalar dahil herşey orjınal canon.
    işçi sadece çin...
    renaultun dacia loganları romanyada yaptırması gibi..

amaç sadece ucuz işçilik..
    NO PROBLEM...

çok saol içim ferahladı

+benim makinayı hala vermemişler kargoya tedarik sürecinde diyo sorun çıkmaz demi.

• meraklanma 1 kaç güne kadar gelir makinan
  • beyler yaa hala vermemişler kargoya kaç gün oldu yaaa..

büroteknik sinirlendiriyor adamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

beyler yaa hala vermemişler kargoya kaç gün oldu yaaa..

sen bugün bir ara en iyisi..
    bence önümüzdeki çarşambaya kadar anca olucak elinde..
  • ben siparişi vermeden önce ellerinde olup olmadığını öğrenmekiçin aramıştım, çıkan adam o an bir adet göründüğünü söylemişti, ben de siparişi hemen veripgeriarayıp teyitettirmiştim, 2 gün sonra gelmişti, demek ki stoğudoldurmadan satışa devam etmişler
    quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

beyler yaa hala vermemişler kargoya kaç gün oldu yaaa..

• kargoya vermişler bugün.:)
    yarın elimde olacak inş..
  • arkadaslar bende CANON POWERSHOT A720 IS almak istiyorum ama bir arastırma yapmak sitedim nette falz abirsey bulamadım bana ayrdım edebilirmisiniz?tavsiyelerini bekliyorum yoksa Canon PowerShot A650 IS bu makinayı mı tercih etmeliyim? simdden tesekkur ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arfalf

arkadaslar bende CANON POWERSHOT A720 IS almak istiyorum ama bir arastırma yapmak sitedim nette falz abirsey bulamadım bana ayrdım edebilirmisiniz?tavsiyelerini bekliyorum yoksa Canon PowerShot A650 IS bu makinayı mı tercih etmeliyim? simdden tesekkur ederim..

150 ytl fazla vermene hiç gerek yok.

a720 ıs al.
    mp önemli değil sadece göz boyama.

sadece sensör büyüklüğü farkı için bu modeli almana gerek yok.

+tip bana göre a720 de var
  • yardımın icin tesekkur ederim de birsey daha sorabilirmiyim peki.

birseyda ha dikaktimic ekti A570 IS yi cok ovuyorlar hangisi daha guzel yoksa canondan baska onerebileceginiz model varmı? fiyat oalrak da 250-400 arası??
  • bugün itabariyle Canon a720ıs sahibiyim.(telefonla çektim)

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 31 Mayıs 2008; 20:27:59 >
  • hadi hayırlısı olsun kardesim..
    artık resimleri eklersin çektikçe....
  • Arkadaşlar bu firmware güncelleme ile biliyorsunuz raw olarak foto çekebiliyoruz. Peki bu bizim çektiğimiz raw fotolar diğer slr makineler gibi midir? Eğer öyle ise neden orjinaline koymadı canon. Artı bu firmware ile daha bir çok özellik kazanıyor makine??? Bu özellikleri neden canon eklememiş makineye?,

Bir şey daha soracağım bu yeni firmware ile gelen menüyü çok anlayamadım. Bilen birileri bir döküman hazırlayabilir mi?
  • erdal kardes şu rawları hangi dosya uzantısı ile çekiyor ve hangi program ile acıorsun?
    şu hamur hallerine bir erişemedim dogrusu.

balkonda oturuyordum arkamdan iş çevirenlere de bakın...

birde şu peteğin üzerindeki,bana kollarını açana bakarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 1 Haziran 2008; 0:36:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

erdal kardes şu rawları hangi dosya uzantısı ile çekiyor ve hangi program ile acıorsun?
    şu hamur hallerine bir erişemedim dogrusu.

balkonda oturuyordum arkamdan iş çevirenlere de bakın...

birde şu peteğin üzerindeki,bana kollarını açana bakarmısınız.

Edit: Pardon Uzantısı raw değil CRW imiş...
    Photoshopta açmak için ise buradan raw ları dng ye dönüştüren ücretsiz bir program indiriyorsun,

Photoshop un sitesinden de gerekli plugini indiriyorsun
    http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=windows

Photoshop raw ları açamıyor ama dng ye dönüştürdükten sonra açıyor. Bu şekildeki bir foto ile oynamak çok zevkli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 1 Haziran 2008; 1:11:24 >

• pekı uzerınde oynayabılıormuyuz
    ham hali ile elimizde demi resim dng uzantısı ıle hmm??

edit: bu arada kardeşim program için cok saol..kafayı yicekdim acamasaydım
    cs3 ayarlamısdım plugnslerını fılan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 1 Haziran 2008; 1:26:36 >
  • bu arada arkadaslar bu raw olayı mukemmel bırsey..
    resim çekerken yapmış olduyunuz ayarlamaları resım cekıldıkten sonra gonul rahatlığı ile yapabiliyoruz mukemmel bir özellik herkesin denemesini isterim..

yarın birkaç çalışma yaparım..

iyi geceler uykum geldi...yarın sınav var
  • Arkadşlar bana a720 ile çekilmiş gece fotoğraflarından bir demet lazım. Yani şöyle farklı bir kaç gece fotosu görmek istiyorum. A650 IS'den buna döndüm. A720 de gayet güzel,fiyat olarak da hele :) Alabilirim de... bir yardımcı olur musunuz ? Yalnız gece çekimi yapmak istiyorum o yüzden gece çekimleri görmek istiyorum. Bir de mümkün ise RAW çeken arkadaşlar rapid'e falan RAW olarak atabilirler mi ? RAW'ının farkını görmek isterim... Teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar, ben a720'yi 1 ay önce aldım, 2 gb hafıza artım var. Geçenlerde 15 dakikalık bir video çekimi yaptım 1.5 gb oldu, videoyu bilhgisayara atmaya çalıştım ama atamadı.Atarken biraz bekliyor sonra explorer.exe hatası veriyor.Sonra videonun üzerine gidince 0 bayt gösteriyor.Halbuki 1 dakikalık videoları rahatlıkla atabiliyorum bilgisayara.Bu videoyu nasıl atabilirm bilgisayara, bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden sağolun...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.