Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen dışarıdan a570 den daha uyguna alacağım için rakam kısmına takılmadım, bahsettiğiniz modellerin de üzerinde örneğin 100 fd ile bile kıyasladığımda a720 fotoğraf kalitesi açısından daha cazip gelmişken daha düşük modelleri düşünmüyorum bile,

İç ortam çekimlerinde otomatik modda acaba isoyu çok yükseltiyormudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

outo mod. gündüz ev ortamında iso 100, akşam/gece florasan altında iso 200. uygun fiyata a720 alabilecekseniz daha fazla araştırmanıza gerek yok bence. alınca pişman olmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

outo mod. gündüz ev ortamında iso 100, akşam/gece florasan altında iso 200. uygun fiyata a720 alabilecekseniz daha fazla araştırmanıza gerek yok bence. alınca pişman olmazsınız.

oo iyimiş, demek çok yükseltmiyor, bilgiler için teşekkürler
  • arkadaşlar hepinize saygılarımı sunuyorum öçncelikle...bende fotoğraf işine acayip meraklıyım ama henüz bir makina alamadım nedeni ise hangi satıcıya gitsem satığı ürünü tavsiye etmesi yani nikon bayisi nikonun canondan yada diğer markalardan daha iyi olduğu söylemesi gibi...bende sizden yani bu işe gönül vermiş arkadaşlarımdan yardım maksatlı bir fikir istiyorum eğer mümkünse...benim gözümde olan şuanda canon s5 modeli bu makina hakkında bana destek olursanız yada değişik alternatif model belirtirseniz sevinirim şimdilik hoşcakalın..
  • Beyler ikinci el çok temiz Canon A720IS almış bulunmaktayım çok şükür...yanında 4GB SD kart,4 adet 2700 mh Gp Şarjlı pil ve şarj aleti,mini tirpod ve foto makinası çantasıyla beraber hepsi 250 ytl..çok mutluyum walla
  • Arkadaşlar A720 IS ın video dosyaları AVI çektiği için fazla yer tutuyor.

Bu AVI dosyalarını "mpeg" e çevirip 1/10 oranında kolayca küçültebilir, CD nize yazdırırken,daha az yer tutmasını sağlıyabilirsiniz.

Altta linkini verdiğim sitemden indireceğiniz zipli dosyadan "Video Converter" çevirici proğramını açıp kurun.

Aynı zipin içinde proğramı çalıştıracak şifreleri ve proğramın kullanılmasını anlatan , animasyonlu video linklerini de bulacaksınız. (Anlatım animasyonlarını hazırlayan http://blog.wolkanca.com/ "Volkan" arkadaşımıza da buradan teşekkür ederim.

Proğram , video dosyalarını sıkıştırıp küçülttüğü gibi, videoları birleştirme , videoları kırpma, videodaki sesleri alma ve videolardan resim alma özelliklerini de yapıyor.

Kendim kullanıyorum,güzel ve başarılı ve kullanması kolay bi proğram.Paylaşmak istedim Tavsiye ederim.

Proğramı indireceğiniz zipli dosyanın linki altta.
    www.erdence.com/extra/VideoConverter.zip

Not: Zipin içindeki "txt" sayfasını açtığınızda, proğram şifreleri ve "imageshack" a yüklenmiş ( Video Conver animasyonlu anlatım Linkleri) ni bulacaksınız.
    Bu linkleri kopyalayıp, İnternet Explorer ınızın en üstteki adres yazdığınız çubuğuna yapıştırın ve proğramın kullanım animasyonlarını izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 18 Temmuz 2008; 18:59:07 >

• Manuel çekim ve müdahalesiz makinadan çıktığı gibi.

Bursa Ulucamii ve Uludağ eteklerinin değişik bir açıdan görünümü.
    f/8 , 1/100sn , Iso: 100
     @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

f/2,8 1/30sn Iso:100

f/8 1/100sn Iso:1oo Spot ölçüm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• beyler yeni yeni bişeyler çekmeye başladım ...

[simage]http://img128.imageshack.us/img128/4224/img0252ea1.jpg
    [/simage]
    [simage]http://img241.imageshack.us/img241/9118/img0218vn4.jpg
    [/simage]

• mükemmel resimler çekiyorsunuz..
    makina hakkını vermeye başlamış gerçekden.

erden abı program için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll
    erden abı program için teşekkürler.

Rica ederim. İşinize yararsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

beyler yeni yeni bişeyler çekmeye başladım ...

Özellikle bu fotoğrafın çok büzel. Arkayı çok başarılı atmışsın. Ve fotoğraf derinlik kazanmış. Kutlarım.

• Arkadaşlar canon 720 yi aldım..ancak ben kullanmayı pek bilmiorum..öncelikle sormak istediğim bazı şeyler var..çekim modlarını nasıl ayarlamalıyım..makina bana ikinci el olarak geldi..ev içinde gündüz ve gece denedim,fotoyu çekmeden önce ekran karlı gözüküo,foto çekildikten sora biraz azalıo o karlanma..acaba ne sebep oluodur buna..iso ayarlarını fln nasıl değiştirebilirim ve hangi ortamda hangi ayarı yapmalıyım..bunun dışında sormak istediklerim,usb kablosunu takıorum ancak bilgisayarda bişi çıkmıo acaba nerde yanlış yapıorum? bide bu makinayı şarj eden adaptör satın alınabilio mu mevcut mu öle bi özelliği ve lcd ekranını yenilemek istesem ne kadara mal olur bana bilen varsa sölesin lütfen..son olarakta türkçe kullanım klavuzuna internetten ulaşabilir miyim,veya sizlerde var mı? yardımcı olursanız bo soru ve sorunlarımda çok memnun olurum,şimdiden teşekkürler..
  • Hmm 2.el olunca kullanım kitabı olmuo mu ? Şahsen ben öyle 2.el vermeye bile çekinirim... Peki, yine de sorun değil tabi tarzancamsı ingilizcen var ise Canon'nun sitesinden ingilizce kullanım kitabını indirip bakabilirsin ki zaten genelde şekiller ve terimler var. Bilgisayarın da var, e bir ingilizce sözlük bulman da hiç zor olmaz !.. 8-10 ingilizce kelime öğrenirsin, makinanın sana extra faydası olur !..
    -
    Canon Resmi Sitesi - Download bölümü

• Arkadaşlar şarj edilebilir pillerin kullanılmadığında, kendi kendilerine boşalma durumları var mı?
  • bir gece cekimi denemesi

buda afyon karahisar kalesi güneş batarken cektim birazcık dijital zoomda oldu

• ISO 400 de elde gece çekimi
    f/2,8 -- 1/3sn -- Manuel modda elde çekim.

f/7,1 -- 1/100sn -- ISO: 80 -- Manuel çekim

• @erdenbay

hocam mükemmel birer ters ışık ve renk canlılığı fotosu.
    Gecenin o karanlığında öyle renkler de herkese her makinaya kısmet olmaz sanırsam.
  • Arkadaşım a720is ile a570is in kullanım klavuzu (14mb) tıpatıp aynı sayılır. Sanırım DH ta vardı, bi ara bakalım forumlarda. Ben nerden indirdim hatırlamıyorum, ama burasıydı sanırım. Olmassa yardımcı olmaya çalışırız.
  • 710IS kullanıcısıyım. katılabilme şansım var mı?
  • Arkadaslar >ardicli2000< ile ortak yaptigimiz calisma sonucu A720IS ve NV8 i kiyas etmeyi basardik; topici samsung nv8 basligi altinda bulabilirsiniz.
    Amac yermek yada övmek degil; sadece cihazlarimizin +/- yönlerini bileleim görelim istedik. Tesekkürler...

Canon A720IS vs Samsung NV8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 24 Temmuz 2008; 19:23:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.