Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben de forumda sesim çıkmasada formunuzu bir haftadır takip ediyordum... iyi bir kompak foyoğraf makinesi almak için baya bi araştırdım en sonunda nv8 a570 a590 ve arasında kaldım... forumlardan araştırarak birine karar verkek oldukça zor olduğu için, gidip hepsini elime alıp ta incelemek istedim, hangisi hoşuma giderse fiyatı hangisinin daha uygunsa onu alacaktım... ve sonunda gittim hepsini inceledim..
    ilk başta a570 alacaktım 320 liraya 12 tksit buldum bi tane
    sonra nv8 300 lira 12 taksit buldum
    a590 ları zaten söylemiyorum onun fiyatları yükssekti
    ve hiç hesapta yokken 400 liraya a720 aldım..

aslında nv8 alacaktım ama bana fazla kibar geldi, evde kardeşlerim falan onun o açılıp kapanan flaşını kesin kırarlar düşüncesi beni ondan soğuttu...
    gözüm hala nv8 de fakat a720 aldığım için pişman değilim... a720 nin sensörü biraz küçük gibi geldi ama manuel ayar olması, pilli olması ve sağlamlık konusunda güven vermesi nedeniyle a720 nin benim için en iyi tercih olduğunu düşünüyorum....

ben de aranıza katıldım ve bir a720 kullanıcısıyım....

• Merhaba kullanıcılar, yardımınıza ihtiyacım var galiba. makine alacağım. canon a580 e karar vermişken daha sonra a590 ve a720 kafamı karıştırmaya başladı. bugün a590 derken a720yi gördüm. o da gayet iyi görünüyor. ve a590la aralarında uçuk bir fiyat farkı yok. yalnız benim foto tekniği makine bilgisi, kullanım konusunda hiç bilgim yok diyebilirim. bu makinelerin manuel özelliklerini kolay öğrenip kullanabilir miyim acaba? makinenin hakkını vermek lazm. yok eğer yapamazsın zor derseniz a580 alayım diyorum. fiyat olarak da daha uygun.. eğer bir tavsiyede bulunursanız sabırsızlıkla bekliyorum..
  • erdem kardeş... a570 a590 ve a720 arasında hangisi daha ucuz ise onu al.. aralarında öyle çok fazla bir fark yok... a580 de manuel ayarlar ksıtlı onu tavsiye etmem...
  • kardeş sağolasın...
    diğerlerinin manuel ayarlarının kullanımı nasıl peki? bilmeyen biri olarak öğrenmesi kolay olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdeemmm

kardeş sağolasın...
    diğerlerinin manuel ayarlarının kullanımı nasıl peki? bilmeyen biri olarak öğrenmesi kolay olur mu?

manuel kullanımda yaptığınız ayara göre çekeceğiniz fotoğrafın nasıl görüneceğini ekrandan birebir takip edebiliyorsunuz.(lifeview özelliği)Bu yüzden zorlanma ihtimaliniz yok. a720nin belkide tek artısı 6x zoom ki bu da çok önemli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdeemmm

kardeş sağolasın...

ben sana bişey söyleyim şimdi... hiç kafanı yormaya gerek yok ben çok yordum kararsızlıktan kafayı yemek üzereydim, keşke yormasaydım... hepsi aynı sonuçta en ucuz hangisi ise o makineyi al hepsi güzel... a570 300 ytl ye bulabilirsen süper kaçırma çok memnun kalırsın... samsung nv8 de 300 ytl, a570 veya nv8 git bi mağazaya ikisinide eline al hangisi hoşuna giderse onu al... çektiği fotolar arasında kayda değer hiçbir fark yok... kendini yorma bana güven...
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

• merulaalba

bu fotoları nasıl çektiğini anlatabilirmisin... hangi mod değerler nedir??? tripod kullandın mı??? kaç mp de çekiyosun genelde fotolarını.... hepsini cevaplarsan sevinirim....
  • hocam sağolasın verdiğin bilgiler için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thegazi

merulaalba

bu fotoları nasıl çektiğini anlatabilirmisin... hangi mod değerler nedir??? tripod kullandın mı??? kaç mp de çekiyosun genelde fotolarını.... hepsini cevaplarsan sevinirim....

selam. hangilerini kastettiğini bilmiyorum ama son eklediklerimi M ve TV modunda,flshsız,elde çektim.iso değerini nadiren 100 ün üstüne çıkarıyorum.internet tarayıcısı olarak opera kullanıyorsanız, fotoğrafa sağ tıklayıp,özellikleri seçerseniz diğer değerleri görebilirsiniz.
    genelde 5 mp de çekiyorum. mod olarak genelde M ve Tv yi kullanıyorum. ev ortamında çocukları vs. çekerken "çocuklar ve hayvanlar" modunda auto iso kullanıyorum.
  • teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

@g.m.y.
    pause olayı yok.

Benim de başka bir sorunum var:
    pil dayandıramıyorum. acaba makinede mi sorun var diye düşünmeye başladım.sizde böyle bir durum var mı?

@merulaalba merhabalar.

Cevap için teşekkürler, demekki bu duraklatma fonksiyonu yokmuş,büyük bir eksik bence.

Akü lerin iyisinden almakta fayda var derim.mA sayısı yüksek olandan almak gerekir.
  • En son fotodaki yeşil ile mavinin buluştuğu yer çok güzel bir yer,stresden çok uzaklarda ama yine yakınımızda gibi sanki, burası neresi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

En son fotodaki yeşil ile mavinin buluştuğu yer çok güzel bir yer,stresden çok uzaklarda ama yine yakınımızda gibi sanki, burası neresi acaba?

Erdek.Narlı köyü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

En son fotodaki yeşil ile mavinin buluştuğu yer çok güzel bir yer,stresden çok uzaklarda ama yine yakınımızda gibi sanki, burası neresi acaba?

Hakikaten güzel yermiş.
  • canon a570 forumunda 8 GB sdch kartın kendi makinalarında çalıştığını yazdılar, 720'ye de 8 gb sdch kartı takabilir miyiz?
  • kendim 4gb kullanıyorum.kullanma klavuzunda bu konuda bir açıklamaya rastlamadım ama, a570 8gb destekliyorsa a720 de destekliyordur.
  • Şarjlı pil olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archangel Tyrael

Şarjlı pil olarak ne tavsiye edersiniz?

panasonic 2100 mah.
    varta 2700 mah.
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 3 Şubat 2009; 19:05:11 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.