Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

Orjinalden alıntı: Archangel Tyrael

Şarjlı pil olarak ne tavsiye edersiniz?

panasonic 2100 mah.
    varta 2700 mah.

varta alacağım ama sanırım pro ve power accurate diye serisi var. hangi 2700 lükten almalıyım ve fiyatı ne kadardır. şimdiden teşekkür ederim.

Bir de şöyle bir sorunum var.
    makinemdeki dosyaları bilgisayara atarken büyük boyutta olan movie dosyalarını bilgisayara atarken hata veriyor. yarıda kesiliyor. canonun programından da denedim, direk windows dan da denedim.
    böyle bir sorun yaşayan ve çözümü olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel Tyrael -- 3 Şubat 2009; 17:47:17 >
  • normal şarjlı piller kullanılmadıkları zaman da enerjilerini kaybederler.lazım oldukları anda bitmiş olabiliyorlar.
    ama vartanın Ready2Use 2100, panasonic tıkla tavsiye ederim. diğer .
    bu piller kullanılmadıkları zamanda enerjilerini koruyorlar.

diğer sorunun için çözüm alternatifi, başka bir bilgisayarda deneyin.sorun devam ederse hafıza kartından olabilir. son ihtimal de makine tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 3 Şubat 2009; 19:04:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

normal şarjlı piller kullanılmadıkları zaman da enerjilerini kaybederler.lazım oldukları anda bitmiş olabiliyorlar.
    ama vartanın Ready2Use 2100, panasonic tıkla tavsiye ederim. diğer .
    bu piller kullanılmadıkları zamanda enerjilerini koruyorlar.

diğer sorunun için çözüm alternatifi, başka bir bilgisayarda deneyin.sorun devam ederse hafıza kartından olabilir. son ihtimal de makine tabiki.

Kartım SANDISK 4 GB, USB + Secure Dijital Plus Kartıdır.

Direk USB ye takılabiliyor. Öyle deneyip problemin kartta mı makina da mı olduğunu anlamaya çalışacağım. Fakat kaç kere denediysem de bir türlü USB slotuna sokamadım. Fazla zorlamak da istemiyorum. Bu kartı kullanan varsa işin püf noktasını verirse sevinirim.
    http://www.esabilgisayar.com.tr/site/page.asp?dsy_id=29280

• arkadaşlar acil yardım canon a590 ile a720 arasında kaldım ne dersiniz a720 de zoom ve makro avantajları var ama bu a590 da Motion Detection (Hareket Tespit Edebilen) görüntü kalitesini artıran yeni bir teknoloji varmış acaba bu a720 de varmıdır yoksa bile görüntü kalitesin de fark edermi benim için önemli olan m ayarları olan kaliteli görüntü çeken bir makine almak birde hangisi daha yeni model arkadaşlar yardımcı artılarını ve eksilerini yazarak yardımcı olursanız sevinirim bunu dışında da 500 tl ye kadar bir makine önerede bilirsiniz
  • bildiğim kadarıyla Motion Detection özelliği sadece a590 da var.aynı özellik değil ama, a720 de de yüz tanıma sistemi yüzü takip edebiliyor.
    çekim kalitesi olarak a590 ile a720 arasında fark olduğunu sanmıyorum. az paranız varsa a590,çok paranız varsa a720 alın bence. almadan öncewww.fotozeynep.com a bakarsanız fiyatlar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 6 Şubat 2009; 19:55:11 >
  • Arkadaşlar fotoğraflarda tarih çıkartamıyorum, sadece kart pozisyonundayken tarihli çekim yapıyor, siz nasıl ayarladınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: honan

Arkadaşlar fotoğraflarda tarih çıkartamıyorum, sadece kart pozisyonundayken tarihli çekim yapıyor, siz nasıl ayarladınız?

diğer ebatlarda tarih baskısı yok. sadece kart boyutunda var. diğer fotoğraflara tarih eklemek için herhangi bir fotoğraf programı kullanmalısınız. makineyle birlikte verilen programı da kullanabilirsiniz.
  • Beyler uzun zamandan sonra tekrar aranıza katılayım dedim.
    İstanbul da bilgisayar ve internet olmadığı için foto upload edemiyorum.
    İstanbuldan Bursa'ya gelirken feribotta martıları çekeyim dedim. Yaklaşık 380 fotodan sizler için birkaç tane seçtim eledim ve sayfaya koyuyorum. Umarım beğenirsiniz. Bu arada 15. sayfa hayırlı olsun hepimize...

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

Fotoların bazılarında tekrar havası olabilir ama artık kusura bakamyın. 380 foto çekince insan ancak o kadar eliyor.

Not: Bu arada o kadar zor ki çekmek compact makina ile fokus imkansız, kadraj imkansız, o imkansız, bu imkansız 200 fotodan fazlasını direk sildim. Bazılarıyla da hep oynadım...

• @ardicli2000

1,2 ve 4 numaralı fotoğraflar çok güzel olmuş.özellikle de 2 numara karpostal gibi olmuş.eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lupara_

@ardicli2000

1,2 ve 4 numaralı fotoğraflar çok güzel olmuş.özellikle de 2 numara karpostal gibi olmuş.eline sağlık.

Sağol _Lupara_ (sana merulaalba demeye alışmıştım öyle dersem kızma...) ama hiç tekli martı fotolarından övgüyle bahsetmemişsin.
    Onları çemek o kadar zor ki... O yüzden çok foto koydum. Eğer kolay yolu ya da önemli bir kaç püf noktası varsa ve bildirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

quote:

@ardicli2000

Sağol _Lupara_ (sana merulaalba demeye alışmıştım öyle dersem kızma...) ama hiç tekli martı fotolarından övgüyle bahsetmemişsin.
    Onları çemek o kadar zor ki... O yüzden çok foto koydum. Eğer kolay yolu ya da önemli bir kaç püf noktası varsa ve bildirirseniz sevinirim...

rica ederim.:)
    tekli martı fotoğraflarında başarılı tabiki. ama diğerleri görsel olarak daha çarpıcı olduğu için onları öne çıkardım.kızma sakın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

quote:

@ardicli2000

rica ederim.:)
    tekli martı fotoğraflarında başarılı tabiki. ama diğerleri görsel olarak daha çarpıcı olduğu için onları öne çıkardım.kızma sakın.

yok canım ne kızması...
    zaten bir senle ben varız naz yapacak da başka adam yok bir tek sen kaldın ondan hani

• Kis gunu iyi demlenmis bir caya itirazi olan varmi

Bunuda yilbasinda yeni yilin ilk saatlerinda cektim.

Buda cok ugrastigim ve sonunda cekebildigim ay resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %TuNcAy% -- 9 Şubat 2009; 21:30:59 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaEnki -- 12 Şubat 2009; 16:06:09 >
  • biraz acele oldu ama idare edin. :)
  • Sarımsaklı'dan denizde güneş yansıması.

•  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

hdr

•  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

bende yeni A720 kullanıcısıyım.öncedende bu forumda uzun süre bulunmuştum. Tekrar gelmeme bu konu vesile oldu diyebilirim.
    Araştırınca bnm için en uygun makine A720ydi ve şimdi çok memnunum.
    Daha yeni aldım ve mauel ayarlarda ilk defa kullanıyorum umarım fotoğrafları beğenirsiniz.

15'' le çekildi. Tv modunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _metalized_ -- 4 Mart 2009; 21:42:35 >

• @metalized
    makinen hayırlı olsun. kaktüs ve ışık fotoğrafın seyirlik olmuş.
  • bayadır resimkoyamıyorum ama sahile inersem bende çanakkaleden bir kaç foto koymayı düşünüyorum inş.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.