Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: honan

arkadaşlar youtube a baktım ama çok da işe yarar videolar göremedim buna örnek olacak, daha önce de bir arkadaş vermişti linkini ama bozuk çıktı sanırım, video varsa ekler misiniz?

a720 için videolar:

http://video.google.com/videoplay?docid=5126191365693622884&hl=en

http://video.google.com/videoplay?docid=-8357052884914326701&q=a720&total=148&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

•  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
     @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @O.o.spawn.o.O

tebrikler dostum çok güel resimler.

ilk resimde çiçeklere çok güzel odaklanmış..arka taraf fluu harika olmuş.
    gece resminde dostum diyaframı arttırırsan lambaların parlaklığı azalır en az 5.0/6.0 yap görüceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 24 Mart 2008; 17:45:27 >
  • Daemon tools ile nasil calisiyor.Ugrastim ama olmuyor.Neyi gostermem gerek daemon toolsa.Eger bunu cozersek cok arkadasa yardimci oluruz.Vistada calismiyor diye bir cok arkadas yararlanamiyor.
  • dostum su an şirketteyim aksam eve gidince sana yardım olucam..
    kısa bir ipucu indirmiş olduyun dosyayı winrarla açıp klasöre çıkartmayı dene...
    olmassa aksam yardımcı olurum...
  • arkadaşlar a570 veya a720 alma arefesindeyim, şu an elimde çok önceden aldığım a200 var..
    benim merak ettiğim, a720'de flaş'ın tekrar dolum süresi kaç saniyedir? (a570'de daha kısa olduğu söyleniyor) + bazı karşılaştırma sitelerinde ses kayıt = yok denmiş, bu nedir? video çekiminde mi ses yok acaba?
  • Ben çok fazla beklemiyorum.
  • çok fazla derken??

şimdi gördüm, yabancı forumlarda 8-10sn demişler ki biraz fazla geldi bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: splater

çok fazla derken??

gerçek güzel resimler çekmeye başlayınca arkadaşım inan flash kullanmayacaksın

flash makro resımler dışında resimleri sunileştiriyor,doğallık gidiyor.
  • teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

quote:

Orjinalden alıntı: honan

arkadaşlar youtube a baktım ama çok da işe yarar videolar göremedim buna örnek olacak, daha önce de bir arkadaş vermişti linkini ama bozuk çıktı sanırım, video varsa ekler misiniz?

a720 için videolar:

http://video.google.com/videoplay?docid=5126191365693622884&hl=en

http://video.google.com/videoplay?docid=-8357052884914326701&q=a720&total=148&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

• Winrardan cikarttim tabiiki.Onemli olan nasil calistiracagim.Winrardan cikarttiktan sonra ne yapmam gerekiyor.opentelcll sendeki sistem vistami.Bunu izlemeyi cok istiyorum.Umarim yapabiliriz.
  • quote:

@O.o.spawn.o.O

tebrikler dostum çok güel resimler.

ilk resimde çiçeklere çok güzel odaklanmış..arka taraf fluu harika olmuş.
    gece resminde dostum diyaframı arttırırsan lambaların parlaklığı azalır en az 5.0/6.0 yap görüceksin

teşekkürler daha yeniyim böyle resimler çekmekte.yorumları dikkate alıcam ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: honda76

Winrardan cikarttim tabiiki.Onemli olan nasil calistiracagim.Winrardan cikarttiktan sonra ne yapmam gerekiyor.opentelcll sendeki sistem vistami.Bunu izlemeyi cok istiyorum.Umarim yapabiliriz.

Klasör Boyut
    iso ngfo_1.iso 545.21 MB
    iso ngfo_2.iso 597.03 MB
    iso ngfo_3.iso 623.49 MB
    iso ngfo_4.iso 530.41 MB

indirdiyin dosya uzantıları bu sekılde olmalı...bunuda direk cdlere yazabilirsiniz.

hatta bir iso programı:
    http://r a p i d s h a r e.com/files/100236315/PISO.rar

işletim sistemim xp..
    vistada olsa farketmez.
    bu bir program, .avi uzantılı video değil..

• bayaa bi abzürd resimler olcak ama bu makinanın makro çekimi gerçekten bayaa iyi
    kola kapağı :D:D:D
    buda bildiğimiz kürdan :D:D:D

• Bunu nasıl çektin dostum? Tam olarak ayarlar nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

• Winrardan cikarirken senin verdigin isimdeki bir dosyaya cikartip ayri ayri bir cdyemi yazdiracagim yoksa hepsini bir dvdye yazdirsam olurmu.Ayrica yazdirdiktan sonra daemon tools ile acmammi gerekiyor cevap evetse nasil.Biliyorum biraz cok oldu kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manakan

Bunu nasıl çektin dostum? Tam olarak ayarlar nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

dostum inamıycaksın valla ama benim yaptığım bişi yok zaten daha yeni aldım sayılır makinayı sanırım o resmi otomatik ayarda çekmiştim çünkü o ilk aldığım gün bi heyecanla çekilmiş resim ama yinede değerleri veriyim
    f durağı: f/2.8
    poz süresi:1/60 sn
    iso:80
    makro çekim ve flaş açıktı ama dediğim gibi eminim otomatik ayarda çekmiştim manuel değil kolay gelsin.

• @O.o.spawn.o.O

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manakan

@O.o.spawn.o.O

Teşekkürler.

önemli diil
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: splater

çok fazla derken??

gerçek güzel resimler çekmeye başlayınca arkadaşım inan flash kullanmayacaksın

flash makro resımler dışında resimleri sunileştiriyor,doğallık gidiyor.

haklısın.. ben daha çok aile içi foroğraflar çekiyorum, çoluk-çocuk vs...anı olsun diye, kapalı mekan, ev içi ve yetersiz ışıkta flaşı genelde kullanıyorum.. 2000 yılından beri kullandığım a200'ün tek sevmediğim özelliği yavaş flaş doldurma süresiydi..
    Bu arada, kısa bi araştırma yaptım, 2 pilli makinelerde genelde böyleymiş (duruma göre ~ 10 sn.. ), hızlı şarz için (recycling time) 4 pilli (a650 gibi) veya li-ion bataryalı makineler önerilmiş..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.