Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

hafıza kartı olarak sandisk 4gb sd kart 50 lira fiyat normal mi birde sdhc kart alırsak mecbur birde okuyucusunu almamız gerekiyor laptoplar sd kart gibi okuyabilir mi sdhc leri, hangisini tavsiye edersiniz

laptopuna bağlı mesela benim laptop sd okuyor ama sdhc okumuyor. Oysa arkadaşınki her ikisini de okuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

bu yüklediginiz yazılımlarla sorunsuz olarak raw çekip eski haline getirebiliyoruz yani?

evet sorunsuz bir şekilde raw çekebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 25 Mayıs 2008; 8:53:59 >
  • bugün büroteknikten siparişi verdim ne zaman gelir beyler..

manuel odaklama varmışş
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

bugün büroteknikten siparişi verdim ne zaman gelir beyler..

manuel odaklama varmışş

hayırlı olsun,salı elinde olur sanırım,yarın kargoyu verilir
  • selam arkadaslar bende aranıza katılıyorum. 1ay önce falan aldım gercekten super bı makına ve burdan onunla ılgılı cok sey oğrenecegım kesın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdalgic

selam arkadaslar bende aranıza katılıyorum. 1ay önce falan aldım gercekten super bı makına ve burdan onunla ılgılı cok sey oğrenecegım kesın.

aramıza hoşgeldin arkadaş.
  • quote:

hafıza kartı olarak sandisk 4gb sd kart 50 lira fiyat normal mi birde sdhc kart alırsak mecbur birde okuyucusunu almamız gerekiyor laptoplar sd kart gibi okuyabilir mi sdhc leri, hangisini tavsiye edersiniz

[simage][/simage]

Dizüstü bilgisayaların Sd kart okuyucuları SDHC kartları okumaz.
    Bunun için bir kart okuyucusunu almalısınız.
    SDHC ile birlikte kart okuyuculu modeller var seçebilir veya Sd kart alabilirsiniz.
    Ama A720 ile kısa zamanda aktarım yapabilirsiniz.
    Almışken Sdhc model alın.Mutlaka farkı hisserdesiniz.
    2 Gb olanlardansa bir defalığına 4 Gb olan modelden alın.
    Hepsiburada.com da Toshiba hesaplı.
  • arkadaşlar bakıyorumda şu manuel odak işi herkezce çok üzerinde durulan bir konu makinanın tanıtımı yapılan bir çok sitede manuel odak özelliği ok diye geçilmiş forumda da yok olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama benim makinede bu özellik mevcut nasıl iştir anlamadım zaten klavuzdada yazıyor mauel odaklama fonkyonunun var olduğu. birde bir sorum olacaktı benim makine çin malı malezya japonyada falanda üretiliyo bunlar arasında bir fark varmıdır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

quote:

[simage][/simage]

Dizüstü bilgisayaların Sd kart okuyucuları SDHC kartları okumaz.
    Bunun için bir kart okuyucusunu almalısınız.
    SDHC ile birlikte kart okuyuculu modeller var seçebilir veya Sd kart alabilirsiniz.
    Ama A720 ile kısa zamanda aktarım yapabilirsiniz.
    Almışken Sdhc model alın.Mutlaka farkı hisserdesiniz.
    2 Gb olanlardansa bir defalığına 4 Gb olan modelden alın.
    Hepsiburada.com da Toshiba hesaplı.

kart okuyucu olanlarda da fiyat farkı var, sdhc almak istiyorum yeni teknoloji olsun bu yüzden sd lerden vazgeçtim, 4 gb lik sdhc kart alcam artık makineyle aktarım yaparım.toshibanın fiyatlar uygun birde yaklaışık aynı fiyata A-data var yazma ve okuma hızı daha fazla.A-data kullanan tavsiye eden olsa ona göre seçim yapacam

• quote:

Orjinalden alıntı: son_yolcu53

arkadaşlar bakıyorumda şu manuel odak işi herkezce çok üzerinde durulan bir konu makinanın tanıtımı yapılan bir çok sitede manuel odak özelliği ok diye geçilmiş forumda da yok olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama benim makinede bu özellik mevcut nasıl iştir anlamadım zaten klavuzdada yazıyor mauel odaklama fonkyonunun var olduğu. birde bir sorum olacaktı benim makine çin malı malezya japonyada falanda üretiliyo bunlar arasında bir fark varmıdır acaba

benimkide cin malı ama ben perfonmansında bir değişiklik görmedim acıkcası ve bendede manuel odaklanma var ben olmyan duymadım zaten belki yabacı sitelerde varsa değişik bir modeli olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

quote:

arkadaşlar bakıyorumda şu manuel odak işi herkezce çok üzerinde durulan bir konu makinanın tanıtımı yapılan bir çok sitede manuel odak özelliği ok diye geçilmiş forumda da yok olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama benim makinede bu özellik mevcut nasıl iştir anlamadım zaten klavuzdada yazıyor mauel odaklama fonkyonunun var olduğu. birde bir sorum olacaktı benim makine çin malı malezya japonyada falanda üretiliyo bunlar arasında bir fark varmıdır acaba

benimkide cin malı ama ben perfonmansında bir değişiklik görmedim acıkcası ve bendede manuel odaklanma var ben olmyan duymadım zaten belki yabacı sitelerde varsa değişik bir modeli olabilir

sen büroteknikten almıştın dimi?

japon malı değilmiydi canonlar yaa.

• hayır exıst büroteknikten almadım canon yetkili satıcısından aldım erkayalar garantili
  • Arkadaşlar benimde bir sorum var en iyi makro hangi modda çekilir
  • quote:

Arkadaşlar benimde bir sorum var en iyi makro hangi modda çekilir

Tabiki makro modunda daha iyi çekilir Auto modda makro çekersen,birde kendi ayarladığın manuel modda çekersen daha iyi görüntü alırsın.Tabiki bu modlarda makroyu aktif hale getirmelisin.
  • benimkide erkayalar garantili fotozeynepten almıştım
  • birazda resim ekliyelim bunu yat gezisinde izmirde 6x optik zoom ile cekmiştim

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

buda denize daldığımda cıkarttığımız bir taş ve makro fotosu

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok güzel resimler.
  • quote:

benimkide erkayalar garantili fotozeynepten almıştım

peki seninkide çin malımı?

bu arada ismimi değiştirdim. EXIST oldu yeni isim.
  • güzel kardeşlerim benim..
    daha önceler de açıklaması yapıldı...tüm parçalar dahil herşey orjınal canon.
    işçi sadece çin...
    renaultun dacia loganları romanyada yaptırması gibi..

amaç sadece ucuz işçilik..
    NO PROBLEM...
  • arkadaslar fotozeynepten verilen piller ve sarj cihazi nasıl?
    dolum suresi ne kadar?
    ayrıca verilen kılıf nasil , basit birsey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scimitar

arkadaslar fotozeynepten verilen piller ve sarj cihazi nasıl?
    dolum suresi ne kadar?
    ayrıca verilen kılıf nasil , basit birsey mi?

bende fotozeynepten aldım 2gb sandisk marka hafıza kartı chantabag diye markası olan çanta benim hoşuma gitti verdiği pillerlede 200 yakın foto cektim birde bir sürü ac kapa yatım makineyi

quote:

benimkide erkayalar garantili fotozeynepten almıştım

peki seninkide çin malımı?

bu arada ismimi değiştirdim. EXIST oldu yeni isim.

evet cin malı ama önemli değil bence nereden olduğu sonucta makine aynı makine
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.