Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yolda pilsiz kalmamak için soruyorum.
    Ben pil durumunu göremiyorum.
    Görmem için ne yapmalıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Arkadaşlar yolda pilsiz kalmamak için soruyorum.

malesef dostum ya canon o konuda biraz acımasızlık yapmış.

pil göstergesi pilin tam sonuna geldiyi zaman uyarı belirtiyor.
    bu uyarı ile beraber max. 50-60 resim götürüyor,tabi duruma göre +-10 değişebiliyor...

ben şu yöntemi kullanıyorum.
    herzaman foto mak. resim çekmeye gittiyim zaman yanımda mutlaka 2 yedek pil.yada çektiyim resim adetinden pilin ne zaman biteceyine bir fikir yürütebiliyorum

illada görmeliyim diyorsanız pil durumunu.yazılımları var.
    ben bir kere denedim bir türlü beceremedim.
    orjinalliyini bozmaması açısından yapamayınca vazgecmişdim.........
    bilgilerinize

• quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Arkadaşlar yolda pilsiz kalmamak için soruyorum.

malesef dostum ya canon o konuda biraz acımasızlık yapmış.

pil göstergesi pilin tam sonuna geldiyi zaman uyarı belirtiyor.
    bu uyarı ile beraber max. 50-60 resim götürüyor,tabi duruma göre +-10 değişebiliyor...

ben şu yöntemi kullanıyorum.
    herzaman foto mak. resim çekmeye gittiyim zaman yanımda mutlaka 2 yedek pil.yada çektiyim resim adetinden pilin ne zaman biteceyine bir fikir yürütebiliyorum

illada görmeliyim diyorsanız pil durumunu.yazılımları var.
    ben bir kere denedim bir türlü beceremedim.
    orjinalliyini bozmaması açısından yapamayınca vazgecmişdim.........
    bilgilerinize

Bakmadığım menü kalmamıştı.
    Teşekkürler
    ZAten 2 adet Varta 2700 2 Adet Gp 2700 aldım.
    Devamlı birisi dolu olarak çantada taşıyorum.
    Ama çok güzel kareler yakalıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: honda76

Winrardan cikarirken senin verdigin isimdeki bir dosyaya cikartip ayri ayri bir cdyemi yazdiracagim yoksa hepsini bir dvdye yazdirsam olurmu.Ayrica yazdirdiktan sonra daemon tools ile acmammi gerekiyor cevap evetse nasil.Biliyorum biraz cok oldu kusura bakma.

dostum kardeşim sana yardımcı olmayı okadar çok istiyorum ki....

sen en iyisi msnine ekle beni

ugur_gedik1@hotmail.com
  • quote:

Bakmadığım menü kalmamıştı.
    Teşekkürler
    ZAten 2 adet Varta 2700 2 Adet Gp 2700 aldım.
    Devamlı birisi dolu olarak çantada taşıyorum.
    Ama çok güzel kareler yakalıyorum.

@ömerözkan

dostum güzel karelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

gözümüz gönlümüz açılsın
  • Canon IS serisi içinde en iyi video çekimi yapan sizce hangisi.. sanki A650 IS 720 IS Den daha iyi gibime geliyor.. birinde f değeri 1/1.7'' (a650ıs) diğerine f değeri 1/2.5''(A720 ıs Kötü bir değer A650 İLE KARŞILAŞTINCA ) . 4XAA 2XAA ya göre artı bir özelliktir..ikİsisini karşılaştıracak arkadaş varmı ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 25 Mart 2008; 11:20:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

Canon IS serisi içinde en iyi video çekimi yapan sizce hangisi.. sanki A650 IS 720 IS Den daha iyi gibime geliyor.. birinde f değeri 1/1.7'' (a650ıs) diğerine f değeri 1/2.5''(A720 ıs Kötü bir değer A650 İLE KARŞILAŞTINCA ) . 4XAA 2XAA ya göre artı bir özelliktir..ikİsisini karşılaştıracak arkadaş varmı ?..

@panasonica zaten ikisini karşılaştıramassın ki, zira ortada sensör farkı var ki,buda 650 nin üstünlüğünü kanıtlıyor.
    ayrıca video çekiceksen hiç fot. makinası alma,git video kamera al....

•  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
  • Ekledim opentelcll seni msne.
  • ömerözkan show devam ediyor.....

öttürmeye başlamışsın abi cihazı,hadi hayırlısı bakalım
  • a530um var satıp a720 mi s3 veya s5 mi alayım..a 650 mi yoksa..benim için önemli olan makro ve yuksek iso...bi de perde aralığı 2000den yüksek olan a serisi varmı bildiğiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

a530um var satıp a720 mi s3 veya s5 mi alayım..a 650 mi yoksa..benim için önemli olan makro ve yuksek iso...bi de perde aralığı 2000den yüksek olan a serisi varmı bildiğiniz...

al sana karşılaştırma arkadaşım:
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1657-1656-1587-1229.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

ömerözkan show devam ediyor.....

öttürmeye başlamışsın abi cihazı,hadi hayırlısı bakalım

Saol kardeşim.
    Bakalım makina zaten süper.
    Biraz ayar yapmak resmi gözle görülür ölçüde etkiliyor.
    Biraz sabır işi tabi.
  • sabır ve en uygun zamanı yakalamak çok önemli,çok haklısın
  • arkadaşlar bende altivi den 338 ytl ye 12 ay bonus a a720 is sipariş ettim beklıyorum.... şimdi geldi hafıza kartı ve pil araştırmaya...
    neler tavsiye ediyorsunuz forumu okudum anlamadıgım bırkac nokta var onları sormak ıstıyorum

sd ıle sdhc kart arasında makınede kullanırken sdhc karta daha hızlı mı kaydedıyor( özellikle videoları?)
    sd kartmı almalıyım veya sdhc kart mı almalıyım .. bırde bır arkadsımız max. 4 gb demıs hafıza kartı ıcın kanak verebılır mı url filan ben bulamadım da...
    bırde 4 gb kartla sureklı vıdeo cekımı ile en ıyı kalıtede kac dakıka gosterıyor ne kadar kaydedıyor yanı ve suresız degıl mı?
    pil olarak ta tavsiyelerınızı url ıle bırlıkte gondermenızı ıstesem cok sey mı ıstemıs olurum :)
    bu makıneyı ozellıkle makrosu ve manuel ayarları oldugu ıcın ve pılle calıstıgı ıcın tercıh ettım ınsallah pısman olmam... hepınıze hayırlı gunler cevaplarınızı beklıyorum..
  • burada sd ıle sdhc arasındakı farkı anlatıyor
  • Arkadaşlar beni de bu gruba dahil eder misiniz? Sizlere bir kaç fotoğraf da ben yollayayım.

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.