Bildirim
@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (24. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar acaba sizin A720 nizde benimki gibi deklanşöre basıldıgında deklanşör
ve perde sesinin yanında sürtünme sesi gibi ses geiyor mu?
makinayı baskası kullanıyordu sanırım düşürmüş ve deklanşöre yarım bastığımda sürtünme hissi veriyoor
sizdede böyle mi önceden böyle bi durum oldugunu hatırlamıyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: u_g_o_189
arkadaşlar acaba sizin A720 nizde benimki gibi deklanşöre basıldıgında deklanşör
ve perde sesinin yanında sürtünme sesi gibi ses geiyor mu?
makinayı baskası kullanıyordu sanırım düşürmüş ve deklanşöre yarım bastığımda sürtünme hissi veriyoor
sizdede böyle mi önceden böyle bi durum oldugunu hatırlamıyorum
Ne yarım bastığımda nede tam sürtünme sesi gelmiyor. Normal değil. Düşürmüş olabilir.
edit: tam sessiz bir ortama gittim tekrar denedim. Özellikle resmi silerken daha belirgin bir ses geliyor ama çok dikkat edersen duyuyorsun. Özellikle yarım bastığımda hiç ses gelmiyor, çok denedim. Silerken çıkan ses rahatsız edici veya endişe verici bir ses değil ama sürtünme sesini andırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 1 Haziran 2008; 16:32:12 >
-
makinanın düştüğünden eminim sanırım düştükten sonra oldu. :(
perde kapanmasını andıran aynı oranda bi ses ama sürtünme hissi veriyoo -
-
-
@EXIST
Gece çekimlerinde kullandım fakat makroda yok -
arkadaslar gold pc de %30 indirimli diyor A720 icin ama nasil alicaz bunu?
Sepete ekledigimde hala fazla fiyat gosteriyor. Kart bilgilerimi de girdim, en son siparis onayina geldi hala bir indirim yok.
Bir bilginiz var mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: scimitar
arkadaslar gold pc de %30 indirimli diyor A720 icin ama nasil alicaz bunu?
Sepete ekledigimde hala fazla fiyat gosteriyor. Kart bilgilerimi de girdim, en son siparis onayina geldi hala bir indirim yok.
Bir bilginiz var mi?
hemen müşteri hizmetlerini ara yardımcı olucaklardır..
hatta telefondan ver siparişi.
sende internet bankacılıyından olayları takip et
haydi rast gele
566 ytl den %30 indirimle 397 ytl ye geliyor..
fiyat uygun site güvenilir.hiç kaçmaz derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 2 Haziran 2008; 12:00:03 >
-
az once aradim musteri hizmetlerini iki kere,
ilkinde 3 kisiye bagladilar 4. sunde telefon kapandi,
ikinci aramamda yine 4 kisiye bagladilar, o kisi de yanindaki birine verdi telefonu.
makinenin garantisini sordum, kendileri sagliyormus, Gold Pc & Pegasus garantili dediler.
pegasus gold pc nin bir ortak kurulusu imis.
Zaten sitenizde calismiyor dogru duzgun dedim. sonra telefondan siparis verebilirsiniz dediler.
Ben de vazgectigimi soyledim garantisi yuzunden. Onlarda Gold pc ye guveniyorsaniz alin dediler ama ben bundan sonra guvenemem.
Fotozeynepten vericem siparisi -
quote:
makinanın düştüğünden eminim sanırım düştükten sonra oldu. :(
perde kapanmasını andıran aynı oranda bi ses ama sürtünme hissi veriyoo
eger denklansör sürtünüyorsa yuvaya sorun olacağını zannetmıyorum.
senın cekımlerını etkılıyormu,titremeye sebep oluyor mu,yada ne bilim resimlere etki ediyormu?
şuda var kullanıcı hatasına girip garantinin degerlendireme me mevzusu da var tabi..
benim görüşüm okadar büyk deyilse sorun ses önemli deyil..
ses çok barizse kayıt yapma gibi bir durumun var mı?
bi dinleyelim bakım neyin nesi imiş.
-
quote:
ikinci aramamda yine 4 kisiye bagladilar, o kisi de yanindaki birine verdi telefonu.
makinenin garantisini sordum, kendileri sagliyormus, Gold Pc & Pegasus garantili dediler.
Zaten sitenizde calismiyor dogru duzgun dedim. sonra telefondan siparis verebilirsiniz dediler.
Ben de vazgectigimi soyledim garantisi yuzunden. Onlarda Gold pc ye guveniyorsaniz alin dediler ama ben bundan sonra guvenemem.
Fotozeynepten vericem siparisi
senin anlattıklarına göre desene müşteri memnuniyeti sıfır
boş ver öle yerlerin (......) hiç kaldırmıcaksın..
forumda fotozeynep den almış bir çok arkadas var. ordan al.
BU ARADA GÖZDEN KAÇIRDIĞIM ARKADAŞIM VARSA İSMİNİ LİSTEDE GÖREMEYEN..
HEMEN DÜZELTİRİZ..
A720IS KULLANICILARI YÖNETİMİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 2 Haziran 2008; 15:51:59 >
-
sanırım eksik anlattım ses deklanşör tusundan değilde makinenin iç kısmından geliyor.
hani zoom yapıca makinenin onunde kocaman bişey uzanıyo ya işte onun içinden geliyo sanırım
her bastıgımda değil ama özellkle zoom yapıpta deklanşör e basarsam işte o zaman sürtünme sesi oluşuyor -
quote:
Orjinalden alıntı: opentelcll
quote:
Fotozeynepten vericem siparisi
senin anlattıklarına göre desene müşteri memnuniyeti sıfır
boş ver öle yerlerin (......) hiç kaldırmıcaksın..
forumda fotozeynep den almış bir çok arkadas var. ordan al.
BU ARADA GÖZDEN KAÇIRDIĞIM ARKADAŞIM VARSA İSMİNİ LİSTEDE GÖREMEYEN..
HEMEN DÜZELTİRİZ..
A720IS KULLANICILARI YÖNETİMİ.
ben varım eklersen sevinirimyakında örnek foto koyacağımda hafıza kartı ve pil almadım daha.16 mb lik hafıza kartına çekiyorum 4 foto 250 binlik ucuz piller kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 2 Haziran 2008; 20:38:21 >
-
quote:
sanırım eksik anlattım ses deklanşör tusundan değilde makinenin iç kısmından geliyor.
hani zoom yapıca makinenin onunde kocaman bişey uzanıyo ya işte onun içinden geliyo sanırım
her bastıgımda değil ama özellkle zoom yapıpta deklanşör e basarsam işte o zaman sürtünme sesi oluşuyor
dostum senın iş sakat ozaman, bende tuşdan geliyor zannediyom.
koş hemen servise iyice bozulmadan.
sağlam düşmüş ozaman o...aman lensine birşey olmasın.hemen götür.
birdahada kimselere verme makinanı.. -
kusura bakma binbasım seni nasıl görmemişim ya..
ben seni var zannettim..sölesene be biraderim....
@scimitar,,,
senide listeye ekledim kardeşim..insallah biran önce gelirsin aramıza.. -
quote:
Orjinalden alıntı: opentelcll
kusura bakma binbasım seni nasıl görmemişim ya..
ben seni var zannettim..sölesene be biraderim....
@scimitar,,,
senide listeye ekledim kardeşim..insallah biran önce gelirsin aramıza..
insallah en kisa zamanda siparis verip ben de araniza katilacagım -
-
fotoğraflar çok güzel, çiçekler de çok güzelmiş :) -
@Jokerrose,
çok güzel resimler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X