Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: y@s@r

şu hdr işini nasıl yapıyoruz acaba biraz bilgi verebilirmisiniz acaba

firari0355 kardeş fotozeynepe bak birde orada vardır belki

Pm
  • Bu dersler yüzünden canon a720 cilerden uzak kaldım Ama makinamı yanımdan ayırmadım tabii...

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

• Bunlar da diğerleri

• Güzel fotoğraflar.
    sanırım auto ayarda çekilmiş.kontrat ve renk doygunluğu düşük kalmış biraz. hiç olmazsa P modunda renklerim menüsünü "canlı" yapıp çekmek gerek.
  • Haklısın aslında arkadaşım...Ama makinayı alalı 6-7 ay oldu,tüm modları,özellikleri çözdüm ama neyi nerde kullanacağım konusunda zayıfım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

şu hdr işini nasıl yapıyoruz acaba biraz bilgi verebilirmisiniz acaba

firari0355 kardeş fotozeynepe bak birde orada vardır belki

Pm

teşekkürler iki tane yaptım hemen

• y@s@r arkadaşım hdrler güzel. özellikle ikincisi.

Ama lütfen fotoğrafları en fazla 800*600 yaparsan sayfayı daha hızlı açarız.
  • Arkadaşlar bu resim trafiği arasında biraz kelalaka olacak belki ama çok kısa birşey danışmak isterim. A1000is A720is nin bir üst modelimi olmaktadır. İkisinden birinde tercih edeceğim gibi ve fiyat olarak fark yok gibi. Acaba siz ne düşünürsünüz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatgonzo

Arkadaşlar bu resim trafiği arasında biraz kelalaka olacak belki ama çok kısa birşey danışmak isterim. A1000is A720is nin bir üst modelimi olmaktadır. İkisinden birinde tercih edeceğim gibi ve fiyat olarak fark yok gibi. Acaba siz ne düşünürsünüz ?

fark olarak o 10 mp bizimki 8 mp bizde 6x optik zoom var a1000ıs da 4x ben olsam a720 alırım bir kullanıcısı olarak
  • Fotograf kalitelerinde çok fark olacağını zannetmiyorum zira sx110 modelini inceledim foto. kalitesi olarak hiç fark yoktu.Farklılık optik zoom , mp veya daha kolay kullanım(örnek . basic mod gibi veya tuşlarda pratiklik veya menu farkı) gibi etkenlerde ortaya çıkabilir
  • geçen bursaya gittim orada bir kaç foto çektim

• Yorumlar ve açıklmalar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Elleriniz dert görmesin :-) Mp fazlasından dolayı ( sanırım gece çekimlerinde ufak tefek faydası olur ) ve tabiki uygun fiyatla bulmamdan dolayı A2000is aldım :-) Umarım memnun kalırım.

İlk izlenimler olarak şunuda belirtmeliyim ki aralarında uçurumlar kadar fark göremedim , sitede yayımlanan resimlere oranla. Sanırım sizinde altını çizdiğiniz gibi piyasa fiyatlatındaki ortalamalara gore A720is daha mantıklı... Daha buyuk model tercihi de sadece bulunan fiyata endeksli :-)

Yorumlar için tekrar tekrar teşekkürler:-)
  • Arkadaşlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum ama uzun zamandır takip edemedim....Hafıza kartı alıcam daha yüksek kapasiteli...Bir sınırı var mı? En fazla kaç GB a kadar alabilirim????
  • Zannedersem 4 gb destekliyor. 8 gb lık kart desteğiyle ilgili nette hiçbir veriye rastlamadım. Hattahttp://tr.diplodocs.com dan indirdiğim kullanma kılavuzunda bile göremedim. (Bu siteyide kaydetmenizde yarar var.Zira pek çok ürünün kullanma kılavuzu mevcut ) Ama 4 gb için pek çok sitede yanında hediye olarak not düşülmüş. Ayrıca kullanma kılavuzunda video çekimi ile ilgili bölümde kayıt sınırlaması 4gb veya 1 saat olarak belirtilmiş. Buradan anlaşılan 4 gb desteği var. 8 gb düşünürsende bence 2 adet 4gb tercih et. Zira iki adet 4 gb bozulma/kırılma durumunda hem en fazla 4 gb veri kaybedersin hemde elinde bir 4gb kart kalır. İlla 8 gb da ısrarlıysanda mutlaka bir yerden bul ve önce dene emin olarak al derim.

Ben A2000is üzerinde sd kart adaptörü ile 512mb micro sd kart kullanıyom. Bir kaç kart kullanacaksan bu opsiyonuda dusun bence. Micro sd kartlar boyut olarak varla yok arasında birşey. Taşıma çantanda yerinde mevcutsa hacim olarak daha kullanışlı olur. Ama ihtiyacına göre kartların süratlerine dikkat et. Çünkü 1-2 mb/sn yazan kartta mevcut piyasada 6 mb/sn yazanda var. Video çekiminde (en azından kendi makınam için söyleyeyim) fark yaratmazken 8mp - 10 mp gibi büyük foto çekimlerinde yavaşlığı göze batıyor. Tek tek çekimde sorun yaratmaz ama peşpeşe çekimlerde çok cansıkıcı olabilir.

• Arkadaşlar bu makineyi uygun fiyata ankarada bulabileceğim bir yer var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Ben 8 gb a-data scdh hafıza kartı ile kulanıyorum. Hiçbir sıkıntı olmadan rahat rahat çalışıyor.
  • Bergama-Akropol

• Bende A720 alalı 1 sene olcak nerdeyse benide ekleyin dedim eklemediniz imza kısmına benim mi yapmam gerekiyo bilmiorum

foto eklicem ama maksimum 500 kb dio,çektiğim fotolar hep 3-4 mb nasıl koyucam siteye onları?

bide bişi daha sorcam..flashlı çekimlerde,özelliklede akşam karanlığında çektiğim flashlı çekimlerden sora yeni poz çekimi için çok bekliyo,bunun bi çözümü var mı?
  • bi kaç resim..

• bi kaç tane daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inv21 -- 10 Mayıs 2009; 19:33:12 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.