Şimdi Ara

Canon PowerShot A2300 149 TL =Gold Bilgisayar=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon PowerShot A2300 16 Megapixel 5x Optik Zoom 2.7 inc LCD Ekran HD Gümüş Dijital Fotoğraf Makinesi 149 TL.

Bana fırsat gibi geldi. Değerlendirmelerinizi bekliyorum:http://www.gold.com.tr/U201201/Canon-PowerShot-A2300-16-Megapixel-5x-Optik-Zoom-2-7-inc-LCD-Ekran-HD-Gumus-Dijital-Fotograf-Makinesi

• bende dün 119 tl ye casio aldım....1 ay kadar öncede 99 tl ye nikon L25 almıştım hemde kargo bedava
    gold un bu indirimleri süper, ama 3-5 adet le sınırlı, olacak o kadar çünkü imkansız fiyatlar şu an için
    amaç dikkat çekip siteye yöneltmek (maksat ayağın alışsın hesabı)
    normal fiyatlarda golddan bimexten ve vatandan birşey alınmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

bende dün 119 tl ye casio aldım....1 ay kadar öncede 99 tl ye nikon L25 almıştım hemde kargo bedava
    gold un bu indirimleri süper, ama 3-5 adet le sınırlı, olacak o kadar çünkü imkansız fiyatlar şu an için

L25'den memlunmusun bende media markt'dan 89 tl'ye aldım ama fotoğraf kalitesi berbat
  • bitmiş.
  • 2400 modeli 179 TL görünüyor. Sıcak olmasa da ılık denilebilir.
    L!nk
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

2400 modeli 179 TL görünüyor. Sıcak olmasa da ılık denilebilir.
    L!nk

Ben Hızlıal'la aynı fiyata almıştım 29.12.2012 siparişim halen elime gelmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juansen

quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

2400 modeli 179 TL görünüyor. Sıcak olmasa da ılık denilebilir.
    L!nk

Ben Hızlıal'la aynı fiyata almıştım 29.12.2012 siparişim halen elime gelmedi :(

Böyle dediniz ya birazdan anti gold gurubu arkadaşlar doluşurlar ve bir başlık daha ağlama duvarına döner
    Umarım kısa sürede elinize ulaşır ürününüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madde_bağımlısı

L25'den memlunmusun bende media markt'dan 89 tl'ye aldım ama fotoğraf kalitesi berbat

DOĞRU AYARDA ÇEKERSEN GAYET GÜZEL ..... ama gece çekimlerinde karıncalanma var,
    fakat gece çekilen 2 foto gayet süper (hangi ayarda idi hatırlamıyorum).
    kısaca ayarlara biraz dikkat et.iyi sonuçlar alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madde_bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

bende dün 119 tl ye casio aldım....1 ay kadar öncede 99 tl ye nikon L25 almıştım hemde kargo bedava

Piyasadaki en kötü kompakt serisidir bence Nikon L2x modelleri.. Kodak alın ondan iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.