Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw herkes boyle resim eklerse sayfa ne olur??? bi resim orjinal koysa zaten en az 1 mb boyle sayfa cekilmez olur arkadaslar buyuk resmi editle lutfen
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

buyrun arkadaşlar, bakalım beğenecek misiniz..
  • sanırım fotoshop la diger yerleri karartmıssın orjinali ni koysan bence daha iyi olur
  • fotoğrafta hiç bir oynama yok. ortam çok karanlıktı, fotoğrafı da dik açıyla çektiğimden yansıma falan görünmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

fotoğrafta hiç bir oynama yok. ortam çok karanlıktı, fotoğrafı da dik açıyla çektiğimden yansıma falan görünmedi.

o zaman gercekten ilginc foto olmus tesekkurler
  • Güzel çalışma ama a520 ile çekilmiş. Burası a530 ve a540 fotolarının sergilendiği bir başlık yanılmıyorsam
  • arkadaşlar bu arada A540 ın ekranı 2.5" ama 85.000 piksel, A610 2.0" 115.000 piksel. A540 ekranı çok kötü değil mi bana mı öle geliyor. sanki cep telefonu ekranı gibi ne öyle o? kullanan arkadaşlar ne diyorlar?A540 ın lcd ekranında görüntü kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.keskin -- 27 Temmuz 2006; 11:24:24 >
  • Yeni bir A530 um oldu Bir kaç amatör resim çektim işte bir tanesi
    http://img95.imageshack.us/my.php?image=resim009ip7.jpg

Yorum bekliyorum...
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • Cep telefonu bile bunlardan daha iyi çekiyor K750 i veya k800 İnceleyin.
  • Selamlar dün aldıgım makinamla (a530) birkaç foto çektim yorum bekliyorum

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 27 Temmuz 2006; 23:58:51 >

• Mesela bu iki pozdaki hata nedir?

Belliki ışıkta bi hata var mat cıkmıs resimler..

Ayrıca hepsi manuel çekmeye çalıstıgım fotolar ve daha önce hiç foto çekmemiştim ilk kez bir fotograf makinam oluyor ona göre yorum yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 28 Temmuz 2006; 0:09:45 >

• Bunlar da makro çekimlerim.. önü odaklamayı anladım gbi

• quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Mesela bu iki pozdaki hata nedir?

Ayrıca hepsi manuel çekmeye çalıstıgım fotolar ve daha önce hiç foto çekmemiştim ilk kez bir fotograf makinam oluyor ona göre yorum yapın

arakadasım bana göre cok iyi fotolar sonucta profosyonel bi bilgimiz yok beni tatmin etti acıkcası guzel manzaralar

• quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Mesela bu iki pozdaki hata nedir?

arakadasım bana göre cok iyi fotolar sonucta profosyonel bi bilgimiz yok beni tatmin etti acıkcası guzel manzaralar

Saolasın

Ama neden daha iyi olmasın hocam ya merak sardım bu işe çok hoşuma gidiyor manuel olayı gerçekten çok güzelmiş biraz daha kaptımmı tamam

• atom74
    ilk resim ufak olmasına rağmen ikinciye oranla daha net görülüyor. İkinci fotoda dikkat edersen odaklanmayı sol arkadaki yeşil yaprağa yapmış makine ondan bulanık çıkmış.

RoLLiN
    Senin çektiğin fotoğraflarda güzel. Fotoğrafların daha net çıkması için sana tavsiyem bir tripod kullanman, (belkide kullanıyorsundur) böylece titreşimi en aza indirebilirsin. Bu arada kumanda minton uydu alıcısının kumadası galiba, aynısı bende de var

Kule_Net
    Cep telefonları dediğin gibi bu fotoğraflardan daha net çekebilir, ama benim yada diğer arkadaşların çektikleri önceki fotoğraflar gibi net çekeceklerini sanmıyorum. Hem arkadaşların ilk denemeleri bence böyle çekmeleri normal.

Makro çekimde sıkıntı yaşayan arkadaşlar bana ulaşmaya çalışıyorlar ama benimde bilgim sizlerden az biraz fazla inanın Ben makro çekimlerinin yarısını otomatik ayarda yarısınıda manuel ayarda çekiyorum.

Otomatik ayarda çekerken dikkat ettiğim nokta makine gerçekten benim odaklanmam gereken yerimi çekiyor. Bunun için makro modda deklanşörün üzerine hafif bir şeklide basıp beklerseniz ekranda nerenin netleştiğini görürsünüz, ayrıca çıkan yeşil karede nereye odaklandığını belirtir, istediğiniz netlik için makine ile cisim arasındaki mesafeyi değiştirin, mesafeyi bozmadan fotoğrafınız çekin.

Manuel ayarda ise makro çekim moduna geldiğinizde zaten ekranın orta yerinin dahada büyüdüğünü görürsünüz buradan 0-50cm aralağını gösteren çubuğun değerini değiştirerek istediğiniz netliği ayarlayın. Mesafeyi bozmadan fotoğrafı çekin.

Makro moda geçmek için çekim modundayken "aşağı yön tuşuna" 2 kere basın. Aynı resmi değişik uzaklık mesafesini ayarlayarak defalarca çekin sonra net olmayanları silersiniz.

Benim bilgim ve tecrübem bu kadar, umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 28 Temmuz 2006; 3:32:41 >

• saolasın Coustic kırmadan güzel bir yorum yapmışsın
    ilk günün heyecanıyla biz odaklamayı fazla beceremedik bir de şu resmi yerleştirebilir miyim diye deneme yaptığım için elimdeki 2. resmi ondan gönderdim Neyse vaktinizi almayayım
    Bye...
  • Fotoğraf cekmeye devam...
    Eleştriler lütfen olumlu olsun
  • CANON A-530

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORJINAL BOYUT >> http://img121.imageshack.us/my.php?image=mumwf5.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORJINAL BOYUT >> http://img182.imageshack.us/my.php?image=yunusdg8.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORJINAL BOYUT >> http://img308.imageshack.us/my.php?image=rmceker8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 1 Ağustos 2006; 13:14:30 >

• son macro cok guzel bende boyle cekmeye calısmıstım ama becerememistim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.