Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold_pc de istanbul bahçelievler şubesinden havale ile 504 liraya aldım. Ellerinde hala var diye biliyorum. Oradan savaş beyle görüşebilirsin. 0216 554 75 16

quote:

Orijinalden alıntı: firari0355

arkadaşlar bu A720 i hiç bir yerde bulamadım ben . sadece büroteknik te var o da çok pahalı geldi.
    ikinci el ve ya sıfır satmak isteyen var mı?
    yada bildiğiniz herhangi bir yer.
    şehir farketmez.
  • Biraz katkı da ben yapayım

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkndy -- 29 Ağustos 2009; 13:28:55 >

• @gkhnkndy

fotoğraflar güzel. köprü uzunköprü herhalde.
    bir de fıskiyeyi hızlı gece çekimi modunda flashlı dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 29 Ağustos 2009; 22:35:20 >

• @ _Lupara

Teşekkürler Hocam...

Uzunköprü değil ama yaklaştın Meriç köprüsü... Kardeş bu arada şu anda edirne'de değilim. Yaz tatili için memleketteyim.. dönünce denerim onu da
  • bayadır bakıyorum da kimse yazmaz oldu buraya bende yeni fotolar çeksem ekliyeceğim ama iş yoğunluğundan fırsat bulamıyoruz makine biraz yatıyor gibi
  • dün ben bakayım dedim foto ekliyordum imageshack hata verince ekleyemedim şimdi ekliyorum , yorum yaparsanız iyi olur hatalarımızı görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 4 Kasım 2009; 17:43:36 >

• @spywar
    boyutlarını saymazsak güzel fotoğraflar.ben özellikle 2,4 ve 7. fotoğrafları beğendim. makinenin manzara modunda çekmişsiniz sanırım. Bence diğer modları da denemelisiniz. özellikle AV yada TV modunu.
  • ilk 2 ve son 2 çok hoşuma gitti
  • yorumlar için sağolun.

@_Lupara_ manuel modda çektim hepsini manuel AV TV harici genelde kullanmıyorum.

bu arada flu foto çekimlerini bir türlü tam olarak yapamadım obje net arkaplan flu olacak şekilde MF netlik ayarı ile mi yapmak lazım
  • onun için makro modu ve metering spot olmalı.tabi net olmasını istediğiniz nesnete olabildiğince yakın olmalısınız.

• aslında makroda denemiştim ama ben normal çekimde tam olarak yapamıyorum meraktan dolayı makro değilde normal çekimi denemek istedim.bazen oluyor bazen olmuyor, belki farkı yoktur makro daha pratiktir, bunu normal modda F değerini 2.8 civarında tutup nesneye zoom yaparak deniyorum araştırdığım kadar bu şekilde ama tam verim alamadım, geçen MF değeri ile odaktaki objeyi netledim arka plan flu oldu.esas yapılış yöntemi nasıl diyim kural gibi şudur denilebilir mi yoksa bu üç yöntemde kullanılıyor mu.

birde manuel odaklama vardı bizim makinede bunu kullanabilmek için menüdeki AE noktasını af noktası olarak mı ayarlamak gerekli

bu arada pan tekniğini denk geldi öyle gezinirken, bir deneyim dedim, ışık az olduğu için iso 400 de çektim flaş yetersizdi flaş kullanmadım, birde tripod falan yoktu mecbur elimle yapmaya çalıştım, bilmiyom nasıl olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 5 Kasım 2009; 16:46:57 >

• güzel olmuş hocamda bu pan ne oluyor tam olrak
  • bende yeni öğrendim öyle deneyim dedim.hareketli objelerin fotoda hareket hissini vermek için kullanılıyor.örneğin otomobil yarışlarında çekilen fotoları görürüz araç net diğer kısımlar flu, bu şekilde araçın hızını fotoda hissedebiliyorsuz, bu amaçla kullanılıyor.

uygulamasıda, enstantene değerini ayarlıyoz 1/15 .. 1/125 hangisi uygunsa, tam olarak bi değeri yok sanırım ben izlediğim videoda 1/30, 1/60 gibi düşük değerler kullanın diye duyduğum için bu şekilde uyguladım, enstanteneyi ayarladıktan sonra çekilecek objeyi kadranda gözükecek şekilde hareket yönünde takip ediyoz obje kadran içindeyken herhangibir anda çekimi yapıyoruz.tabii makine hareketinin aynı düzlemde olmasına dikkat ediyoz bunun için tripod falan kullanılması lazım, ben elimle ayarlamaya çalıştım tripod olsa daha sağlıklı olur.

umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 7 Kasım 2009; 17:35:33 >
  • resimlerin hepsi harikaaa
  • A720IS iyidir ya.

Övmek gibi olmasın bir kaç fotoyu makro topic ine eklemiştim.
    Renklerin çok canlı olduğu hangi makinayla çektiğimi DSLR ile mi çektiğimi sordular.
    O kadar iyi diyebilirim yani .
  • artık kimse takılmaz oldu ara sıra bakıyorum resim felan eklenmişmi diye ama yok bende bu aralar pek makineyi elime alamıyorum alsam foto koyacamda :(
  • makinayı kardeşime verdim maalesef .
    Çok özlüyorum ama artık işe falan da başlıyoruz ne yaparız bilmiyorum.
    Zaten planlarım arasında DSLR var ama neyse bakalım hayırlısı olsun.
  • Ben de de A720 IS var. Merakla almıştım ama uzun zamandan beri yatıyor. Garantisi doldu ama dediğim gibi yattığı için kusursuz ve temiz.İsteyen varsa özelden görüşelim. Talep ettiğim fiyat 300 tl.
  • Canon a720 nerden alabilirim bildiğiniz bi yer var mı? Biraz aradım pek bi şey bulamadım internette öncelikli tercihim sıfırdır.
  • Gördüğünüz gibi makinem sıfır gibidir.İsteyene 300 tl ye verebilirim.
    (Aşağıdaki resimlerin dosya boyutunu küçültmek için photoshop kullanılmıştır)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.