Bildirim
Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: agnosi
Çok yakında !!
bu bölümde sadece örnek fotoğraflar yayınlanacak fotoğraflarla ilgili yorumlar yapılacaktır..
Canon A530 ve A540 ile ilgili sorularınız için : Canon A530 / A540 Sorularınız (teknik özellik, satın alma, karşılaştırma)
Birde resmin şu alt tarafına nasil isminizi yaziyorsunuz öğrenebilir miyim?
-
yahu iki soru sorduk iki gündür bu başlığa giren yok ne şans -
quote:
Orjinalden alıntı: zembilfiroş
yahu iki soru sorduk iki gündür bu başlığa giren yok ne şans
photoshop la yapabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823
quote:
Orjinalden alıntı: zembilfiroş
yahu iki soru sorduk iki gündür bu başlığa giren yok ne şans
photoshop la yapabilirsin
resim olayını çözdüm peki şu birinci sorumu biliyor musun? -
-
A540
-
aress3382823 resim bulanık olmuş tam odaklama yapamamışsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: coustic
aress3382823 resim bulanık olmuş tam odaklama yapamamışsın.
evet arkadasım haklısın makinada suan baya acemiyim benimle paylasırsan nasıl yapmam gerektigini odaklanmam gerektigini sevinirim -
quote:
aress3382823 resim bulanık olmuş tam odaklama yapamamışsın.
evet arkadasım haklısın makinada suan baya acemiyim benimle paylasırsan nasıl yapmam gerektigini odaklanmam gerektigini sevinirim -
arkadaslar hepinize slm bende a530 alıcam bi türlü alamadım olmadı bana uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir yer varmı aranıza biran önce fotoraflarla katılmak istiyorum:) -
quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823
quote:
aress3382823 resim bulanık olmuş tam odaklama yapamamışsın
evet arkadasım haklısın makinada suan baya acemiyim benimle paylasırsan nası yapmam gerektigini odaklanmam gerektigini sevinirim
Resmini çekeceğiin nesneye yeteri kadar yaklaş. Makineyi M yani manuel moda getir, çiçek işaretine 2 kere bas. üst taraftan mesafeyi ayarla 50cm'den 5cm kadar, mesafeyi azaltırken ekrandaki resmin daha netleştiğini farkedeceksin, yeterli olan netliği ayarla ve çek. Karışık geldiyse Makineyi auto moda al çiçek işaretine bir kere bas o otomatik olarak nesneye odaklanır, bazen bulanık çeksede idare eder. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 10 Haziran 2006; 2:24:49 >
-
tesekkurler arkadasım -
-
-
ya arkadaşlar bilmiyorum burda konuştunuzmu bu olayı ama 530 da manuel odaklama yokmuş. bunun bi dezavantajı varmıdır benim ilkmakinam oljak da bu. yardımınızı bekliorum -
quote:
fotolar çok güzelama pek siyah beyaz havası yok. yani normal modda çekseydin, hazır hava bu kadar güzelken
Normallerini de çektim aynı noktalardan fakat bu kadar hoş görünmüyorlar düşündüğün gibi. Siyah beyaın etkisini kesinlikle vermiyorlar. -
-
Gece dolunayda çektim ama nasıl oldu bilmiyorum. Fikrinizi alıyım dedim... Daha net olması için ne yapabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konia -- 14 Haziran 2006; 18:58:59 > -
arkadaşlar fotoğraf eklemeyi bi anlatırmısınız.Fakat diüğer linki vermeyin çünkü orada anlatılanların yarısını reklam kaplamış.birde mutlaka resimler 640 mı olmalı veya bu hale nasıl getirebiliriz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X