Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

• ..

• ve son

• @inv21
    imza kısmını sizin ayarlamanız gerekiyor. profil ayarlarından. flashlı çekimlerde flashın tekrar yüklenmesini bekleme konusunda yapılacak bişey yok.

fotoğraflar güzel.özellikle ilk güneş batımı fotoğrafı ve martıların olduğu fotoğraf.
  • sx100is mi a720 is mi tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum 2 si arasında kaldım
  • Arkadaşlar hiçbiyerde bulamıyorum bu makineyi, bir yerde buldum orda da fiyat 500 lira, sizce nasıl alayım mı? daha ucuz bulabilirmiyim.
  • ikinci el ara istersen..bu arada santanna_88 sx100 daha iyi alabiliosan onu al..
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

iki tane HDR deneme yaptım
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lupara_

resimler çok güzel yansıma olayı güzel olmuş ellerinize sağlık

• y@s@r

Teşekkürler.
  • gece saat 1:45 civarıydı sanırım bende dedimki şu yıldırım fotolarını cekeyim

• @yasar

yıldırım fotoğrafları on numara olmuş. tebrikler.
  • quote:

@yasar

yıldırım fotoğrafları on numara olmuş. tebrikler.

teşekkür ederim birini 13 saniyelik diğerinide 8 sn lik yaptım diyaframıda sona getirdim
  • bir HDR denemesi daha benden

• bu hdr ne oluyor acaba birisi banada açıklayabilirmi bu kamera hdr çekim yapabiliyo anladığım kadarıyla?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bersis576

bu hdr ne oluyor acaba birisi banada açıklayabilirmi bu kamera hdr çekim yapabiliyo anladığım kadarıyla?

bu makine hdr çekim yapmıyor.yamulmuyorsam direk hdr çekim yapabilen makine yok. fotoğrafı hdr programlarıyla bu hale getirebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bersis576

bu hdr ne oluyor acaba birisi banada açıklayabilirmi bu kamera hdr çekim yapabiliyo anladığım kadarıyla?

bu makine hdr çekim yapmıyor.yamulmuyorsam direk hdr çekim yapabilen makine yok. fotoğrafı hdr programlarıyla bu hale getirebiliyorsunuz.

anladım teşekkür ederim
  • birde bu makro nasıl olyuo bişeler okudumda anlamadım kamerada böyle bi modmu var yoksa yakınlaştırınca kendimi böyle çekiyo
  • YÖn tuşlarından alt tuşa basınca sağ tarafta ekranın odak ayarları çıkıyor. Orada çiçek moduna getirirseniz 1cm dahil yakındaki cisimlere odaklanıp çekim yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.