Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @rasim86 arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu.A530 güzel bir seçim olacaktır.Benim makine amerika'dan gelmeden önce,bir arkadaşıma daha canon a530 aldırmıştım.O da çok memnun.Daha önce de bu forumdaki yorumlardan yola çıkarak logitech x-530 ses sistemi almıştım.Gayet memnunum.Elektronikte 530'dan gidiyoruz,bakalım hayırlısıModel isminde 530 geçen başka elektronik varsa söyleyin onu da alayım
  • fotoğrafları photoshop ile küçülttüm.En yüksek kalite ayarlarında tekrar kaydettim.Bu resimleri biraz daha aydınlık çeksem çok daha güzel olurdu sanırım.Işık üzerine biraz daha çalışmam lazım.

canon a530

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

İlk resimde çocuklar afalladı,ne olduğunu anlamadılar tabi bu halleriyle daha doğal bir poz verdiler,ikinci resimde ise (alttaki) biraz kompozisyon çalışması var,kırmızılı çocuk sırıttım,sırıtacağım diyor adeta.Bu arada diğer çocuk çoktaan sırıtmış bile("o an" tarzı bir yorum oldu biraz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 23 Haziran 2006; 19:51:02 >

• Bu resmi farklı bir teknikle çektim.Enstantaneyi düşürüp arabayı hareket ederken takip ettim.Öğlen vakti çok fazla ışık vardı,bir de enstantane hızı da düşük olunca ışık alımı daha da arttı,manuel modda poz telafisi özelliği de yok.Dolayısıyla beyaz patlaması yaşadım.Ama yine de resim göze hoş göründüğü için sizinle paylaşmak istedim.Hem araba hem makine hareket halinde olduğundan netleme sorunu da yaşadım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 23 Haziran 2006; 20:16:49 >
  • ARKADAŞLAR CANON A530 İLE ÇEKİLMİŞ VİDEO YAYINLAMANIZ MÜMKÜ MÜ?
  • abi şuraya bide 530 ve 540 anketi açsak çok iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: konia

Arkadaşlar size iki ayrı foto göstereceğim. Aslında aynı ama farka bakın. A530'um yaptı bunu. Photoshop değil.
    1.ÇEKİM

2.ÇEKİM

quote:

BAHÇEDEKİ GÜLLERE VE ARABALARA DİKKAT...

BİR DİĞER ÖRNEK...

MAKİNANIN KENDİ ÜZERİNDE PROGRAM MI VAR ??

BİDE BU ALETE YENİ FIRMWARE YUKLENEBİLYORMU?

• evet makinanın icindeki yazılımla boyle renkleri seciyor isterse kırmızıyı mavi yapabilir firmware si gncellene biliyor
  • ARKADAŞLAR CANON A530 İLE ÇEKİLMİŞ VİDEO YAYINLAMANIZ MÜMKÜ MÜ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

evet makinanın icindeki yazılımla boyle renkleri seciyor isterse kırmızıyı mavi yapabilir firmware si gncellene biliyor

Kırmızıyı mavi yapmıyosun. Bu çok farklı bir özellik. Bunda bir renk belirliyosun ve çektiğin fondaki renklerden sadece onu tanıyor. Diğerleri siyah-beyaz çıkıyor.
  • Forumumuz çok gerilere gitmiş. Arkadaşlar bişeyler sunsanıza...
  • ilgiyle takip ediyorum
    ben de usa den a540 makinemin gelmesini bekliyorum
    hadi kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

evet makinanın icindeki yazılımla boyle renkleri seciyor isterse kırmızıyı mavi yapabilir firmware si gncellene biliyor

Kırmızıyı mavi yapmıyosun. Bu çok farklı bir özellik. Bunda bir renk belirliyosun ve çektiğin fondaki renklerden sadece onu tanıyor. Diğerleri siyah-beyaz çıkıyor.

A540 icin diyorum A540 da boyle bir özellik mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Ben bu reklamların.

quote:

Orjinalden alıntı: cheeta35

http://img114.imageshack.us/img114/9348/img02110kc.jpg
    Burda da bir gün batımı var...

COk guzel bi foto :) hangi modda cekildi?

• Sapanca Gece Çekimi ...

Büyütülmüş versiyon için tıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti -- 3 Temmuz 2006; 23:44:23 >
  • muratti resim şahane

eline sağlık

orası park mı?
  • Bende 2 aydan beri kullanıyorum A530 umu, şimdiye kadar herşey iyi, ama hızlı gece çekimlerinde istediğim sonucu alamıyorum.
    Özellikle eşdost-akraba geldiğinde içeride ve oda ışığında çektiğim resimlerde hep kumlanma meydana geliyor, genellikle elde çekmem gerekiyor, çünkü o esnada " dur ben şu makineyi sabitleyeyim" diyemiyorsun ve şipşak foto çekmek zorunda kalıyorsun. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

bu durumda eniyi fotoları nasıl çekeriz arkadaşlar bi yardımcı olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: my54

Bende 2 aydan beri kullanıyorum A530 umu, şimdiye kadar herşey iyi, ama hızlı gece çekimlerinde istediğim sonucu alamıyorum.
    Özellikle eşdost-akraba geldiğinde içeride ve oda ışığında çektiğim resimlerde hep kumlanma meydana geliyor, genellikle elde çekmem gerekiyor, çünkü o esnada " dur ben şu makineyi sabitleyeyim" diyemiyorsun ve şipşak foto çekmek zorunda kalıyorsun. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

bu durumda eniyi fotoları nasıl çekeriz arkadaşlar bi yardımcı olun.

hocam kumlanma oluyor demişsin onun çözümü iso yu düşürmektir bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adembirdir

muratti resim şahane

eline sağlık

orası park mı?

Teşekkür ediyorum , Sapancada dağda yazlığımız var kendi balkonumdan çektim siteyi 15 saniye pozlama süresiyle ...
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben Canon EOS350D almaya karar vermiştim, ancak sony aplha 100 ün çıkacağını duyunca geri çekildim ve bu kamera ile ilgili detaylı yorumları beklemeye karar verdim. Daha önce verildimi bilmiyorum ama sony nin bu modeli ile çekilmiş resimleri aşağıdaki linkte bulaiblirsiniz. Tecrübeli arkadaşların bu resimleri incelemesi bizlere fikir verebilir.

Trusted Reviews
    Trusted Reviews | Independent tech news and reviews
    http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=7083&head=0

• quote:

Orjinalden alıntı: coustic

Cevdet ......
    Kimya Mühendisi
    Canon A530

Tebrikler @coustic'a
    Bunu kutlamalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 10 Temmuz 2006; 22:51:38 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.