Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bunun yeri burası değil ama sizlerden bir konu da yardım isteyecektim evde kullanmak için yani amatör olarak dijital bir fotoğraf makinası almak istiyorum canon un kalitesini biliyorum fakat A530 ve 540 ların fiyatı aşağı yukarı 600YTL civarında HP nin M425 modeli fiyat olarak bana uygun geldi fakat kalite nasıldır bilmiyorum verdiğim linkten bu işte uzman arkadaşlar makinayı inceler ve yorumda bulunurlarsa çok memnun olurumhttp://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=CM.HP-M425 tabi fiyat/performans olarak
  • Arkadaşlar müjdemi isterim.
    Bugün bir NT mağazına girip Canonların fiyatına bakayım istedim. Birde ne göreyim.
    ERKAYALAR GARANTİLİ Canon A530 443 YTL
    Bonus ve Asya (yanılıyor olabilirim) Karta Peşin fiyatına 12 ay Taksit.

www.nt.com.tr
    NT - Buluşma Noktamız
    http://www.nt.com.tr/urun.php?id=11554

quote:

Marka : CANON
    Model : CANON POWERSHOT A530
    Fiyat : 450,98 YTL + KDV 224,90 EURO + KDV
    KDV Dahil : 532,15 YTL

Sitesinde fiyatlar değiştirilmemiş durumda.

Merak edenler içinde A ==> 657 YTL

• hayırlı olsun ben de ntden aldım ayın 14 ünde 437 ye zaten sıcak fırsatlarada aynı gün ilan vermiştimhttp://forum.donanimhaber.com/m_8124541/tm.htm linkinde. yanında çanta ve tripod aldım ayrıca bunuda almak isteyen diğer arkadaşlara bir daha söyleyeyim.

• Burada çok uygun fiyatlar. Ben aldım 3 gün içinde kargo ile gönderdiler. Ben promosyonlu olanı aldım. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

İŞTE ADRES :
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

uzaktan kumandalı arabam

bugün istanbula gelen greenpeace gemisi

bankta otururken sokak lambalarında asılı olan saksının ardından ortaköy camii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 16 Temmuz 2006; 19:54:25 >

• Canon A530 umu Evkurdan almıştım içinden kullanım kılavuzu ve CD çıkmamıştı. Bende Erkayaları arayıp göndermesini istedim Geçen Cumartesi isdediklerim geldi ama 4,00 lira kargo parasını benden aldılar, hakmı sanki benmi koymadım kutunun içine onları..
  • yaa arkadaşlar
    ImageShack
    ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
    http://www.imageshack.us
    sitesine resimleri büyük çözünürlükte niye yükleyemiyorum 640*480 yaptığımda yükleniyor, ama max çözünürlükte çektiğim resimleri 1,5 mb geçmese dahi yüklemiyor ve site kapanıyor, bu neden kaynaklanır acaba..

• quote:

Orjinalden alıntı: my54

yaa arkadaşlar
    ImageShack
    ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
    http://www.imageshack.us
    sitesine resimleri büyük çözünürlükte niye yükleyemiyorum 640*480 yaptığımda yükleniyor, ama max çözünürlükte çektiğim resimleri 1,5 mb geçmese dahi yüklemiyor ve site kapanıyor, bu neden kaynaklanır acaba..

resize kısmını isaretliyor olmayasın ?

• İstanbul Üniversitesi Enez Kampı

[img=https://store.donanimhaber.com/7b/d4/c0/7bd4c0555c9c19b3e2320a7266e32825.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 21 Temmuz 2006; 0:21:23 >

• Canon PowerShot A540
    Shooting Date/Time 20.07.2006 16:14:43
    Shooting Mode Aperture-Priority AE
    Tv (Shutter Speed) 1/125
    Av (Aperture Value) 5.6
    ISO Speed 80
    Orjinal Image Size 2272x1704
    Flash Off
    AF Mode Single AF

• arkadaslar amerikadan 180$ a a530 aldim, turkce menusu var, bir sorum var, en iyi kalitede sehrin resimlerini nasil cekebilirim, gunesli havada, kapali havada, aksam uzeri 6 gibi zamanlarda cekim yapacagim birde resmini cekecegim yerlerin benden biraz uzakta olmasi gerekiyor 500metre falan cunku kareye sigmiyor, hangi zamanda hangi ayarlari yapmam gerekiyor, birde makro isi nasil oluyor mesala bu resim daha iyi nasil cekilebilirdi hangi ayarlari yapayim

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

arkadaslar amerikadan 180$ a a530 aldim, turkce menusu var, bir sorum var, en iyi kalitede sehrin resimlerini nasil cekebilirim, gunesli havada, kapali havada, aksam uzeri 6 gibi zamanlarda cekim yapacagim birde resmini cekecegim yerlerin benden biraz uzakta olmasi gerekiyor 500metre falan cunku kareye sigmiyor, hangi zamanda hangi ayarlari yapmam gerekiyor, birde makro isi nasil oluyor mesala bu resim daha iyi nasil cekilebilirdi hangi ayarlari yapayim

arkadasım once makinanın terimlerini ogrenmen lazım a530 da hangi modlar var bilmiyorum ama sanırım av haric hepsi 540 ile aynı

ust konuda cekim teknikleri var oradan baslaya bilirsin
    önemli olan enstantene (tv modu) nedir ne işe yarar
    diyafram (Av modu) nedir ne işe yara
    iso ne dir ne işe yarar
    bunların hepsi ust konuda anlatıldı oradan baslayabilirsin

örnek vereyim macro cekiyorsun yakınlastın iyice objeye ve ona odaklanacaksın diyafram ı dusureceksin arka plan dagılacak objen ortaya cıkcak
    sonrada netligi saglıcaksın ve cekiceksin

• eywallah kardes, peki bu resim nasil makina kutudan ciktigi gibi cektim ilk resim. cok mu kotu

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

arkadaslar amerikadan 180$ a a530 aldim, turkce menusu var, bir sorum var, en iyi kalitede sehrin resimlerini nasil cekebilirim, gunesli havada, kapali havada, aksam uzeri 6 gibi zamanlarda cekim yapacagim birde resmini cekecegim yerlerin benden biraz uzakta olmasi gerekiyor 500metre falan cunku kareye sigmiyor, hangi zamanda hangi ayarlari yapmam gerekiyor, birde makro isi nasil oluyor mesala bu resim daha iyi nasil cekilebilirdi hangi ayarlari yapayim

arkadasım once makinanın terimlerini ogrenmen lazım a530 da hangi modlar var bilmiyorum ama sanırım av haric hepsi 540 ile aynı

ust konuda cekim teknikleri var oradan baslaya bilirsin
    önemli olan enstantene (tv modu) nedir ne işe yarar
    diyafram (Av modu) nedir ne işe yara
    iso ne dir ne işe yarar
    bunların hepsi ust konuda anlatıldı oradan baslayabilirsin

örnek vereyim macro cekiyorsun yakınlastın iyice objeye ve ona odaklanacaksın diyafram ı dusureceksin arka plan dagılacak objen ortaya cıkcak
    sonrada netligi saglıcaksın ve cekiceksin

• ilk resmin bence cok guzel. benim ilk cektigim fotolar rezaletti baya bi moralim bozulmustu sonradan duzelttik gibi
  • yaf arkadaşlar bendede a530 var bu f değerini kendimiz belirleyebiliyormuyuz??
  • maalesef belirleyemiyoruz bende sormuştum bu soruyu.sadece zoomla oynadıkça değişiyo f değeri.dslr in bi avantajıda buymuş işte f değeriyle oynamak
  • bir deneme de bizden

• pardon beyler çok özür..... :(

• adembirdir
    büyük olan resmi, iletiyi düzenle kısmından silersen sayfa daha hızlı açılır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.