Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum verdiyin likntede gördüğümüz gibi tamam hızlı,fakat tam destek saylamıoyr henüz.biraz daha yaygınlaşır ve tum donanımlarda destek saylanırsa olabilir.

hoşgeldiniz bu arada.....

@JaCkBuiLt resimlerin çok güzel vede mum çok etkileyici olmuş dostum.
    ilk sayfaya ekliyorum resmini
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestelfare

arkadaşlar bende altivi den 338 ytl ye 12 ay bonus a a720 is sipariş ettim beklıyorum.... şimdi geldi hafıza kartı ve pil araştırmaya...
    neler tavsiye ediyorsunuz forumu okudum anlamadıgım bırkac nokta var onları sormak ıstıyorum

sd ıle sdhc kart arasında makınede kullanırken sdhc karta daha hızlı mı kaydedıyor( özellikle videoları?)
    sd kartmı almalıyım veya sdhc kart mı almalıyım .. bırde bır arkadsımız max. 4 gb demıs hafıza kartı ıcın kanak verebılır mı url filan ben bulamadım da...
    bırde 4 gb kartla sureklı vıdeo cekımı ile en ıyı kalıtede kac dakıka gosterıyor ne kadar kaydedıyor yanı ve suresız degıl mı?
    pil olarak ta tavsiyelerınızı url ıle bırlıkte gondermenızı ıstesem cok sey mı ıstemıs olurum :)
    bu makıneyı ozellıkle makrosu ve manuel ayarları oldugu ıcın ve pılle calıstıgı ıcın tercıh ettım ınsallah pısman olmam... hepınıze hayırlı gunler cevaplarınızı beklıyorum..

dostum çok uygun fiyata almışsın,güle güle kullan.
    max 4gb destek veriyor cihaz.
    Standard

640 x 480 pixels (30 frames/sec.)
    640 x 480 pixels (30 frames/sec. LP)
    320 x 240 pixels (30 frames/sec.)
    Recording can continue until the memory card is full*8 (can record up to a maximum of 4 GB at one time)*9

・ Compact (can record for 3 min.)

160 x 120 pixels (15 frames/sec.)

linki :http://www.canon.co.jp/imaging/dcp/psa720is/index-e.html

ve ayrıca sd kart öneririm neden diye sorucaksın heryerde takıcaksın ne bilim resim alıcaksın vs......
    ama sdhc her yerde kullanamıyacaksın resim makinesi haricinde....

pillere gelince 2700 mha öneririm varta-gp bu ikisinden birisini al.
    sonrada çek resimler ve paylaş bizimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 29 Mart 2008; 16:53:39 >

• @opentelcll
    Teşekkür ederim.

Hafıza kartı olarak BURADAKİ kartı kullanıyorum. Yanında okuyucu olması SDHC'nin tüm dezavantajlarını ortadan kaldırıyor. Kartı Flashdisk olarak da kullanabiliyorum ve kesinlikle çok hızlı. Tavsiye ederim.
  • Bir kaç örnekler...

[simg]http://img216.imageshack.us/img216/9453/img04605tl0.jpg[/simg]

%100 Kesim (CROP)
    [simg]http://img136.imageshack.us/img136/1056/img04603dh6.jpg[/simg]

[simg]http://img409.imageshack.us/img409/1418/img049821cm6.jpg[/simg]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bende altividen sipariş verdim dün itibariyle ama sonra forumu okuyunca biraz pişman oldum . 15-20 gün geçip hala siparişi gelmeyen arkadaşlar varmış. ama inşallah bir eksiği gediği olmazsa piyasadan ucuza almış olduk. benim makine 720is+ 2 gb sandisk 348 YTl 12 taksite geldi. elimize geçerse tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutombo19

bende altividen sipariş verdim dün itibariyle ama sonra forumu okuyunca biraz pişman oldum . 15-20 gün geçip hala siparişi gelmeyen arkadaşlar varmış. ama inşallah bir eksiği gediği olmazsa piyasadan ucuza almış olduk. benim makine 720is+ 2 gb sandisk 348 YTl 12 taksite geldi. elimize geçerse tabi.

mükemmel fiyat dostum umarım cihazın biran önce eline geçer, listeyede ekliyorum seni...
  • izmir forum bornova
     @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

orjinal boyut.

bu arabada çok hoşuma gitmişti

orjinal boyut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 31 Mart 2008; 10:01:27 >

• abi çok güzel fotolar çekmişsiniz helal olsun. benim makinede gelsede hemen başlasam foto çekmeye.
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
    bu resimde dikkat ederseniz damlada lensim gözükmüş
    burdada gece saat 3:45 suları ama kalite düşüo buraya atınca resimleri ya

• dostum orjinallerini buraya yükle "www.kucukresim.com"
    kırpılmışlarınıda foruma koyarsın.orjinallerinide dediyim yere yüklersen kaliteyi görürüz

resimler çok güzel başarılarının devamını dilerim
  • Ya ben bir şeyi anlamıyorum, normalde fotoğraf makinası piyasaya ilk çıktığında fiyatı yüksek olur, sonra düşmeye başlar. ben bu makinayı izlediğimden beri fiyatı gittikçe yükseldi.daha da yükselir mi acaba?
  • valla dostum firmaların satış düşüncesi galiba, birazcık şatışları artsın cihazın, parasıda artsın mantığı.nasıl bir mantıksa artık

neyse velam akakce com a girerek nerede en uygun fiyat görebilirsin
    biraz araştırma yapılınca uygun fiyata nerede var ortaya çıkıyor

yazından sonra bende bakayım dedim,dediyin gibi bir artış gözlenmekte fiyatlarda.dolar artış gösteriyor ondan olsa gerek diye düşünüyorum.
    şu an itibari ile ereyonda 414 ytl havale ile 405 ytl....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 31 Mart 2008; 10:14:01 >
  • Fotoğraflar müthiş olmuş.
    Biraz daha hareketlendirelim.
    Mesela en güzel anıları gösteren kareler koyalım.
    Benimkiler akşam geliyor.
  • Yakin cekim

• Gündüz çektiğim bir karşıt ışık çalışması. Her yer kar.

Edit: Resim gönderilememiş sanırım. Tekrar yollandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 1 Nisan 2008; 12:48:13 >
  • Süper resimler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

Gündüz çektiğim bir karşıt ışık çalışması. Her yer kar.

resim nerede mayk
  • Arkadaslar tavsiyelerinize ihtiyacim var.Kismetse haftaya bir akrabanin nisani var.Bana orada hangi ayarlari kullanabilecegim hakkinda goruslerini bildirin lutfen.Cunku biliyorsunuz oyle gecelerde los isiklar bazen karanlik bazen aydinlik durumlar olabilecek.En guzel goruntuleri elde etmek istiyorum.Tabii sizlerin tavsiyeleride bana yardimci olacak.Sonra bende sizlere edindigim bilgileri yazarim.
  • Eğer tripod kullanma şansınız varsa ISO'yu düşürüp, pozlama süresini 2 sn'ye (belki biraz daha fazla da olabilir) çıkarıp, diyaframı F/4 yada f/5 gibi bir çekim yaparsanız flaşsız, kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ama bu çekimi yapacaksanız, çekeceğiniz şeyler durağan olmalı. Yoksa hiçbir işe yaramaz. Diğer durumlarda, Auto ayarları kullanmanız yararınıza olacaktır. Çünkü Manual modda flaşı tam istediğiniz gibi ayarlama şansınız yok. Flaş sadece zayıf, orta ve güçlü olarak ayarlanabiliyor. Bu da, flaşı etkin kullanmanızı engelliyor. Ama auto modda, flaşı, çekeceğiniz nesnenin uzaklığına göre otomatik olarak ayarladığı için manual moda göre daha iyi sonuçlar elde edilebiliyor. Ancak auto modda iken de ISO değerini ayarlamanıza izin verilmiyor. Bunun için Enstantane Öncelikli modu, flaş Auto iken kullanmanızı öneririm. Enstantane için en uygun değeri birkaç test fotoğrafıyla ayarlayabilirsin. Ama münkünse 1/80 sn gibi bir değerden daha uzun olmasın. Yoksa çektiğin fotoğraflarda gölgelenme (hareketli nesneleri çektiğiniz için fotoğrafınızdaki hareket eden bölgenin buğulu çıkması) olabilir.

• Arkadaşlar bir sorum olacak, A570 IS'deki f2.6-5.5 değerinin A720 IS'de f2.8-4.8 olması ne kadar fark yaratabilir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.